petek, 21. marec 2014

IZŠLA JE NOVA KNJIGA "PREIZKUŠENI SLADKI UŽITKI"

V današnjo objavo bi rada strnila nekaj misli o knjigi  PREIZKUŠENI SLADKI UŽITKI, kjer so zbrani recepti sladic in
 je delo moje sodelavke. Knjiga ima ima čez 100 strani in stane le 9 evrov. Sama jo bom podarila mamicam ob bližajočem prazniku. Že njena lepa gesta osebnega povabila na predstavitev knjige me je pritegnila.  Opazila sem prikupno čebelico na njenem vabilu,  preko katere me je nagovorila k sodelovanju, saj je,  kot meni  metuljček, le-ta njen prepoznavni znak.
Vsak, ki je prišel je bil dobrodošel. Lepo je bilo pogledati polno košarico keksov v obliki rožice,  popestritev z obešanko,

pa je moje delo.
Že dolgo nisem bila na tako dovršenem dogodku, program je pričaral prijetno vzdušje in vesela sem bila, da se   je njen vložen trud in znanje, izkazal v izjemnih rezultatih.
Po predstavitvi smo bili vsi povabljeni na prijetno druženje ob sladkih dobrotah, o katerih še danes sanjam.  Lepe so bile na pogled in na okus.
Zaključila bom s pregovorom, ki pravi,  da je pohvalna beseda kot med: sladka za dušo in zdravilo za telo.
Ob izrečeni javni pohvali sem se počutila kot ena marljiva čebelica in od veselja bi najrajši kar poletela……….

Na  https://sl-si.facebook.com/danica.sagadinleskovar povezavi in na navedenem elektronskem naslovu,  boste lahko naročili pa tudi poklepetali z avtorico knjige:  danica.sagadin@hotmail.com.

Želim vam lep vikend, če pa se boste lotile sladkih užitkov, bo le-ta še slajši...................

14 komentarjev:

 1. Ujej, ste se. nasladkali. Res so krasne sladice na pogled in verjamem, da tudi dobre. Samo ti pa si se tudi našniclala, toliko čebelic, krasno obešanko si naredila. Res vse pohvale obema.

  OdgovoriIzbriši
 2. Oooo...njami, koliko dobrot. Bravo, super pridna si bila. Krasne čebelice si naredila. :))

  OdgovoriIzbriši
 3. O koliko slaščic
  njami
  zelo ste se potrudili
  krasen končni rezultat
  pozdravček Tamara

  OdgovoriIzbriši
 4. Kako sladka objava! Sladice zgledajo njami, tvoje obešanke pa pravi cukerčki :-) Lepo si se potrudila. Všeč so mi knjige s preizkušenimi recepti :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Jao koliko fiine papice..a tvoje pčelice su preslatke.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 6. Pohvale obema: tebi in Danici. Pravi projekt je bil in kar težko verjamem, kje si vzela čas za toliko čudovitih obešank. Verjetno si imela kakšno čebelico za pomoč :)

  OdgovoriIzbriši
 7. O,to pa je bilo veliko dela, krasno zgleda!

  OdgovoriIzbriši
 8. uau tule se ti pa res začnejo cedit sline, čebelice so pa res prikupne!

  OdgovoriIzbriši
 9. Pridna - toel pa je bilo dela. Sladke dobrote pa zgledajo res za sline cedit :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Joj, koliko slastnih dobrot... Ti si pa bila zelo pridna...
  Pozdravček,
  Simona

  OdgovoriIzbriši
 11. Odkritje novih jedi pomeni za ljudi več kot odkritje nove zvezde. V vsem tem delu, pa je otrok sreče, ki čuti zadovoljstvo in to vse še lepo deli z ostalimi, toliko ljubezni pri peki in izdelavi čebelic, ki se je rodila živela pa v okusu in očeh. Čestitke obema.

  OdgovoriIzbriši
 12. Blagor tebi, ki si bila zraven pri vseh teh lepih dobrotah. To pa je bilo po mojem res na nivoju. Ni razloga za skromnost pri tvojem prispevku k izgledu dogodka. In koliko je čebelic, za cel panj. Ni drugega, kot da se ti pošteno pocedijo sline ob pogledu na vse te lepote. Obema čestitke.

  OdgovoriIzbriši
 13. wow, kaksne dobrote in WOW, koliko enega dela s temi drobnimi cebelicami. Ljudje si res tezko predstavljajo koliko truda in casa stoji za vsem lepim. Vsa cast ti za vse te obesanke.

  OdgovoriIzbriši
 14. Krasne čebelice, krasne slaščice in vse pohvale, obema :-)

  OdgovoriIzbriši