ponedeljek, 28. julij 2014

SILIKONSKI KALUP ZA POLIMERNO GLINO - ROMANTIČNI (ROMANTIC)Včasih za kakšno ogrlico porabim resnično preveč časa in zato sem bila prav navdušena nad Silikonskim kalupom za polimerno glino - romantični (Romantic)

 

Preprosto sem z  ostanki polimerne gline napolnila  modelček, malce sem ga popestrila s patino in sestavila ogrlico.  Ker sta mi ostali dve rožici, ki sem jih sestavila v perlico tako, da sem naredila dva odtisa in ju združila, sem si naredila še kazalo za knjigo, ki mi jo je poklonila Suzi. 
 

V kratkem  vam pokažem  še ogrlico, ki sem jo izdelala z drugim, podobnim kalupom, še prej pa presenečenje – v objavi za avgustovski izziv bom  odvila bonbonček, ki ga bo z moje strani prejela zmagovalka avgustovsega izziva na Mavelu.com. 
Bravo za Ne-Jo, v prvem je podala pravilen odgovor. Toplo priporočam Korita Mostnice. Seveda je ena srečka že njena. Brez skrbi, kar nekaj jih še imam, za vsako ki bo napisala kakšen dober komentar.


10 komentarjev:

 1. Kdo bi si milsil, da lahko tako mojstrovino narediš s kalupom... Res ti leži glina kot material :). Ogrlica je razred zase, ma kazalo da pa piko na i temu kalupu - noro dobro. Aja, pa hvala za srečko :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepo ogrlico si izdelala s pomočjo kalupov. Uf, koliko tehnik za oblikovanje polimerne gline obstaja! Jaz pa še vedno s spoštovanjem gledam "sendvič", ki si mi ga poslala.... :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. Vedno se sprašujem, kako ve mojstrice polimerne gline to naredite. Čudovito!

  OdgovoriIzbriši
 4. krasna ogrlica. kalupi so res super stvar. jaz sem si jih kar nekaj naredila sama z odtisi gumbov, nekaj pa dobila in tole še kako prav pride pri ustvarjanju.
  lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Verjamem, da je s kalupi veliko lazje in izdelek je cisto v tvojem prepoznavnem stilu.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja kalup je ravno fantastičen, ga že naročam tudi sama, pa to zato, ker sem dobila naročilo ogrlice iz rožice, kot, da bi mi brala misli vse ob pravem času objaviš, ko se ravno sprašujem kako naj to izvedem. Ogrlica je fantastična. Ja, ponovno BRAVO! Pa hvala ti za idejo.

  OdgovoriIzbriši
 7. krasen izdelek, tako lepo izdelan! lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Kalup si fantastično uporabila in naredla krasen nakit. Všeč mi je, ker izdelke še malo patiniraš z bleščečo barvo. Zgleda kot bi jih našla pri babici v kakšni starinski omari.

  OdgovoriIzbriši
 9. Zelo lepa kombinacija modre z zlato patino. :)

  OdgovoriIzbriši