MISS JESENI ZA IZZIV#119 NA CRAFTALNICI - BARVE JESENI IN BRAYERING BACKGROUND ZA IZZIV # 30 PRI TINI IN VLADKI



ČAS je kakor isker konj – če želiš biti njegov gospodar, se ga moraš naučiti obvladovati.  Pravi izziv, biti urejen in organiziran.  Sliši se super, ampak to je lažje reči kakor narediti!
Ko prebiram bloge,  inspiracije, izzive, lepe geste, si seveda želim sodelovati,  s tem spodbujati ostale in sebe, pa je dan včasih prekratek, kajti vedno je bila in vedno bo družina zame na prvem mestu.

Mi pa nikoli ni škoda časa, kadar ustvarjam za meni drage ljudi. 
 
Sama imam do tja še štiri kroge, kar nekaj mojih dragih prijateljic pa se je že srečalo z Abrahamom. Zdaj imam že skoraj tradicijo, da jim podarim kronco,

lento,
šopek,
 
kozarček,  
jih še malce okrancljam,

in že je vse pripravljeno za presenečenje.

Tokrat sem v barvah jeseni ustvarjala za žensko, ki jo med drugim krasi  njena notranja lepota in zdaj se je vsem mojim Missicam pridružila še Miss jeseni.
Takoj po tako prestižni prireditvi, da se malce pošalim, sem odhitela k prijateljici Suzani, ki je lani z nami praznovala svojo okroglo v Volčjem potoku, kjer je bila seveda okronana za Miss cvetja. Skupaj z že stalnimi navdušenkami  smo malce fimale.
Ogrlica, ki sem jo izdelala je spet bogata in v jesenskih barvah, želela sem si komplet, zato sem naredila še manjšo rožico za prstan, uhane in zapestnico.


Takole sem se nakitila, ko sem za piko na i obiskala še sestrično, ki je praznovala v letu nogometnega prvenstva, zato je bila  njena lenta v stilu športa. Zmagala je s 5 proti 0, seveda.
Čas ko sva ustvarjali je prehitro minil, pa tako luštno je bilo packati in štempljati.  Uživali sva vsaka v svojih izbranih barvah, potem pa sva polo razrezali na 13 x 13 in z nekaj dodatki so nastale voščilnice.


Tako, pa sem v sicer daljši objavi strnila dogajanje zadnjega tedna in ga podelila z vami.

V veliko veselje pa mi je, da so se teme kar dveh izzivov "poklopile" z mojo objavo, tako da se z jesensko objavo prijavljam na izziv Craftalnice.

 Voščilnice oziroma tagec, sem tokrat z žičko zataknila v rožico, ki jo pač imam doma, drugače pa bo v prazničnem času pristal v lončku božičnih zvezd, ki jih rada podarjam, potem pa si bo vsak sam lahko pripel tagec na darilo, voščilo, smrečico................
No, s tokratnim papirčkanjem pa se prijavljam tudi na izziv pri Tini in Vladki, ki vedno znova navdušujeta s svojimi inspiracijami, tokrat pripenjamo............

 
Želim vam eno čudovito paleto jesenskih radosti in čimveč užitkov ob prazničnem ustvarjanju.

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Koliko ur ima tvoj dan?? :) To, kar si naredila v zadnjem tednu, bi pri meni nastajalo najmanj en mesec :)
Kaj naj rečem drugega kot to, da čudovito obvladaš različne tehnike in materiale.
In pri vsem si fejst natančna. Ni čudno, da so potem izdelki fantastični!
Ideja o misicah je prav simpatična in srečna vsaka, ki je okronana.
Oseba Vladuška sporoča …
Se povsem pridružujem, Heleni. Ti vsekakor obvladaš tega iskrega časovnega konja, kajti tudi jaz bi za vse to potrebovala en mesec :) Tako fimo, kot papir znata zaplesati med tvojimi rokami. Nakit je fantastičen in tudi talo ozadje na voščilnicah. Da pa obvladaš vsa presenečenja in ideje v zvezi s praznovanje, to pa je dejstvo.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
O prekrasno, se pridružujem predhodnicama
Zelo kreativno, domiselno in zelooooo všeč
vse
lp Tamara
Oseba moi sporoča …
Ti definitivno obvladaš svoje iskrega konja, imenovanega čas ;)
Krasne stvari si naredila in samo glej in se čudi kdaj.
Tvoje prijateljice so res lahko srečne, da si vzameš toliko časa in se posvetiš drobnim pozornostim za njihove okrogle obletnice.
Krasna oseba si!
Oseba Hali sporoča …
Uauuu kakšne krasne stavri si naredila! Kronica je top :-) In doma narejen, oblikovan papir - kapo dol, krasne barve in štampiljke!
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Res lepo abrahamovo tradicijo imate s prijateljicami, kronica je čudovita, pa vsa ostala presenečenja za slavljenko tudi. Znate praznovati življenje! Komplet, ki si si ga naredila, ti krasno pristoji :-) Kako fajn ideja, da potiskaš in okrasiš večjo polo papirja, ki jo potem razrežeš na velikost voščilnic, to si je za zapomnit :-) Lep jesenski vikend ti želim!
Oseba oldpunca sporoča …
Lepo si zapisala misel o obvladovanju časa. Kot so že dekleta pred menoj povedala, ti svojega iskrega konja odlično obvladaš. :-) Krasno si ustvarjala. Ideja z misicami pa je super. :-)) Ne morem odtrgati oči od prekrasnega nakita. Pa tudi na praznike si že pripravljena. Vau!
Oseba Tina sporoča …
Zelo lepa objava...tako pozitivna in polna čudovitih idej (ustvarjalnih in življenjskih)! Hvala, ker si vse delila z nami in sodeluješ v izzivu. Lep vikend!
Oseba Klara sporoča …
Uf, kar parkrat sem morala iti gor in dol, da sem si vse te mojstrovine bliže pogledala. Vsa čast, res imaš žilco za ustvarjanje in odlično obvladaš iskrega konja časa. Komplet iz fimo mase je božanski. Tudi šopek in čestitke so krasne. Najbolj pa mi je všeč to, da vse tako skrbno pripraviš za prijateljice. Srečnice... Lepo bodi... :))
Oseba Janja sporoča …
Vau, kako si pridna in polna pozitivne energije. To se vidi na vseh izdelkih, ki so čudoviti.
Hvala, ker si se nam pridružila na 119. izzivu CRAFT-alnice. Lp
Oseba Zvonka sporoča …
Same krasne stvari si nam predstavila, čudovit in produktiven teden si imela. Zelo mi je všeč tudi podlaga za voščilnice.
Oseba Danica sporoča …
Lahko se samo še podpišem pod komentarje. Res si neverjetna toliko tehnik v talko kratkem času.
Vsi izdelki so prekrasni. Zelo všeč mi je papir, ki sta ga sami potiskali.
Lp Danica
Oseba Goga sporoča …
Sploh ne vem kaj naj ti napišem, a imaš doma kašno posebno uro ima mogoče več ur kakor moja doma ??

Vse prikazano je prelepo, kronica, šopek, lenta........... Vse.
Hvala, ker si del čudovitega ustvarjanja namenila tudi nam v Craft-alnici.
Hvala da si z nami, pozdravček Lili
Oseba suzana sporoča …
Čas je zate resnično samo prostor, ki ga izpolnijo šele dogodki, misli in občutja. Kot vidim čas različno teče z vsakim drugače, z nekom v korak, z nekom je v zaostanku z nekom v teku in z nekom stoji. Lepo je to kar si ustvarila, ker je lepo je lahko večno, zato si večna tudi ti. Hvala ker z nami deliš svoje ideje. Tvoje sanje so resnično skoki od tal.
Oseba Andreja sporoča …
Vau, tole pa je objava in pol :-)) Prav vsi izdelki so čudoviti in zelo lepo narejeni!
Hvala, ker se igraš z nami v jesensko obarvanem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!
Oseba Ne-Ja sporoča …
Pohvalno - pri tebi se res dogaja na polno in to same čudovite stvari! Všeč mi je ideja z lento in kronico - je nekaj posebnega in unikatnega :). O nakitu so pa vse povedale že moje predhodnice - WAW in še 1x WAW!