ZVEZDNATO POVABILO K VESELODECEMBERSKEMU SODELOVANJU


Prav pošteno smo že zakorakali v veseli december in da bo še bolj vesel in v ustvarjalnem navdihu, vas s sestrično vabiva k sodelovanju. Na njeni povezavi najdete navodila in čudovite izdelke.
V mojih in njenih prazničnih objavah boste našle besede, ki so označene z zvezdico. Vse vaše  izdelke, ki ustrezajo označenim besedam kot so na primer; angel, zvezdice, snežinke, darila……lahko lepite v galerijo pri Metuljčici. (modri gumbek na koncu objave)

Za sodelovanje ne določava nobenih dodatnih pogojev, pomembno je le, da vaš izdelek ustreza temi ustreznega simbola in je posredovan do konca letošnjega leta. Material in uporabljena tehnika nista pomembna. Bodite izvirne ali praktične, natančne ali uporabne,  izdajte kakšno skrivnost. Naj naju navduši kaj od naštetega ali kaj drugega. Prilepite torej objavo svojega izdelka, v katerem navedite tudi simbol, s katerim sodelujete v igri. Sodelujete lahko tudi preko e pošte in sicer tako,  da pošljite sliko z opisom na darja37@gmail.com.

V svoji objavi  navedite, da izdelek lepite v zvezdnati izziv pri Metuljčici in ArtMBR.
Ja, en pogoj pa vendarle šteje: uživajte pri izdelavi izdelka ali pa pri njegovi podaritvi, če ste ga izdelale za posebno osebo ali posebno priložnost.
Midve bova gotovo uživale ob gledanju izdelkov in pri podaritvi nagrade.
In to še ni vse:
Dodatno nagradico v obliki ustvarjalnega paketka pa podarja tudi
Marina iz Mavelu.
Tu pa je moja *voščilnica*.






1.Voščilnica, prispela po e-pošti, dne 11.12.2014. Ustvarjanje-moj skrivnostni svet.


Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
O, tole bo pa zanimivo spremljati. :-) Super izziv sta pripravili.
Tvoja voščilnica mi je zelo všeč. Ozadje je fenomenalno. :-)
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Krasen izziv, upam, da bo čas, da se vama pridružim
lepa voščilnica
lp Tamara
Oseba Ne-Ja sporoča …
Oppa še ena ustvarjana naveza, ki nam bo delala skomine in kravžljala možgančke. Upam, da mi uspe najti čas in sodelovati pri vama. Voščilnici si naredila fenomenalno ozadje - imam tudi jaz to šablonico in se bom poizkusila poigrati z njo v tvojem stilu ;).
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
Oooo blogerke so se okužile z blogovksim sodelovanjem v izzivih. Zelo lepo!!!!!
Kako pa pridemo do tvoje sestrične oz. njenega bloga?
Oseba Helena sporoča …
Super igrica in krasno vabilo k sodelovanju.
Tvoja voščilnica je nekaj posebnega zaradi ozadja, ki je res enkratno.
Oseba Metuljčica sporoča …
Natali hvala, da si me opozorila, sem že dodala povezavo. Če kliknete na "sestrično" se vam odpre njena stran, ali pa vpišite ArtMBR-od materiala do izdelka. Hvala za lepe komentarje in še enkrat prisrčno vabljene k sodelovanju. Tudi sestrična bo naredila objavo na to temo in povezavo name. Modri gumbek kjer se prijavljate pa je pri meni.
Oseba Vladuška sporoča …
Super sta si tole namislile. Morda pa se uspem kaj pridružit. Zelo lepo voščilnico si naredila.
Oseba Janja sporoča …
Tvoja voščilnica je izredno lepa. Upam, da do konca leta naredim še kakšno praznično voščilnico in se vama pridružim :). Lp
Oseba Andreja sporoča …
Čudovito voščilnico si naredila! Všeč mi je vintage stil :-))
Zanimiv izziv ...
Oseba iris-irena sporoča …
čudovita voščilnica v moje tako priljubljenem stilu,
s tega mesta pa pohvala za vse izdelke na blogu, ki so čudoviti in hvala za povabilo
lp
Oseba Metuljčica sporoča …
Iris hvala. Slike tvojih čudovitih izdelkov sem prejela po e-pošti, lahko jih lepiš tudi v modri gumbek, ni pa nujno. E-pošta je namenjena predvsem tistim, ki nimajo bloga in tistim, ki jim je to bolj po godu. Seveda pa bodo vsi izdelki predstavljeni ob koncu, ko bova podelili paketek, ki ga že pridno polniva s svojimi izdelki. Hvala ti, se že poteguješ za nagrado. Lep veseli december.
Oseba Nella sporoča …
Čudovita voščilnica s krasnim ozadjem.
Oseba moi sporoča …
Čudovita in zelo bogata voščilnica.
Krasno sta se spomnili, mogoče mi uspe se vama pridružiti.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Ojej, kako dobro ozadje in krasne barve...čudovita je. Me veseli, da vedno znova nastajajo slovenski izzivi, pa čeprav brez nagradic....nagrada je že to, da veselo treniramo in kravžljamo možgane.. Hvala za povabilo. Vedno se rada udeležim podobnih izzivov...sem takoj zraven. Evo en izdelek sem že pripopala na tvojo stran in upam, da sem pravilno zadovoljila vajine standarde. Lep vikend ti želim. čao