ZVEZDNI IZZIV


Vsak človek je zase svet,
čuden, svetal in lep
kot zvezda na nebu ...


(T. Pavček)

Z možem imava svoj čajni kotiček; malo mizico z dvema stoloma.  Med prazniki sva se vsak dan ogrela s  čajem, s kakšno lepo besedo…………… Le kaj je lepšega kot "čajčkati", zaužiti kakšno sladkost z domače kuhinje in  uživati  ob toplini dragih ljudi…….

Človek ima občutek, da bi lahko dosegel do zvezd..........
Rada bi se vam zahvalila, saj ste mi  tudi vsi, ki ste se odzvali na zvezdno povabilo polepšali toplino decembrskih dni. Vzela sem si čas in ob srebranju čajčka občudovala vaše izdelke, ki so lepo zbrani v tej objavi, se sprehajala po vaših blogih in uživala. Lepo je, ko je malce bolj umirjeno in zdaj ,ko sem že spet  v tem stresnem delovnem tempu , prav črpam energijo iz teh prazničnih spominov...........


Sama sem pripravila tri čajne paketke,



ki jih prejmejo Mojca, Zvonka in Natali. 





Vrečka vsebuje: čaj z lepo spremno mislijo, cedilček, angela iz gipsa-ročno pobarvano, malo in veliko rozetko in striroporno zvezdo, ki sem jo pravtako ročno pobarala , s pokajočim lakom in pobleščala z drobnimi bleščicami.


Ker sva bili s sestrično tako zelo navdušeni nad odzivom, sva se odločili, da vsaka posamezno
izvedeva žreb in tako nagrado podeliva sedmim.
 


Takoj ko bo utegnila bo svoje nagrajenke objavila tudi sama. Na blogu ARTMBR  pa bo izžrebana tudi prejemnica  nagrede, ki jo podarja Marina iz Mavelu.com.


Tu je vsebina, ki sem jo lepo zložila v darilne vrečke in jih bom poslala izžrebankam,  takoj, ko mi bodo na mail darja37@gmail.com poslale svoje naslove.
Zaključujem  z mislijo o obdarovanju, ki mi je prišla prav, sploh, ko je bil kdo v zadregi kaj podariti............Vrečkic več ni pod smrečico, čeprav jih je bilo toliko kot decemberskih dni do Božiča,  je pa ostal tisti dober občutek, ko človek podari nekaj kar si je sam zamislil, izdelal in z malimi dodatki podaril iz srca......


Obdarovanost...........je tista čudovita lastnost oz. zavest, da je vsak dan dar, ki ponuja nešteto majhnih darov. Le videti jih je potrebno, jih sprejeti in biti hvaležen, ker smo obdarovani. Dar pride nepričakovano, zanj ni treba ničesar storiti, si ga zaslužiti........
Dar ne deluje po logiki "daj-dam".
Drobi, a hkrati zelo dragoceni ustarjalni darovi polepšajo dan in te spravijo v pogon, da razsvetljuješ, kot zvezde na nebu..........




 















 

 

Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Ojej, vidim Mojca, Zvonka in Natali. Ker pa nisi dala povezave, ne vem, ali sem prava Mojca ali ne. Če sem JEEEEEEEE, če nisem pa ne bom nič huda. Moram pa reči, da sem z veseljem sodelovala na vajinem izzivu...nekaj čisto posebnega ste si izmislile, kaj takega nisem zasledila še nikjer. Z veseljem še kdaj. Za vsak slučaj ti pa pošljem svoj mail, se bova že zmenili. Hvala za vse in čestitke še Zvonki in Natali. čao
Oseba Metuljčica sporoča …
Povezavo sem uredila v besedilu. Če se klikne besedici "tej povezavi" in potem na slikico iz žreba je razvidna nagrajenka. Se ti pa zahvaljujem, vsekakor je razumljivejša povezava na imenu in zdaj je tudi to urejeno. Hvala za sodelovanje in pohvale, ki so vedno v navdih. Darilce v kratkem pripotuje do tebe, sem prejela tvoj naslov.
Oseba moi sporoča …
Krasno si to zapisala in zelo lepa darila si naredila. Sama sem tudi srečna prejemnica ene take bogate vrečke izpod tvoje smrečke.
Žal mi je, ker se nisem mogla udeležiti vajinega izziva. Upam, da bom imela vedno več časa za ustvarjanje in izzive ;)
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Se pravi, da lahko zavpijem JEEEEEEE, prava sem. Hvala lepa še enkrat. Lep vikend ti želim.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Darja tole objavo si pa tako lep spisala :). Se strinajm s teboj - drobne malenkosti in pozornosti nam polepšajo pranzike/dni. Ni potrebe po bogatih darilih, če veš da je nekdo nekaj pripravil iz srca in z mislijo nate. Čestike izžrebankam! Upam, da se s sestrično še kdaj podata v podobni izziv - je bilo zanimivo, predvsem pa zadovoljstvo sodelovati pri tako posebni ideji :).

papa
Jerneja
Oseba Anonimni sporoča …
Čudovita objava o razpletu izziva. Tudi jaz sem že iz preostalih izžrebala tri nagrajenke in še eno za nagrado Mavelu-ja, vendar še nisem utegnila objaviti. Kot sem ti že povedala, se bom morala sedaj bolj potruditi, da ne bom čisto v senci tvoje objave, darilca pa tako veš katera so. Upam da ta vikend naredim. Na vidiku pa imava že nov izziv, kajne.
Oseba iris-irena sporoča …
čestitke dobitnicam nagrad! organizatorkama pa pohvala!
lp
Oseba Mojca sporoča …
Ooooo kako krasno! Res lepo obložena miza in čestitke nagrajenkam, krasne nagrade si pripravila. lp
Oseba Zvonka sporoča …
Vauuuu saj ne morem verjeti...pa očitno je res. Ponavadi nimam sreče pri žrebu, tokrat pa je sreča na moji strani. Hvala že v naprej za čudovito darilo, res sem vesela. In v veliko veselje mi je bilo sodelovati na vajinem izzivu, ki je bil res zanimiv. Pa še kdaj. Čestitke tudi Mojci in Natali. Lep vikend in lep pozdrav, Zvonka.
Oseba oldpunca sporoča …
Vse čestitke nagrajenkam za zavidanja vredno čudovito darilce. :-) Tebi in sestrični pa hvala za zanimiv izziv. :-D
Oseba Vladuška sporoča …
Res znaš to tako iz srca narediti in krasno si vse skupaj spakirala. Zelo lepo.
Oseba suzana sporoča …
Čestitke vsem nagrajenkam. Domišljija je začetek ustvarjanja. In brez velike fantazije ni velikih ljudi, niti velikih del. Zapisano pa je tako lepo, saj vem, da velike umetnine rastejo samo iz radosti in pri tem mene osebno hrabrijo, da ima človek še upanje, ker nas je toliko, ki radi podarjamo in smo ob tem srečni. Bom raje kar še enkrat prebrala zapisano. Vse dobro in lepo želim vsem.
Oseba Helena sporoča …
Čestitam vsem izžrebankam. Krasno darilo in v res čudovitih vrečkah.
Super, ker imata z možem tako lep kotiček za svoj dnevni obred pitja čaja, kavice ...
Uživajta!
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
Daaaarja, hvala, hvala, hvala, hvala!!!! Danes sem prejela paket, najprej je bilo presenečenje, da sem dobila paket, nato tako bogata vsebina in šele potem sem sploh 'pogruntala', da sem bila izžrebana. Tudi Martini se moram zahvaliti za vajino skrivno misijo v iskanju mojega naslova ;)

In zdaj, ko sem prebrala še tvoj blog (sploh ne razumem, zakaj se ni prikazoval na mojem blogu :/), da je vse skupaj ročno izdelano. Skratka popolna 10ka in popolno presenečenje. Hvala iz <3
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Draga Darja, kako lepo je pri vas med prazniki, čudovito vzdušje si pričarala, sem pregledala vse objave še za nazaj. Žal sem zgrešila vajin izziv, konec leta se je toliko dogajalo, tudi bolezni, da nisem uspela obiskovati blogov. Iskrene čestitke srečnim nagrajenkam!