PA KAJ ČE MI NE GRE, PRIHAJA 3. KREATIVNI TEDEN


 Taylored Expressions Calla Lily Bouquet, čudovita štampiljka in pripradajoči izrez.
 Sem si mislila, da bom izdelala veliko voščilnic na en, dva tri.
Marec je namreč ženstveni praznik, potem bi recimo dodala kakšen jajček in naredila kakšno zalogo za veliko noč, a sem se presneto uštela. Na brzino preprosto ne znam………
Že v začetku sem zakomplicirala.  Če sem naredila zadevo na varianto manj je več, mi je vedno nekaj manjkalo, v nasprotem primeru pa se mi je zdelo vse že načičkano, prišla sem tako daleč, da je bilo zame še metuljčkov preveč. Enkrat me je motil prebogat okvir, pa preveč zeleno ozadje, pa nasploh preveč zelene, nepravi odtenek distress blazinice, resnično sem imela slab dan.........ni in ni mi šlo. Ker sem bila sama sem si res mislila vzeti čas za ustvajranje, zato sem bila že prav žalostna. Malo sem odložila papirčkanje in  preklopila na kvačkanje, pa spet ista pesem; ene rožice prevelike, druge premajhne........Konec, pod tuš in spat, jutri je nov dan............ 
 


 




 
 
Če se slabo začne, se pa dobro konča. Metuljčki so vsepovsod, pa sem jih danes naredila še zraven, tako za dekoracijo..........navsezadnje se je vse poklopilo in zdaj sem vesela, da bom spet lahko pisala in podarjala z največjim veseljem.......
Ko sem pogledala voščilnice, sem ugotovila, da lahko to voščilnico lepim k Ustvarjalnem dotiku,
 
tale tris pa k Tini.
Še dobro da imam sestro in nečakinje. Njim je všeč vse kar ustvarim.
Baretko pa prijavljam na Craftalnico, saj me je Andreja prav navdušila s svojimi rožicami na voščilnici.
Sama sem mislila dati na baretko samo eno  rožico  na stran, a sem morala po naročilu prejemnice dodati čisto vse, kar sem jih sprobala in to spredaj. Tale vzorček na baretki je čisto enostaven in očitno resnično nisem več tako kritična, ker mi je prav všeč, le kako mi nebi bil na tej moji ljubljenki.
Zdaj pa bom dala nekaj časa mir, saj moram marsikaj postoriti, da mi bodo dali moji dečki prosto za  3.Artov kreativni teden.
 Glede na pestrost delavnic in znana svetovna imena ustvarjalcev, bi se za en teden najrajši kar preselila tja………
 
 
Prilagam letošnji link in lanske vtise.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 
 

Komentarji

Oseba Ne-Ja sporoča …
Veš da ne verjamem da ti ni šlo, ker je prav vsaka posebej čudovita :). So polne detajlov, dovršene v nulo in barvna paleta je v pravih nežnih pomladnih tonih - všečkam na polno! Ma tokrat zmaga baretka, pa čerpav je to precej netipičn zame ;).
Oseba Goga sporoča …
Tudi meni se zgodi, da kakšen dan stvari nikakor ne grejo skupaj. Po prespani noči pa se vse lepo poklopi in izide. Lepo si ustvarila voščilnice a kapici zmagata, pa ne zato ker sta za Craft-alnico :).
Hvala, da si se nam pridružila in srečno pri izzivu. Pozdravček Lili
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Se zgodi,
kar vztrajaj
pogumno
te so mi všeč, sploh pa kapice
lp Tamara
Oseba Danica sporoča …
Kar težko je verjeti, da ti delo ni šlo od rok...tvoji izdelki govorijo drugače. Vse je lepo usklajeno in narejeno do potankosti natančno.Meni se ne zdi, da bi bilo kjer koli kaj preveč ali premalo. Tudi barva mi je prav všeč. Baretka pa je top! Uživaj na Artovih tednih ustvarjanja.
Lp Danica
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
A bejš, tudi tebi se to kdaj zgodi????? :)) Konec dober, vse dobro...saj se na koncu res vedno vse poklopi, če odmislimo slabih par ur ali dni na leto. Izdelki so čudoviti...še dobro, da sem natančno brala, da so to končni izdelki in ne tisti, ki so se ti sfižili, drugače bi jaz kar nehala z ustvarjanjem. čao
Oseba Janja sporoča …
To je ena zelo lepa serija voščilnic. Krasno si jih sestavila. Kapica pa je čudovita.
Lep vikend, Janja
Oseba Stampiljke sporoča …
Krasen komplet čestitk! Vsaka je nekaj edinstvenega! Hvala za sodelovanje v našem izzivu :) p.s. Naš izziv ni združljiv z drugimi (v vednost za drugič ;) Pozdravček, Barbara
Oseba Helena sporoča …
Nič ni videti, da ti ne bi šlo, vendar ti verjamem :) Končni izid je fantastičen.
Zelo lepa pomladna barvna shema ter krasni okvirji, rožice ... Res si lepo sestavila vse voščilnice.
Baretka pa je super! Si polna talentov!
Oseba Klara sporoča …
Ja, včasih se res zgodi, da imamo polno kapo vsega in nikakor ne vidimo realne slike. Po mojem mnenju so tvoje čestitke prava paša za oči, narejene v nulo. Tudi čepica je prekrasna. :)
Lepo se imej na Kreativnih delavnicah... :)
Oseba Mojca sporoča …
uau kako čudovit komplet voščilnic! si že čisto pomladanska vidim ;) LP
Oseba oldpunca sporoča …
Včasih je res tako, da ves dan samo zlagaš in prelagaš, pa nič ne paše skupaj, naslednji dan pa enake elemente pogledaš in že padejo na svoje mesto. :-) Tvoje voščilnice s šopkom so čudovite. Všeč mi je pomladno zelena barva. :-) Tudi baretka z rožicami je čudovita. Pravilno, da si poslušala mlado damico in baretko okrasila spredaj z več rožicami.
Oseba moi sporoča …
O, kako mi je to znano, potem pač malo nehaš in na koncu se "samo" sestavi ;)
Krasne si naredila in krasna baretka.
O tem, da boš kar prespala v EP, pa sploh ne dvomim ;)
Oseba Vladuška sporoča …
Včasih je res tako, da kar ne gre in ne gre. Takrat je bolje vse skupaj pustiti. Ampak nastale pa so krasne stvari in tudi baretka je super. Uživaj v delavnicah.
Oseba iris-irena sporoča …
čestitke so prečudovite!
lp
Oseba Andreja sporoča …
no, sem vesela, da sem te navdušila in da si naredila krasno baretko! Tudi ostale stvari so fantastične :-)) Hvala, ker se igraš z nama v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!
Oseba suzana sporoča …
Ja tole, da ti ni šlo, morda je bilo malo manj volje, kot ponavadi, zagotovo pa se na izdelkih nič ne vidi, super in všeč mi je ta nežna travniška barva. Super si, tudi ko nisi v najboljši formi. LP