BIRTHDBIRTHDAY @ PARIS; delavnica z Els Van de Burgt.




Moje dogajanje iz Artovega kreativnega tedna, ki se je danes začel v Mariborskem Evroparku,  bom z veseljem podelila z vami,  drage ustvarjalke. Dogajanje pa lahko spremljate tudi na njihovi strani, ali pa preprosto kliknete zgornjo povezavo.
Tako preprosto čutim, saj sem še vsa pod vtisi prvega dne.
V dvourni delavnici smo udeleženke pod vodstvom Els izdelalile voščilnico z motivom Pariza.
Tam sem bila na poročnem potovanju..........
Ker je  v voščilnicah, ki vam jih bom na koncu privoščila kot posladek nisem zasledila sem doma poslikala svoj izdelek.

S pomočjo scrapbooking strojčka, različnih šablon, scrapbooking papirjev, pop-up šablon Elizabet Craft Design in številnih dodatkov smo  izdelale še unikatno rojstnodnevno voščilnico in hkrati spoznale nove tehnike ter trike scrapbookinga, kot je bilo obljubljeno in zapisano.

Za prvič sem kar zadovoljna.

Ob poogledu na voščilnice, ki sem jih z dovoljenjem poslikala, človek vidi zdajšnje možnosti ustvarjanja s papirjem.
Na tej delavnici so me najbolj fascinirale razgibane oblike voščilnic, tista drugačnost, ki me preprosto mika. Voščilnica me je navdušila tudi zaradi   čudovitih bleščic, pa seveda sama izdelava vrtnice z bleščicami, ki je bila zame čista noviteta.
Po pravici povedano, sem malce oklevala za današnjo delavnico, ampak ko zadeve vidiš od blizu te prevzamejo. Domov sem prišla s tistim občutkom, ko človek dobi več kot pričakuje………..Presneto dober občutek!

Evo, še obljubljeni posladek.............
 
Lepo nočko.
Že jutri se spet beremo................

Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
Oh, sedaj mi je pa žal, da nisem še malo ostala. Danes (ups, včeraj) sem se motala okrog Arta ob pol enih, pa se ni še nič dogajalo... Zamudila sem, da bi se naučila kaj novega. Škoda. :-( Hvala, ker si pokazala vse te krasne izdelke.
Oseba Helena sporoča …
Ooo, super, ker bom tako lahko vsaj malo na tekočem z ustvarjalnim dogajanjem. Verjamem, da je prva delavnica, na kateri si bila, navdušujoča in si se naučila kaj novega, drugačnega. Po videnem sodeč, se je dogajalo marsikaj zanimivega.
Krasni izdelki!
Oseba Ne-Ja sporoča …
vidim, da se porajajo same noro dobre ideje an teh delavnicah. Ko /če bom kdaj štajerka zagotovo pridem pogledat, sedaj ko sem pripravnik pa med tednom ne znese. komaj čakam da pokažeš izdelke v novi tehniki in v tvojem stilu :)
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Današnja tvoja objava je približno taka, kot če bi norc na sladko (beri jaz) sedela že navsezgodaj pred pladnjem dobre in žuftne čokoladne torte ali pa vsaj 10 kremšnit...NORO in še enkrat noro. Poznam te nore občutke, ko se nekaj, kar misliš, da je nemogoče, potem mogoče in se še naučiš. Te bingljajoče v luftu so mi fantastične, pa trojček v črnem okvirju, pa marela, ...ojej, teh pa... pa ...pa... je od prve do zadnje slike. Meni bi možgane odneslo ven, če bi se udeležila take delavnice. Se že veselim naslednje objave. čao
Oseba Anonimni sporoča …
O, kako krasni izdelki! Verjamem, da ste se res naučile veliko novega. Po takšni dozi ustvarjanja res težko ostaneš ravnodušen ;)
Oseba Metuljčica sporoča …
Sonja, prelepo bi te bilo spoznati v živo, škoda da sva se zgrešili. Če bo še kdaj takšna situacija kar v Artu povprašaj zame, te ob priliki z veseljem povabim na kavo. Helena, prepričana sem, da boš navdušena tudi sama, z veseljem bom še naprej poročala, sploh zdaj, ko vidim takšen pozitiven odziv. Mojca, vidim da sva obe na sladkanju, sem občudovala tvoje sladkosti in ostale izdelke. Upam, da ti bo všeč tudi današnja objava, ki jo naredim po današnji delavnici. Ne-ja, tudi sama nisem od nekdaj štajerka, tako da ti iz prve roke povem, da se splača priti na štajersko. Prav luštno je bilo tako "poklepetati" z vami. Ste mi pravi navdih, zdaj pa veselo na delo.....Se beremo. Vsem en velik hvala za lepe komentarje.
Oseba Vladuška sporoča …
Koliko enih lepih stavri na kupu. Odlično, da si se toliko novega naučila in da te je delavnica napolnila z novo ustvarjalno energijo.
Oseba Janja sporoča …
Krasni izdelki. Uživaj na delavnicah, sama bom pridno sledila objavam in občudovala prelepe izdelke. Lp
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Wauuu krasno
se veselim nadaljevanja
lp Tamara
Oseba moi sporoča …
WOW, kakšne krasotice na kupu.
Oseba suzana sporoča …
Kako krasni izdelki res sladko in omamno.