KLIČEM SONCE...............


Včasih se plani pač poderejo, vreme ponagaja in človek se mora drugače zaposliti, kar pa nam ustvarjalkam sploh ni problem.

Vzela sem si malce časa in pobrskala nazaj po svoji Metuljčici.

Vsako ustvarjalno izražanje ima svojo zgodbo, tudi ti dve ogrlici…….., ki sta me pripeljali do ideje, ki sem jo poiskala v Evinih ogrlicah na netu in ob čudovitih ogrlicah ki sem jih občudovala tule.

Sama sem izbrala energijske barve, ki sem jih v tem pustem prazničnem vremenu
preprosto potrebovala.

Naredila sem nekaj obeskov, ki jih bom počasi dodelala, eno ogrlico pa mi je uspelo dokončati.

Energijo sem seveda poiskala tudi med svojimi rožcami v skalnjaku.

Tudi metuljčkala sem v teh barvah in podarila »energijski« šopek.

Smo pa med prazniki tudi praznovali in v maju bom z voščilnico razveselila še enega svojega fanta. Po njegovem rojstnem dnevu pa vam pokažem še njuni rojstnodnevni. 
Jutri pa vam želim en lep začetek delovnega tedna in veliko pozitivne energije.

Komentarji

Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Fantastična
lep nov teden :)
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Ti si bila pa zelo pridna med prazniki. Energije s tole oranžno barvo ti pa ne bo zmanjkalo. Zaloga za cel mesec. Verižice so 3x WAW, metulji pa tudi ne zaostajajo daleč za temi waw, pa rožce imaš tudi čudovite, manjka samo še mini klopca, knjiga in malo sončka. čao
Oseba Helena sporoča …
Verjamem, da si se znala zaposliti kljub spremenjenim načrtom. Tvoja zaposlitev je obrodila več kot odlične sadove. Kakšne barve ...! Pa kakšno razkošje barv v tvojem zunanjem kotičku!
Oseba oldpunca sporoča …
O, kako krasna objava! Polna čudovitih barv, izdelkov, rožic in pozitivne energije. Vzorčki na tvoji ogrlici in na obeskih so dih jemajoči. Zelo so mi všeč. Metuljčke pa si postavila na prekrasno ozadje. :-)
Oseba Vladuška sporoča …
ooo, koliko krasnih barv, ki kar zažarijo in res dajo energijo. Tako tvoji obeski, kot voščilnica in skalnjak so čudoviti. Res si si ustvarila pravo sonce na ustvarjalni mizi.
Oseba Janja sporoča …
Skalnjak je tako lep in barvno bogat, da me sedaj prav nič ne čudi, od kje je toliko energije in lepote v tvojih izdelkih. Lp
Oseba suzana sporoča …
Res vedno črpaš iz narave in tvoji izdelki so pikica na i. Potem pa še sreča, da je bilo malo slabega vremena, da si se lahko izražala skozi mavrico, ki si jo nam prikazala na svojih obeskih. Čarobni so.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Vse pohvale za tvoje praznično ustvarjanje :). Barve nakita so fantastične in res namenjene dvigu energije. Voščilnica z metuljčkom pa da piko na i vsemu ustvarjanju. Super pridna si bila za praznike.