VESELODECEMBERSKI IZZIV ODPRT...............



Juhuhuuuuuuuuuuuuuu, veseli december je tu. Da bo bolj praznično vam ga za začetek najinega izziva zasnežim.
 
Pod to objavo vas čaka gumbek, kamor lahko prilepite največ tri svoje izdelke, ki naj vsebujejo vsaj eno ključno besedo, ki jih s sestrično pridno nizava v svojih zadnjih objavah.  V moji objavi so to zasnežim, snežinke………………….
Snežinke ste že videle. Letos  so preprosto del mojih letošnjih izdelkov in jih je vsepovsod polno. Z njimi bom okrasila jedilnico ob družinski praznični zabavi, izdelala praznične voščilnice in še in še….
Uporabila sem sizzix-bigz šabloni, ki jima je priložena tudi embossing srajčka. (zgoraj sem prilepila linka)
Same ne izgledajo nič posebnega;
 
Z embossing srajčko je zadevica že malce lepša;
 
Ko pa jih posuješ z bleščicami, preprosto zasijejo;
 
Biserček pa je kot češnja na vrhu torte.
 
Verjamete ali ne; izdelala sem jih 70 in to obojestranskih, kar pomeni 140 velikih in ravno toliko malih x 2. Vsak dan 2, tako za sprostitev, od oktobra naprej. K sreči se znam zorganizirati,  zato mi je ustvarjanje vedno v veselje.
 
Veselim se vaših izdelkov. Tudi zaradi izziva je december še bolj vesel, prazničen in čaroben.  Izziv se prične 1. Decembra,  konča pa 24. Decembra, nekje po Božiču pa bova podelili nagrado.


Komentarji

Oseba iris-irena sporoča …
Z eno besedo - čudovito,
lp
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Prekrasno, snežinke so čarobne
lp Tamara
Oseba ArtMBR sporoča …
A misliš ti vse talepe snežinke potegniti z neba in zasnežiti svoj dom? Kaj pa mi ostali? Jaz pa se trudim in trudim, pa jih je le nekaj nastalo.
Ni kaj letos boš ti snežna kraljica, to je gotovo, pa naj reče kdo reče kar hoče.
Tudi jaz se že veselim vsega kar se bo napletalo okrog najinega izziva.
Oseba oldpunca sporoča …
U, super, izziv je odprt! :-) Za začetek si ga krasno zasnežila. Vse pohvale za čudovite snežinkaste voščilnice in smisel za organizacijo. Si sploh ne upam zamisliti, kako bi zgledalo v mojem brlogecu, če bi se lotila tako obsežnega projekta. Na moje izdelke lahko računata (pa na znamke tudi). :-))
Oseba Helena sporoča …
Noooorooo! 70 snežink??? In to obojestranskih. Kapo dol pred tvojim projektom in hvala, ker si pokazala posamezne faze. Čisto gole snežinke so res preproste. V zadnji fazi pa so prave lepotičke, pripravljene na veseli december. Všeč mi je, ker jih je nekaj zašlo v naslov tvojega bloga :)
In fajn, ker bomo lahko dodajale fotke kar pod to objavo.
Oseba moi sporoča …
WOW, toliko! Res si bila pridna in pri vas mora biti prava zimska pravljica. Super za izziv, sedaj bo tudi pri nas snežilo.
Oseba moi sporoča …
Avtor je odstranil ta komentar.
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
Super izziv in kako lepe snežinke! Ene se res znate zorganizirati in potem je vse lažje, kajne ;) Jaz navadno ostanem pri planiranju, realiziram pa bolj malo :))
Oseba Vladuška sporoča …
Wow, pri tebi pa je zasneženo in tako zelo lepo.
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
iiii kako lepo zasneženo je pri tebi. da ne omenjam barve.... a, kako mi piha na dušo ;)
zelo, zelo lepo
Oseba leycika sporoča …
Te snežinke so tako lepee :) prečudovito
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Najprej še enkrat LEPA HVALA za tvoje darilce....čudovito je, od verižice (nenavadna z biserčkom, ki sem ga morala sama vzeti iz plavajoče školjke in ga vtaknit v obesek...WAW, fantastičen je...in seveda voščilnica ter adventni bonbončki....Snežinke pa ....samo gledam jih lahko....res si se potrudila...hvala hvala hvala. čao
Oseba Ne-Ja sporoča …
waw tole pa je projekt :). Lani sem z veseljem sodelovala,letos pa ne vem če mi bo naša šjora dopuščala. Se bom pa potrudila vsaj "uč vreči" kaj se dogaja pri vama.
Oseba Zvonka sporoča …
Darja, koliko snežink !!! Fenomenalno. Se že veselim izziva.
Oseba Tina Z. sporoča …
res si neverjetna, toliko in pri vsaki posamezni snežinki toliko dela, zame čisto nepredstavljivo ... sem se že danes spraševala, kako se to vse naredi, da pride tak lep efekt, ko sem snežinko občudovala v živo - hvala še enkrat!
Oseba Nastya sporoča …
Avtor je odstranil ta komentar.
Oseba Nastya sporoča …
Veliko čudovitih snežink :)
Oseba Tanja E. sporoča …
Uau, res kapo dol, odličen projekt si ustvarila in ga krasno speljala s ta pravo organizacijo. Res zelo, zelo lepo in hvala ti za vsa pojasnila. Z veseljem se udeležujem vajinega izziva, LP:); Tanja.
Oseba suzana sporoča …
Hvala za darilo, ki je čudovito in domiselno. Popolnost in čarobnost ima pri tebi posebno mesto. Ravno zato je vse tako lepo. O ja, jaz že vem koliko je dela, čestitke. Zasneženo in čarobno. Si moj vzor, ki ga preprosto občudujem in komaj čakam novega učenja.
Oseba Keti's Projects sporoča …
Čudovite so. Bleščice so super in tudi tale modro svetleč učinek je tapravi za snežene motive.
Oseba Klara sporoča …
Krasno si opravila s snežinkami. Kapo dol. Res so čudovite.
Oseba Vanči Ustvarja sporoča …
malo brskam po blogih, je pač tak dan/večer in pasem oči na teh tvojih snežnih voščilnicah, vem eno leto z zamikom, pa vseeno, nekaj podobnega sem tudi sama lani naredila, ampak mislim, da je počasi čas, da obrišem prah s šablon in ustvarim še kaj :D