sobota, 21. november 2015

PRAZNIČNA DEKORACIJA


Vikend je deževen in naravnost idealen za ustvarjanje.  Uspelo mi je dokončati dekoracijo, o kateri je že vse zapisala sestrična.  V mesecu decembru tudi letos pripravljava izziv. Gumbek na katerega se boste prijavljale s svojimi prazničnimi izdelki, ki naj ustrezajo vsaj eni  ključni besedi (rdeče obarvane besede v najinih objavah), bo aktiven od 1. Do 24. Decembra.  V zadnjih decembrskih dneh pa bova podelili nagrado, ki bo sestavljena iz najinih izdelkov. Prikazovali jih bova v objavah v času adventnega koledarja.
 
Ojoj, koliko novic; še en teden je čas, da se pri meni »pofočkate« pod bonbonček, ki sem ga prpravila kot uverturo v najin izziv. (navodila od lani)
Zdaj pa k jelenčkom,  kočiji, kraguljčkom, snegu, bleščicam, stožcem, venčkom, ledenim svečam, zasneženi hiši, lučkam, pevskemu zboru , ki je ulitek iz gipsa.
Kar nekaj časa mi je vzela ta dekoracija, še več pa slikanje. Ni in ni šlo, v tem res nisem dobra, se pa trudim………..
 
Čas res hitro beži in tiste, ki me spremljate veste, da meni največ pomeni Božič, pravzaprav tisti dan, ko z možem pripraviva presenečenja za najine »ta mlade« ob smrečici, darilih, prazničnem meniju……Ja, zato se mi da, letos sploh…….imam en velik zagon………………..
 

13 komentarjev:

 1. A veš moja draga sestrična, da je pri nas vse belo, cel dan naletava tiste tavelike snežinke. Očitno je pri vas snežilo ponoči, ko ti je tako zasnežilo dekoracijo. Lepo si poslikala, ne bodi skromna, čeprav jaz vem, da je v živo nepopisno lepo. Tvoja barvna kombinacija je tudi meni zelo všeč, kjerkoli vidim kaj v teh barvah, se nate spomnim, pa ne samo pri božično novoletnih. Še kaj drugega....???? Kljub temu, da objava ni glasbena, pa se meni popeva tista ... Jingle bells, jingle bels, ki se čuje, ko jelenčki vprežejo. Jaz sem že dobila obljube sodelovanja na najinem izzivu, tako, da bo pisano.

  OdgovoriIzbriši
 2. Tudi pri tebi je dekoracija fantastična sploh lepo osvetljena hiša....Punci, glede vajinega izziva ....jaz sem že v nizkem štartu....čao (še malo in bo nas dolenjčke čisto zametlo, sneži kot utrgano...jutri bo krasna zimska idila) čao

  OdgovoriIzbriši
 3. Darja, pravo zimsko pravljično vasico si naredila in tako prenesla delček v vaš dom. Predstavljam si, da je že pravo zimsko vzdušje. Danes je še narava poskrbela za belo podlago.

  OdgovoriIzbriši
 4. Kako lepo je pri vas
  zelo lepo si se izkazala
  všeč mi je modro bela, srebrna kombinacija
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 5. Uau, prekrasna zimska idila. Zelo lepo!

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna prava pravljična zimska idila :)

  OdgovoriIzbriši
 7. iiijoj kako krasno idilo si si pričarala :-))

  OdgovoriIzbriši
 8. Ijoj, kako čarobno zimsko pravljico si ustvarila! Fantastična barvna kombinacija. :-))

  OdgovoriIzbriši
 9. Kakšna pravljična dekoracija. Bi se kar pomanjšala in se skrila v njo :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Prav priklicali sta sneg, super. Dekoracija je cela pravljica in vse lepo zasneženo. Zelo lepo.

  OdgovoriIzbriši
 11. wow, kakšna lepa zima je pri tebi doma ♥

  OdgovoriIzbriši