NOVICA LETA 2015



Dobri prijatelji so kot zvezde, ne vidiš jih vedno, a veš da so tukaj…………
 
Drage moje zvezdice! Z vami bi rada podelila eno lepo novico, po njej vam bo jasno, zakaj snežim, sem polna energije, zakaj vsem delim bonbonček  in sem vsa raznežena, ko dobivam tako lepe odzive, ki so mi najlepše darilo.

ZGODBA O NOVICI LETA 2015

Moj starejši sin in njegova deklica sta prišla en dan  domov. Saj veste, zdaj otroci prihajajo in odhajajo, tako da se mi ni zdelo nič posebnega, morda sem zaznala le malce drugačnosti….. Vprašal me je, če sem že prinesla pošto iz nabiralnika. Joj, ne, jo grem kar zdaj iskat in grem, tako kot vedno izpraznit nabiralnik. Takoj mi je v oči padla posebna kuverta in ko jo odprem je bila v njej čudovita voščilnica s svetlečimi rožicami.  Jao, preberem,  prvič, drugič, tretjič……….komaj dojamem. A veste kaj je pisalo…..Postali boste babica, dedek in stric……Tako sem vriskala, da sem seveda priklicala bodočega dedka in strica in vsi skupaj smo  vriskali in se veselili, se slikali, nazdravili…………….no in od takrat se dogaja….
 
Zato bo naš Božič nekaj posebnega. Seveda sem dobila tudi ustvarjalni navdih……….v začetku sem dodala roza barvo, ampak sem morala hitro preklopiti na modro, bo baje fantek………Zdaj ima naša bodoča mamica že lep trebušček, počuti se dobro in je prelepa nosečka,  sin pa presrečen,  pa seveda mi tudi. Torej si v letu 2016 najprej želimo, zdravja in sreče za našo novo družinico………
Luštna roza pingvinčica in moder pingvinček sta mi pripomogla, da se je začelo. Resnično sem jih veliko pobarvala, pa se sploh nisem naveličala………..

Ob rojstvu Mije in drugi obletnici bloga, pa bom pingvinčkast božljajček v obliki tresočke poslala tudi mamici Jerneji.
 

Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Oooo kako lepo je to za prebrat, sem vesela te novice, vem kako to zgleda, lani sem bila sama na tem in to 2x v razmaku dveh mesecev (zdaj so pa že prave babnice z 1 letom, pa še mal)...res lahko vriskaš ob tej novici...čestitke vsem skupaj in vse dobro jima želim.
Tegale pingvinčka sem bila pa tudi sama deležna in spet lahko rečem, da je HUDO dober. čao
Oseba Valerija sporoča …
To je pa res krasna novica! Čestitke vsem skupaj, vesela sem zate in za bodoča mlada starša.
Lp
Oseba oldpunca sporoča …
Ijoj, kako lepa novica! :-)) Še meni so se od ganjenosti orosile oči. Vse lepo vam želim že v naprej. Super babica boš! Se sploh ne čudim, da imaš sedaj še več energije za ustvarjanje. Pingvinčki so zelo lušni. Prekrasno si jih pobarvala, zasnežila in okrasila z zvezdicami. Tresočka pa je popolna. :-))
Oseba Tanja E. sporoča …
Jeee, pa sem še jaz čisto solzna in ganjena od tvoje sreče:))), kako lepa, lepa, novica in zelo verjamem, da ti je dala nov, povsem nov zagon.
Naj še tukaj napišem, da mi je bila vsebina tvojega tolažilnega bonbončka, ki je bil vse prej kot tolažilen, temveč kot pravi, izjemno lepa in domiselna. Hvala ti še enkrat.
Draga Darja, naj te greje mali srček, ki raste, ti prazniki bodo zato še toliko lepši in mehkejši. Vse, vse dobro, Tanja.
Oseba Tina Z. sporoča …
to je res fantastična novica, kako lepo ... čestitke vsem, december bo tako še bolj čaroben ...
Oseba Zvonka sporoča …
Prekrasna vesela novica, verjamem, da te kar razganja od sreče. Veselim se s tabo in vam želim čudovito leto 2016 ob takem lepem dogodku.
Tolažilni bonbonček je nadvse sladek, hvala še tu.
Voščilnice s pingvinčkoma so fantastične (sploh desna), še posebno pa tresočke. Hudooo hudo dobre! Lp
Oseba Renata sporoča …
Krasna novica! Čestitke vsem!
Pingvinčki tresočke so zelo ljubki, krasne pastelne barve.
Oseba Helena sporoča …
Všeč mi je, ker to deliš z nami in smo lahko na takšen način malce deležni tvoje sreče in veselja. Pa na kako domiselni način sta vam mlada servirala novico :)
Darja, tvoje praznične voščilnice z ljubkima pingvinoma so čisto v stilu pričakovanja. Motiv si krasno pobarvala in vsi dodatki pašejo k njemu.
Oseba ArtMBR sporoča …
Saj se še spomniš, kako sem vriskala, ko si mi izdala novico. Še en listek bomo lahko dodali na naše orjaško družinsko drevo. Jaz pa bom postala ne vem kaj, morda stara teta, ali kaj takega. Si kar predstavljam, kako se bo vse prepletalo okrog tega novega bitjeca in izkoristi to v najvačji možni meri. Vem, tudi, da to ne bo samo na področju ustvarjanja.

Oseba moi sporoča …
Saj ni čudno, da še sama tako žariš ob tako lepo novici. Krasno presenečenje sta ti pripravila tamlada, že vesta zakaj. Tako mlade in lušne babice nima vsak. Naj te ta dobra in ustvarjalna energija še dolgo spremlja. ♥♥♥
Oseba leycika sporoča …
OOO čestitke, to pa je lepa novica :) in seveda s tem so prazniki še lepši :) izdelala si zelo luštne voščilnice, take se ne bi nihče branil :) Lp Lea
Oseba suzana sporoča …
Tudi meni so se od sreče orosile očke, vesela za vse vas, čudovita novica, tale pingvinček, bo imel čaroben prihod in veselje vseh, ga bo napolnilo z veliko ljubezni. Čestitke vsem.
Oseba Vladuška sporoča …
iii, kako super so tile tvoji pingvinčki in jaz se veselim skupaj s teboj in vašo veselo novico. In draga moja, res žariš, v vseh pogledih :)
Oseba Hali sporoča …
Iiiii kako lepe novičke... juhej, zdravi bodite in radi se imejte :-)