VSAKEGA PO MALO



Rada delim izbrane trenutke, ki se mi dogajajo.

Lepo mi je ob misli, da nam je Urša namenila prvi obisk po dolgi bolezni.  Ob njeni  izvirni misli, na voščilnici, sem se od srca nasmejala. Vse kar sem lahko dala na daljavo sta samo dve besedi in po čudovitem klepetu z njo in njeno mamico, mojo drago prijateljico, sem začutila,  da slišita moj »Tukaj sem«.
Današnjo objavo bom torej pričela v standardnih barvah. Z njo nadaljujem  in vlečem »nit«, kot se mi vsako leto spontano dogaja, verjetno zato, ker  vedno bolj cenim ljudi, s katerimi preprosto funcioniram, se lahko sprostim in svobodno zadiham in jim lahko pošljem tudi to misel; Prava prijateljica je kot dober nederček, podpira, dviguje in je blizu našega srca……
P.s.: Slika nederčka ni štampiljka, ampak ročno narisana slika. Voščilnica je Uršino delo.
Vesela sem, da sta v svojih čudovitih ustvarjalnih idejah našli ključne besede  in mi poslali slike preko e pošte, preko katere se seveda lahko prijavite tudi tisti, ki nimate svojega bloga.  Roza, modro, voščilnica, darila, jelenčki, pingvinčki, pa so njune ključne besede. Hvala tudi sosedi Jožici, ki  je poslala rokavičke z zvezdicami.
 
Seveda ponovno vabljene na najin izziv. Ne pozabite pokukati k sestrični. Zunaj sije sonček, pri njej pa čudovito sneži.
Zdaj pa malce preklopa od letošnjih barv…..
Tudi letos sem začela s črno belo varianto, kjer sem si pomagala s Tininimi pripomočki, zato jo prijavljam v decembersko galerijo.
 
Druga voščilnica je glasbena in pravi izziv so mi bile tipke, ki sem jih naredila s tagci, ki sem jim s kotnim luknjačem zaoblila robove. 
 
Če že izzivam, pa se seveda spodobi, da sodelujem tudi na izzivih drugih ustvarjalk, saj so mi vedno v inspiracijo….
K Vladki  na »Ko me inspirira#43 – Zimsko-praznični aranžma pa se prijavljam s spodnjo voščilnico. Tudi jaz sem se enkrat preizkusila v eko varianti. Na smrekovo vejico, ki jo krasijo čudoviti storži sem obesila besede lepih želja.
 


Vsem želim  topline, upanja in radosti v prihajajočih prazničnih dneh.







Komentarji

Oseba ArtMBR sporoča …
To pa je obilje lepot, najprej Uršinih, ki res sodijo v izložbeno okno najinega izziva. Za tvoje izdelke pa mi je itak že zmanjkalo besed. Vidim, da se dogaja, tudi mi ustvarjamo na veliko. Nekaj se dela tudi za izziv (naši tamladi).
Oseba oldpunca sporoča …
Kako resnična je primerjava med prijateljico in nedrčkom! Čudovito. :-) Tvoji izdelki so spet nekaj posebnega, čudovitega. Zasneženi črno beli voščilnici sta zelo elegantni, klavir je prelep, smrekova vejica s storži pa čudovita praznična dekoracija. :-)
Oseba Tina Z. sporoča …
zares izvirna voščilnica z nedrčkom, in kakšen pomen nosi ...
tvoja tokratnja galerija je pa spet nekaj posebnega, tale voščilnica s storži mi ne gre iz glave ...
Oseba Helena sporoča …
Objava in pol, polna krasnih izdelkov. Kar rolam gor in dol ter občudujem vse, kar si nam predstavila v tej objavi.
Misel o prijateljici je rahlo smešna, a še kako res.
Oseba ArtMBR sporoča …
Vsa pohvala še Suzi.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Vse pohvale ustarjalki za misel in celotno voščilnico
tudi ostali izdelki so prava paša za oči
sončen pozdravček Tamara
Oseba moi sporoča …
Pri vas pa se skozi kaj dogaja ;)
Krasno voščilnico si prejela in ta mi je tako všeč. Jo bom tudi sama kdaj uporabila ;)
Pa te tvoje voščilnice, vedno kaj novega in lepega naumiš.
Oseba suzana sporoča …
Prijateljstvo je nekdo, ki bi rad daroval, srce, dušo in veselje, to pa nas dvigne in hrabri. V takem prijateljstvu ni nadomestila, kot dober pristan v viharju. Ponovno si prekosila sebe, z glasbeno voščilnico, kako domiselno in lepo, črno bela mi je itak vedno zelo lepa, zimsko prazničen aranžma pa je vrhunec. Hvala draga Metuljčica, vse ostalo pa je plod tvojega učenja, saj tvoja umetnost učenja je umetnost, pomagati odkritjem. In jaz sem rada učenka, saj je vsaka šola - učenje za življenje. Hvala ti, ker si.
Oseba Vladuška sporoča …
Koliko ustvarjalnega bogastva je znova na tvojem blogu. To o prijateljstvu si zelo lepo zapisala in kdor tako čuti ima ob sebi tudi dobre ljudi. Hvala, da si se nama pridružila.
Oseba Valerija sporoča …
Zanimiva misel o pravih prijateljicah, je pa resnična. Ta objava je pa res polna prekrasnih izdelkov. Kar gledam in gledam in se ne morem naveličati gledati, saj še vedno znova odkrijem kaj novega.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Oooo moja Metuljčica...koliko stvari nam napleteš...moram dopust vzet, da bom vse v miru preletela ...saj ne vem kaj naj napišem...ta izdelek je krasen, pa ta tudi, oooo poglej tega, KLAVIR!!!!! NORO LEPO,.....pa še tole o naših modrcih , vse je res....Joj,ta ženska je res spuljena do skrajnosti, ampak jo imamo strašno radi , hvala ti, ker si in ker nam dovoliš vstop v tvoj brlog misli, idej in izdelkov. čao
Oseba iris-irena sporoča …
Joj, koliko enih krasnih izdelkov na kupu!
Oseba Tina sporoča …
Jej, Metuljčica...koliko lepot na kupu...vključno z zapisom :-))) Hvala ti.