METULJČICA



Božička Martina mi je podarila izrez Metuljčice. »Zate«, takoj ko sem jo videla, me je spomnila nate; je dejala. Njene besede sem preprosto prenesla na voščilnico. Hvala ti. 
To metuljčico prijavljam v januarsko galerijo najlepšega para. Izrez "zate" ima tokrat posebno noto prijateljstva.....
  »Zate« moja draga sestrica in moji zlati nečakinji pa bom dejala sama, ko jim izročim rojstnodnevne voščilnice in škatlice, ki sem jih naredila po navodilih iz videa, ki ga je Mojca prijazno delila z nami.
 
 
Da pa metuljčica ne bo osamljena, sem izdelala še voščilnico z metuljem in sicer po navodilih iz inspiracije #44# pri  Tini in Vladki. Voščilnico je namenjena eni čudoviti ustvarjalki.
Mene je voščilnica od Vanči tako navdušila, da bom sigurno naredila kakšno voščilnico na zalogo, ko pospravim lansko dekoracijo, ki je polna Tim Holtzovih snežink. Ideja s paus papirjem mi je fantastična.
 
Ko sem začela ustvarjati sem imela pravzaprav namen vaditi ozadja in ker sem našpricala kar precej listov mi je ostalo eno modro ozadje in omislila sem si baby kompletek. Voščilnico sem priredila že prej omenjeni škatlici. Se moram preizkusiti še v kvačkanju copatkov, da zapolnim škatlico. Komplet prijavljam na Craftalnico, saj zadostuje izzivu »151# Nov začetek, ki mi je več kot pisan na kožo.


Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
kakšna kolekcija, vau, ta ozadja so res fantastična, pa vile in copatki tudi!
Oseba Valerija sporoča …
Prav vsi izdelki so fantastični. Krasno so ti uspela ta ozadja.
Oseba Andreja sporoča …
ooo koliko lepih stvari si naredila in prav vse so mi zelo všeč :-)) Lepo si se poigrala z modro barvo.
Oseba moi sporoča …
Saj se vedela, da ti je metuljčica pisana na kožo. Krasne voščilnice si naredila in ozadja so fantastična.
Oseba moi sporoča …
Saj se vedela, da ti je metuljčica pisana na kožo. Krasne voščilnice si naredila in ozadja so fantastična.
Oseba ArtMBR sporoča …
Če prav štejem, vsaj 10 čudovitih izdelkov, si izdelala. Polno si začela tole leto in vidi se, da ti idej ne zmanjka, še manj pa spretnosti in pridnosti, da jih uresničiš. Tudi jaz čestitam tvojim puncam. Imejte se lepo.
Oseba Helena sporoča …
Ta ozadja so ti res pisana na kožo in prav fantastična so!
Uh, 100 na uro si že začela v novem letu. Pridna in vse je čudovito.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Ko berem tvojo objavo priznam, da sem ti fouš..in to zelo zelo. Polna energije, domislic, krasnih izdelkov, jaz pa tako prazna, brez idej, volje do ustvarjanja , taka ožeta cunja pa nisem bila še nikoli....kot ta škatla z videa, samo da je ta praznina z večjim volumnom....Sem pa vesela zate, da ti tako krasno uspeva. Celotna kolekcija pa za vikat. Pošlji mi prosim malo vilinskega prahu, da preženeš tega lenega hudiča z mene. čao
Oseba oldpunca sporoča …
Temu se pa reče: Metuljčica razvaja. :-)) Sanjsko lepo si ustvarjala. Tvoja ozadja so fantastična. Vsak izdelek posebej je prava mala mojstrovina.
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Draga Darja,
kako je vse tole lepo ... Ob tvojih objavah vedno ostanem brez besed in se samo sprašujem, kako ti vse to uspeva. Kakšne čudovite praznike si pričarala svojim najdražjim! Neskončno te občudujem, tako da veš! :) In seveda iskrene čestitke za veselo novico, ki si jo objavila decembra!! Super babi boš, niti najmanj ne dvomim :)
Hvala ti za obiske moje hiške in prijazne besede, sem jih vesela! Tebi in tvoji družini želim najlepše leto 2016! Maja
Oseba Zvonka sporoča …
Kako lepo kolekcijo si nam spet pripravila, ozadja so fantastična, res jih znaš super izdelati. In izrez metuljčice je res kot nalašč zate.
Oseba Janja sporoča …
Se počasi premikam od slike do slike in občudujem prekrasna ozadja na izdelkih, ki so čudoviti. Lp
Oseba Andreja sporoča …
in vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!
Oseba Vladuška sporoča …
Znova ta tvoja čudovita ozadja. Fantastično delo si opravila tudi tukaj in iz tvojih izdelkov res izžareva ljubezen do vseh teh oseb.
Oseba Tina sporoča …
Jej....kako je vse to lepo. Tvoja ozadja so izjemna in prav res je čutiti s koliko radosti si vse izdelala.
Oseba Nella sporoča …
Krasni izdelki.
Oseba Goga sporoča …
Čudovita ozadja in tvoja vila metuljčica prav paše naje. Pa tudi kompletek voščilnice in škatlice je čudovit, prav fino bi pasali poleg še pleteni copatki.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili
Oseba Tanja E. sporoča …
Ooo, kako lepe izdelke si nam pokazala, krasno ustvarjanje ozadij in ta metuljčica res prav sede na vse, kar je tvoje. Hvala, ker soustvarjaš Craftalnico!
Oseba Trenutki kreativnosti sporoča …
Ja, ja, tista lepotička je pa moja :). Iskrena hvala iz srca. Čudovita je!! Tudi voščilnice na prvi sliki so krasne, baby kompletek pa je nekaj posebnega.
Hvala, da ustvarjaš z nami. Srečno!
Oseba leycika sporoča …
Vse so prečudovite, metuljčica pa še mi je posebej všeč :)