ULOV SREČE


Ko sta bila fanta mlajša sem vsako leto pripravila silvesterski srečelov, z nagradami za smeh...
Naj vam v moji prvi letošnji objavi zaželim en dober ulov sreče, veliko družinske sreče, sreče nasploh, naj vam služi zdravje, naj vas krepi ljubezen in veselje in naj bo to preprosto dobro leto.

Oštevilčena darilca so bila letos  napolnjena z raznoraznimi okusi in barvami bonbončkov-dudic, (saj poznate tisto dolgo verigo lizik), v škatlico-knjigo pa sem prilepila manjšo škatlico, kjer so se skrivali tagci, na njih pa številke.
Letos, mislim lani, sem naredila kar nekaj podobnih knjigic, tale pa ni bila zadnjič uporabljena....













Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Od kje jemlješ toliko energije...neutrudna si...res si občudovanja vredna.......Jaz sem za novo leto videla samo kavč in TV je mene gledal in ne jaz njega (mož pa isto ..25 let je bil muskonter in je zabaval ljudi vse leto, ravno tako tudi za novo leto, zdaj pa ....enkrat se istrošiš in se ti preprosto ne da več).
Knjigica pa..ta bo res hitro prišla še prav, marec bo zdaj zdaj tu. Več kot čudovita je. In tole barvanje med hribčki in dolincami ...saj vem, da si to enkrat že razlagala, samo meni še zdaj ni jasno, kako ti uspe tako lepo poštrihati vse doline, hribčki so pa nedotaknjeni.
Lepo bodi in naj ti tudi to leto tako lepo cveti. čao
Oseba moi sporoča …
Res krasno izdelana in dodelana knjigice, s polno detaili. Res se vedno tako potrudiš. In ta vaš srečolov mora zgledat res dobro in predvsem z veliko smeha, ko ste vsi hodili naokoli z dudami :)
Tudi tebi in tvoji družinici želim veliko sreče, sicer pa je sreča tako pri vas doma :)
Oseba Tanja E. sporoča …
Se strnijam s komentarjema Mojce in Moi, čudovito res!! LP:)
Oseba Tina Z. sporoča …
kako krasna ideja s srečelovom, tole pa tako lepo narejeno, tako natančno in te barve tako lepo nanešene ...
ja, mi smo tudi bolj pasivci za silvestrovo, kakšen dober film, penina in ognjemet skozi okno :) in to je to ...preprosto in lepo.
veliko sreče in vsega najlepšega v tem letu!
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
Kako se pa pri vas lepo zabavate na praznike in vse tako skrbno in lepo pripraviš! Knjigica je čudovita!
Oseba Helena sporoča …
Ooo, zopet en presežek izpod tvojih rok! Res si polna dobrih idej in volje, da vse to uresničiš. Krasna škatlica in ideja s srečelovom je super.
Srčno in srečno!
Oseba Valerija sporoča …
Prekrasna knjigica. Tako lepo izdelana in polna prekrasnih detajlov.
Oseba ArtMBR sporoča …
Popolni projekt. Čista petka, pa še malo zraven.
Oseba Andreja sporoča …
ooo kako lepo knjigo s polno lepimi detajli si izdelala :-))
Vse lepo in dobro ti želim!
Oseba Vladuška sporoča …
Wow, kako krasno knjigico si izdelala in ti si res neusahljiv vir zanimivih in zabavnih idej. Res srečni vsi, ki s(m)o lahko del tvojega življenja :) Fantastično res.
Oseba oldpunca sporoča …
Vse priprave in drobne pozornosti, s katerimi razvajaš družino, so prav navdihujoče. :-) In vsakič se tako zelo potrudiš, da so tvoji izdelki popolni, da je veselje tudi nam, ki o vaših praznovanjih samo beremo in gledamo fotke. :-)) Vem, da bo tvoje leto še bolj čarobno in popolno in v mislih že vidim izdelke s štorkljami za dobrodošlico mali štručki. :-)
Oseba suzana sporoča …
Tvoje zgodbe so vedno kot nek roman, ki dobivajo z vsakim poglavjem vedno več čarobnosti in uvida v tvoja dela. Res si se zelo lepo potrudila, vse čestitke le kje jemlješ toliko energije in idej. Res sreča, da lahko spremljamo čarobnost tvojega bloga in kreacije, ki so vedno znova navdihajoče. Pri tebi je vsak detaljček brezhibno izdelan. Komaj čakam kakšno delavnico.