LENINITIS




En lep deževen pozdravček  po dolgem času.
Končno mi je uspelo  izdelati vseh 24 izrezov za tortice, pa ravno toliko za »filo«  in jih odposlati ustvarjalkam, kot sem obljubila v prejšnji objavi. Malo sem se polenila, zato  v opravičilo eno sladico lene gospodinje. Jaz ji dodam še jagode.
Namesto rožic pa sem za okrasitev uporabila Tinine čudovite šablone jagod, ki jih najdem skoraj pri vseh ustvarjalkah, kar me prav veseli. Vsi izdelki so mi bili v inspiracijo, da sem se končno spravila k delu.
Moj kos torte je bil namenjen sestrični, ki je  v juniju praznovala svoj rojstni dan, lepe oziroma sladke misli pa sem ji namenila preko voščilnice.

Tako kot ostale se nisem morala upreti  poletni kolekciji in sem iz jagod naredila še čokoladnico in ovojnico z lepo mislijo.
Svojo čokoladnico prijavljam tudi na izziv Craftalnice.


 Želim vam vse najslajše.  













Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Leninitis je včasih dobrodejen, da se potem uresničijo ideje in nastanejo čudoviti izdelki. Zdaj je res sezona jagod in lepo, da jih vidimo tudi na izdelkih.
Vse je čudovito in natančno narejeno.
Oseba leycika sporoča …
Izdelala si čudovito kolekcijo jagodk :)
Oseba moi sporoča …
Tudi lenitis je potreben, da potem začneš s polno paro. Pa pri tebi to ni bil lenitis, ker te poznam in vem, da samo ustvarjala nisi ;)
Krasno kolekcijo jagod si naredila in res so mus pri vsaki ustvarjalki ;)
Hvala za moj kos torte, krasi mojo poličko in čaka, da ga pohrustam ;)
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Jaz si pa upam trditi, da pri tebi ne gre za leninitis...glede na to, da imaš doma vsega in še malo več....baterije so na žalost čisto prazne...se bo treba na nekaj priklopit in to čim prej,da ne bo prišlo še do kakšnega kratkega stika. Tortico sem že sestavila, peciva še nisem probala in ga bom v kratkem 100%, lahko samo še dodam....HVALA za izreze in recept.
Čokoladnica pa....mmmm, dobra zunaj in MMMMMMM dobra notranjost....3x smeš ugibat, katera plat mi je bolj všeč???????? Pa še nasvet ene izkušene stare blogerke: "PEJT NA DOPUST IN MAL ZADIHAJ!!!! čao
Oseba ArtMBR sporoča …
Ja hvala Metuljčica, že imam pripravljen prostor na krušni peči in upam, da nama uspejo načrti. No, kolikor spremljam tvoje dogajanje, pa si se zmotila glede diagnoze tvoje bolezni. problem je le v tem, da se ne moreš nekajkrat fotokopirati, da bi bila na vseh mestih in pri vseh dejavnostih , ki te veselijo. Tudi jaz sedaj živim na drugem planetu, pa še zdaleč ne zabušavam, žal mi je le, da malo več ne spremljan blogov, kjer se nizajo sami lepi izdelki.
Oseba Tina Z. sporoča …
oo, tole je tako lepo, jagode se krasno podajo na tole podlago in te tvoje barve, čarobne. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. in hvala za moj kos tortice, res si perfektno vse pripravila, takšnih neverjetnih barv so tvoje jagode, z zlatim leskom, tako da če je to lenitis, potem res ne vem ...
Oseba Andreja sporoča …
Zelo lepo si zavila čokolado in tako bo sedaj še mnogo slajša v tem lepem ovoju. Tudi kos torte in voščilnica sta fantastični. Čudovito jagodno ustvarjanje :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!
Oseba Damjana sporoča …
Če je to leninitis, draga Metuljčica, potem naj kar traja. Tvoji izdelki so čudoviti in želim si jih še več...
Oseba Renata sporoča …
Na tvojih izdelkih ni opaziti lenitisa. Krasni izdelki, brez jagod itak ne gre. Hvala za tortico, pokažem ob priliki. Si me pa tako navdušila nad njo, da razmišljam o nakupu šablone. Recept bom pa tudi sprobala v kratkem. Odklopi se malo in zadihaj.
Oseba oldpunca sporoča …
Če je to leninitis, naj zadene tudi mene. :-))) Hvala za tortico, jagode in recept. Tako lepo je pridišalo k meni, da so se mi kar sline pocedile. :-))
Čudovito si ustvarjala. Sestrična je bila gotovo navdušena nad sladkimi jagodami. :-)
Tudi tebi vse najslajše! :-)
Oseba Vladuška sporoča …
Tvoj lenitis je očitno samo nabiral energijo za nove podvige in potem buuum in nastalo je toliko enih čudovitih stvari. Zelo zelo lepo in zelo sladko :)
Oseba Janja sporoča …
Je pač čas dopustov in tudi malo počitka dobro dane. Si pa s to objavo nadomestila lenitis :). Čudovita ozadja si lepo zapolnila s sladkimi jagodami. Lp
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Včasih je potreben umik, odklop.
Krasne jagodne stvaritve
lp Tamara
Oseba Valerija sporoča …
Prav vsi izdelki so čudoviti. Pričarala si krasne barve. Tinine jagode so pa itak zakon.
Najlepša hvala za slasten kos tortice z jagodami, tvoje pošte sem se razveselila kot majhen otrok. Krasna si! Hvala! Napolni si baterije, pa bo spet šlo.
Lp
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
Sladko, sladko, prav vse po vrsti! ;)
Oseba Tanja E. sporoča …
Povsem si me očarala spet s tvojim čudovitim ustvarjanjem v prelepih barvah, hvala, ker ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici, lp, T.
Oseba suzana sporoča …
Premalo ljubimo sebe, to bo ne pa, da imaš leninitis. Čas, ko se malce oddahneš in se ne potrebuješ opravičevati, tu in tam so to zgodi vsaki - preobremenjenost. Čas, ko se posvetimo še nečem drugem. Babice pa itak nimajo dosti časa hahahahahahaha. Veselje, ki ti ga da vnuček je vreden vsega tvojega časa. Čudoviti izdelki, ki so rabili svoj čas za zorenje.