NEKATERI SE POSLAVLJAMO OD POLETJA, DRUGI PA OD 20-ICE

Po podaljšanem vikendu, ki sem ga preživela na čudovito zelenem otoku Krku, kamor sva bila povabljena s strani družinskih prijateljev, me je čakala prijetna  ustvarjalna naloga.
Praznovala je namreč sodelavka, ki je krasna ženska, vedno pozorna in zna presenetiti z izbranim okusom. Njen rojstni dan je  priložnost, da se ji zahvalim na ustvarjalni način.
Ko sem včeraj na hitro preletela bloge,  sem se ustavila na čudovitih Martininih mojstrovinah  in kar odneslo me je k Altenew rožici.

Izdelala sem mapico, v kateri se je skrivalo voščilo in škatlica z ogrlico in prstanom. Uživala sem ob prelivanju močnih in blagih barv in vsaka rožica je za odtenek drugačna. Sem morala kar paziti, da je ostalo vse usklajeno.

Za "lice" sem se odločila narediti "tresočko", na ozadju pa je ime slavljenke, ki sem ga popestrila z  Altenew štampiljko in pripadajočim izrezom Beatiful Day. Osrednji del je namenjen voščilu in darilu.





 Jupiiiiiii, presenečenje uspelo!



Komentarji

Oseba moi sporoča …
No, ti si vesela, ko je presenečenje uspelo, meni pa je čeljust dol padla. Kako je pa to lepo in bogato darilo. Sicer smo tega pri tebi že navajeni, samo tokrat si sama sebe prehitela.
A se čudiš, da je presenečenje uspelo?
Oseba Valerija sporoča …
Uau, kako je pa to lepo! To lahko človek samo gleda in občuduje in se čudi. Bravo!
Oseba Helena sporoča …
Vidi se, da je sodelavka prav posebna oseba, saj je darilni komplet fantastičen. Kako izvirno in bogato si se ji zahvalila za vse dobro. Kar gledam in občudujem ...
Oseba ArtMBR sporoča …
Saj ne vem kaj je lepše-nakit ali embalaža. Naredila si tako bogat izdelek, da bi komot meni malo odstopila, ki rabim eno voščilnico za isto let, pa samo imenu bi a odvzela in bi bilo taman. No ker pa je že oddano srečni dobitnici, bom morala kar sama pljuniti v roke. Joj, joj čisto vsaka stran svoj projekt. Pa še tele svrlice so mi zelo všeč. Ne, ne ne bom te posnemala, ker bi potrebovala en mesec časa, da naredim kaj takega.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Pridi prosim k meni domov in mi na silo zapri usta, ker se je tudi moja čeljust zamajala in zaskočila....od kar sem videla to darilce, zijam na veliko...hudimana...In moj blog se imenuje "moja darila"!!!!...res je vredno razmišljat o spremembi imena.
Čudovit nakit, mapca, shramba za darilce....že dolgo nisem videla tako krasnega unikatnega darila....!!!Le v kaj naj se preimenujem (tale opomba je samo naglas razmišljanje!!!!!
Oseba Tina Z. sporoča …
naravnost osupljivo in vsi ti detajli, res čisto nekaj posebnega!
Oseba oldpunca sporoča …
Ne morem se nagledati tvoje mojstrovine. Zelo lepo in skladno si vse sestavila. Barve so zakon. Res krasno darilo. :-)
Oseba suzana sporoča …
Wauuuu čista pravljica. Tole pa je bil božljajček in presenečenje za slavljenko. Vsaka stran je dodelana z veliko ljubezni in občutkom za pravi stil. Se vidi kako uživaš in kaj vse vneseš v svoj izdelek. Bogato in lepo.