OTROŠKI ALBUM


Ni in ni prave klime, je zapisala Helena. Se čisto strinjam, očitno se je moralo vreme poslabšati, da sem se tudi sama »klimatizirala« za ustvarjalno mizo.

Za inspiracijo so mi bile seveda čudovite objave ustvarjalk, predvsem pa prošnja dobre prijateljice, ki me je prosila za otroške motive štampiljk in izrezov, saj ve, da jih imam, odkar imam vnučka, resnično veliko.





  Glede na to, da sem na vse skupaj malce pozabila, sem se ji namenila oddolžiti in ji pokloniti album, ki je ostal nedokončan.  Namenoma ga nisem zvezala, saj morda še sama doda kakšen list.




 Sama pa imam za spomine z vnukom  čudovit album, ki mi ga je podarila Vladka in je res nekaj posebnega, zame enkratnega. Čisto nič drugega ne potrebujem.

Povrhu vsega pa Nikova mamica tako lepo vse zapisuje, v njegovo knjigo, da jaz ob kakšnem našem skupnem kofetkanju preprosto uživam ob branju in njenem ustvarjanju.

Še malo, pa bomo upihnili pol svečke……..jupiiiiii.

Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
WAW WAW WAW...čudovite barve in tako domiselna postavitev otroških likov....mislim, da bo ob pogledu na tvojo objavo še marsikatera ostala danes brez besed.
Oseba moi sporoča …
Čudovit album, ki bo krasen spomin. Tako kot tvoj, ki ti ga je naredila Vladka. Pa da bo mali junak star že pol leta?
Oseba suzana sporoča …
čJa, čudovit album, zagotovo dobi pravega lastnika.
Oseba Valerija sporoča …
Joj, kako je ljubek. Čudovit izdelek!
Oseba Tina Z. sporoča …
o, kako je tole lepo, kakšne krasne barve in vse tako lepo postavljeno in usklajeno ... krasno, krasno ...
Oseba Helena sporoča …
Darja, zelo lepo darilo za prijateljico. Album je prekrasen in poln drobnih detajlov.
Oseba oldpunca sporoča …
Tole je pa res lepo darilo za prijateljico. Krasno si ustvarjala in vse te otroške šablonice (vidim, da jih imaš res veliko) so tako zelo ljubke. :-)) Čudovito si se poigrala z detajli.
Oseba Andreja sporoča …
Čudovit album si naredila, pol krasnih detajlov :-)) Lepo darilo!