ADVENTNI VENČEK

Samo da vas spomnim, venčke bo potrebno narediti, 27. 11. 2016 je že prva adventna nedelja.
  Mislim da jih bom poimenovala kar moje novembrske, te božične zvezdice namreč. V želji, da    podam čimveč idej,  je nastal tudi ta venček .
                                  

                                  
Prilepila sem jih na stiroporni venček, ki sem ga oblekla v širok tanek zlat til, ki ima posute srebrne snežinke. Božične zvezdice sem popestrila z malimi stiropornimi bunčicami, ki sem jih premazala z lepilom in posula z zlatimi bleščicami.


Vse našteto najdete v Artu ali njihovi speltni trgovini  bead. si.  Med drugim (ne spreglejte tudi  SCRAPINIEC MOTIVE IZ LEPENKE, mene so navdušili predvsem slovenski napisi)  so dopolnili tudi zalogo Cottage Cutz šablon, sama pa sem se najbolj razveselila Janjine objave na njihovem blogu. Nikakor ne smete zamuditi njene zimske idile.

Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
WAW, WAW, WAW.....kako je čudovit in zvezda mi je všeč, ker si naredila obrobo....(to idejo si bom "sposodila" - menjam čokolado za obrobo:-))). Zvezde so res božanske zaradi svoje velikosti in hvala, ker si jih predstavila na svoji delavnici (drugače jih sigurno ne bi imela doma). Je pa moja girlanda po tvojem opisu tudi narejena, samo še obesim in pofotkam....uh, kako mi je lepo uspela po tvojih navodilih. Všeč mi je taka predstavitev trgovine in tudi to, da je Janja predstavila CC šablone (posel je opravila brezhibno)...sigurno je še veliko takih ustvarjalk, kot sem sama, ki se odločijo za nakup šele po narejenem izdelku. Boš imela pa sigurno najlepši venček daleč naokoli.
Oseba Metuljčica sporoča …
Mojca hvala ti, zlata si. Če kaj komaj čakam, pa komaj čakam da vidim tvojo girlando. Vse si lahko sposodiš, saj veš da smo veliki če delimo, ti pa si vedno pridna in pozorna, to res cenim.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
HVALAAAAAAAA
Oseba Helena sporoča …
Ooo, to pa je prav poseben venček z velikim V. Je krasna dekoracija za praznične dni. Ta šablona je zgleda kot ustvarjena zate, saj delaš prave mojstrovine.
Oseba Tina Z. sporoča …
res, prav neverjetna mojstrovina, da bi jo samo gledal in gledal ... te fantastične barve ...
Oseba moi sporoča …
Čudovit in bogat venček, pa kako se lesketa. Tele božične zvezde so res zakon: lepe in velike.
Darja ti pa si tako en velik ♥
Oseba Zvonka sporoča …
Darja, kaj naj drugega napišem kot - čudovit je, navdušena sem, kdor zna pač zna. Prekrasne božične zvezde. Lp
Oseba suzana sporoča …
Ti si res eno veliko SONCE, še po delavnicah deliš ideje, ki so pravi biser. In ja venček je čudovit. HVALA TI, KER SI tako čudovita oseba. Pozdravčke in želim ti vse dobro in lepo.
Oseba oldpunca sporoča …
Kako krasen venček si izdelala! Po mojem bo tvoj najlepši daleč naokoli. :-))
Oseba Vladuška sporoča …
uuu, kakšen bogat in čudovit venček. Ta pa ne bo ovenil. In dobro, da si me spomnila, jaz sem letos nekam močno v zaostanku. Ampak bo že :)
Oseba Anonimni sporoča …
Kako zelo drugačen venček, čisto poseben. Ta bo večen :-) Danes sem prvič na tvojem blogu in sporočam, da pridem spet :-) Si ti Metuljčica, ki sem jo danes srečala na srečanju ustvarjalk? V vsakem primeru - sproščujoč in prazničen december ti želim, Majda