VSE JE ISTO, PA VENDAR NI. OBEŠANKA, VENČEK, VOŠČILNICE


Kaj je isto in kaj ne?
Zastavice so iste kot v tej objavi, le barvo sem spremenila,  tudi zgornje zastavice so iste,  le embossing srajčko sem zamenjala in dodala tisto meni tako ljubo, ki sem jo imela za ozadje  v tej objavi.  Božične zvezdice sem pustila bele, ozadje pa je  zeleno.  Iste drobne perlice so  zvezdice popestrile, saj se ob svetlobi čudovito svetijo. Tudi črke so iste, le napis je drugi.  

Prijateljica, ki sem ji videno spodaj podarila za rojstni dan,  je napisu spremenila tri črke in sicer  je besedici DECEMBER odvzela DEC in ji dodala  NOV.  Tako ga je uporabila že na praznovanju  svojega in moževega rojstnega dne. Njihov november pa je bil seveda najbolj vesel zaradi hčerine diplome, tako da je girlanda več kot dosegla svoj namen.
Naj se njihova sreča nadaljuje tudi v december. Kar se obešanke tiče, se črke hitro zamenjajo nazaj v VESELI DECEMBER.  Evo, spet ena ideja!
Tudi pri božični zvezdi sem ostala, letos so osrednja tema ustvarjanja. 
Z njimi sem naredila tudi spodnji venček.
Te čudovite božične zvezde so me preprosto premamile, čeprav jih imam v svoji zbirki ustvarjalnih pripomočkov kar nekaj. No, recimo da jih zbiram.  Kupila sem jih  v spletni trgovini Magic craft shop. Ustvarjalni pripomoček zajema štampiljko in izrez. Dodatno sem uporabila še veliko božično zvezdo in liste. Obrobo božične zvezde sem naredila z zlatim embossing prahom, potem sem izrezala z šablono in v njej senčila z rumeno, oranžno in rdečo distress blazinico, da so se božične zvezde  lepo ujele z girlando in voščilnico. Pri tej štampiljki in izrezi mi je všeč predvsem to, da izreže več rožic naenkrat. Naredila sem kar nekaj voščilnic, jih pokažem še v kakšni drugi objavi, tokrat le te, ki so iste, a vendar ne, saj sem jim spremenila ozadje in embossing prah.
Samo da vas spomnim, da bo kmalu veseli december, v veselem novembru pa seveda komaj čakamo srečanje in izid knjige naše Vladke in naše Tine.  Kako sem vesela, da  je to delo slovenskih ustvarjalk…….
Zdaj pa dam mir do veselodecemberskega izziva.

































































Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Darja, prav si napisala, da zbiraš božične zvezde :) Po malem tudi jaz. Ta, od Hearfelt-a je res prekrasna. Še lepše pride do izraza pod tvojimi rokami. Čudovito praznično okrasitev si pripravila in te občudujem, kako vse zmoreš!
Oseba suzana sporoča …
Draga Metuljčica, čarobne so in toliko lepih idej si nam še pripravila, res se sprašujem ali najdeš kaj časa zase, saj vem da uživaš, pa najdeš tudi čas za razvajanje same sebe. Goethe je zapisal: "Talent se oblikuje v tišini, karakter v viharju sveta." Tvoji izdelki, pa so dragocen zaklad, ki ga deliš z nami. In najboljše pri tebi ne prihaja samo, prihaja v družbi vsega........ Želim ti vse dobro in lepo in ker ljubiš ta svet, se zavedaj, da polno živiš. Hvala ti za vse!
Oseba iris-irena sporoča …
Prečudovita izdelava, prečudoviti izdelki. Prava paša za oči,
lp
Oseba moi sporoča …
WOW, kako ti uspe vse to narediti? Jaz naredim eno, ti 10. Moja je preprosta, tvoje bogate, večplastne, embosirane in barvane in izrezane. Pa girlanda in venček. In vse skupaj tako lepo.
BRAVO!
Oseba Tina Z. sporoča …
te božične zvezde in vse ostalo prav zažarijo pod tvojimi rokami ... za gledat in gledat ...
Oseba oldpunca sporoča …
OH! :-) Čudovito. Vse. Tvoji izdelki so tako bogati in tako skladni, da kar pogrejejo. Ne morem se nagledati girlande, venčka, voščilnic... Nekateri zbirajo znamke, drugi pa božične zvezde. :-)))
Oseba mimoza sporoča …
Vauuuuuuu......gledam in gledam ter občudujem. Kapo dol, res!!!!! Pa prejšnja objava......prava mojstrica si.
Oseba Vladuška sporoča …
Čisto noro. Tudi te barvne kombiancije so čudovite in tako lepo, precizno je vse izdelano, da gledam z odprtimi usti. Res lepo.
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
Res je noro.Kar vidim koliko dela in truda je v tvojih izdelkih. Čista eleganca.
Oseba Renata sporoča …
Darja, kapo dol. Veliko dela, a končni izdelek je razred zase. Venček, girlande, voščilnice, vse je fantastično. Ne morem se jih nagledat.
Oseba Janja sporoča …
Čudovito! Navdušena nad krasno izbiro barv. O količini pa lahko samo sanjam :). Lp
Oseba Zvonka sporoča …
Kako lepo je priti na tvoj blog, kjer ti dušo in srce pobožajo tvoji izdelki. Čudovito je prav vse, tvoje božične zvezde so spet in spet fantastične. Lp