JANUARSKI ROJSTNI DNEVI IN NI JIH MALO..........


Če to ni narobe svet! Prav z muko sem se odločila odkrasiti jelko in ostalo dekoracijo, pa me še vreme zafrkava.  Tako pravljično je naletaval sneg, da  bi najrajši kar vse nazaj navesila in zavrtela čas nazaj na 25-ega, pa še jutri bi bili 26-ega in  bi imela na obisku Suzi, pa še v službo nebi bilo treba, lepo bi odzvanjale božične pesmi.......Sva ravno s sestrično obujali spomine, joj, še toliko idej imava.......sicer pa rešitev je škatla po Mojčino in Sonjino, ki zdaj že prav lepo rojstnodnevno ustvarjata in sta mi  bili v pravi navdih, sem se kar ležje preklopila.

Ko sem pospravljala balončke, sem se tolažila, da je ljubezen v zraku, da bo prav hitro Valentinovo, da moram prej še lepo presenetiti sestro in nečakinji, saj vse tri praznujejo v januarju…………, pa da potem pride Nikov rojstni dan, pa Velika noč itd..........

Še dobro da sva si z Martino zamenjali nekaj ustvarjalnih pripomočkov in sem se lažje preklopila na cvetoče.
Rojstno dnevne voščilnice sem naredila par dni nazaj, ko je prav lepo sijal sonček, danes pa sem  dan izkoristila za sankanje z Nikom.  Prav navdušen je bil nad čudovito belino………
Želim vam lep preostanek nedelje in en lep začetek praz……ups.... delovnega tedna. 
P.s.: Začelo se je 2017, ko vse boljše bo............ 

Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
prav neverjetne voščilnice, kako so super postavljene in krasnih barv, pa čudovito ozadje seveda.
ja, o vremenu pa ne bi, tole bi se res moralo dogajati konec prejšnjega leta ...
Oseba oldpunca sporoča …
O, kako lepo in cvetoče je pri tebi! :-) Krasne rožice na prelepem ozadju. Tudi meni se je prav milo storilo, ko sem včeraj podrla smrečico in pospravila praznično dekoracijo. Jutri pa v službo... Prazniki so spet odbrzeli mimo s svetlobno hitrostjo. :-(
Oseba ArtMBR sporoča …
Občudujem te, da si lahko tako preklopila in ustvarila čudovite voščilnice z rožami. Jaz sem še kar pod smrečičo in danes je bila prav lepa s pravimi snežinkami v ozadju.
Oseba Helena sporoča …
Pri meni je božično-novoletna okrasitev vedno kar tja do svečnice. Itak okrasim šele 24. decembra in bi potem bilo prekratko obdobje :)
Darja, krasne voščilnice! Čeprav mi ni najbolj jasno, kako si jih naredila. Najprej ozadje in si maskirala cvetove? Skratka, enkratno in v lepih toplih barvah.
Oseba Valerija sporoča …
Res krasne voščilnice. Zelo všeč so mi ti cvetlični motivi.
Oseba Vladuška sporoča …
Draga moja, čudovito si zacvetela v novo leto in jaz ti želim vse dobro, srečno, veselo in zdravo ter ustvarjalnosti polno. Je bilo res kar malo žalostno odstranjevati smreko in okrasitev.
Oseba Janja sporoča …
Vav, kako lep pogled. Krasne so. Lp
Oseba Hali sporoča …
Čudovite.... in ja vse prehitro so šli ti prazniki mimo nas...
Oseba leycika sporoča …
Prečudovite so :)
Oseba moi sporoča …
Čudovito ti gre. Krasno si jih pobarvala, prekrila in naredila ozadje. Kaj naj rečem, sama se jih še nisem prav lotila. Imela sem še stare dolgove za poravnat.
Smrečko pa smo tudi že podrli čez vikend. Ostale so samo še snežinke in te so sedaj tudi zunaj. Sploh danes je bilo tako hecno, snežilo je in malo je kukal sonček. No, potem so snežinke odšle in sonce je pokazalo vso čarobnost bele oddeje. Jaz že počasi čakam prve znanilke pomladi ;)
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
No evo, še ena, ki se poslavlja od leta 2016...sama sem se danes, ko sem končno pospravila smreko....muka na kvadrat...jamram, ampak novembra vem, da jo bom z užitkom spet potegnila ven in jo postavila.
Joj, kakšne rože si spet sestavila...ma to res lahko samo gledaš in se sliniš. Si pa zelo hitro prešaltala na spomladanske rožice in če sem ti ravno jaz v navdih z mojo škatlo in darilci...me veseli.
Oseba Majda sporoča …
Še sreča, da ni pomlad in da naokoli ne letajo metuljčki - ker sicer bi vsi pobegnili na tvoje čudovite cvetoče voščilnice :-))) Krasne so, na kožo pisane Metuljčici z veliko začetnico! Prijazen pozdravček, Majda
Oseba Danica sporoča …
Pri tebi pa res že vse cveti :-) čudovite voščilnice si naredila.
Kar se tiče tvojih balončkov, pa je še meni žal, da si jih morala pospraviti:-(
Jaz sem se malo potuhnila in še nisem podrla novoletno dekoracijo v celoti... bom še malo uživala v njej:-)
Oseba suzana sporoča …
Angelske voščilnice, skoraj bi se jih dalo prijeti v roke. Ti si prava ustvarjalna čarodejka, ki pričara resničnost. Ja, res bi človek kar razvlekel te čudovite praznike, ampak vsako obdobje nam prinaša nekaj novega in lepega, če se prepustimo, še hitreje razumemo, zakaj se nekatere stvari in dogodki tako lepo spremenijo. In čim bolj uživaj na snegu z Nik-cem, to je prav posebna radost, ko vidiš kako si ti sončki spontani in prisrčni, prav luštno se je učiti od njih. Uživajte vsak dan dekleta, podpirajmo ena drugo in delajmo dobra dela, ker 2x dobimo nazaj.
Oseba Ne-Ja sporoča …
WAW kako lepo cvetje :). Sonček si prinesla v to mrzlo torkovo popoldan. Sankanje pa je nekaj novega tudi za mojo šjoro - mulčki uživajo v tem ;).
Oseba Renata sporoča …
Waw, prekrasne so! Zelo lepo si pobarvala cvetlične motive.