ABRAHAM-VABILA


Tudi meni se bo letos pridružil en dodatni spremljevalec in bo treba narediti kakšna vabila, ampak poletje je še daleč……..
Je pa skrajni čas za vajo.  Prejšnji mesec sem se ob večerih ukvarjala z izdelavo vabil za 50-ti rojstni dan.
Ker praznuje moški, ki ima rad glasbo in prisega na kitaro sem kar hitro našla idejo za izdelavo vabil. Že v tej objavi sem prikazala nekaj začetnih faz, zato bom z njimi kar nadaljevala, saj se mogoče katera najde v takšnem sistemu organizacije  kot ga prakticiram, sploh pri večjem številu.
Najprej si torej izrežem vse osnove. Nadaljujem z izdelavo ozadja za lice vabila.  V tem primeru sem uporabila zlato bleščečo samolepilno folijo, ki sem jo kupila v Artu MB (vesela sem bila, da sem našla takšno res lepo zlato, ne tisto kričečo).
Oblekla sem kvadratno osnovo in sredino uporabila za izrez bleščeče zvezde, ki sem jo še enkrat izrezala z belega papirja in v šabloni senčila s temno modro distress blazinico. Le to sem prilapila na zlato osnovo in ji  dodala značko s številko 50.
Zgornji osnovi del sem senčila z distress blazinicami v modrih barvah in se potrudila, da so se prelile tako, da so se vlile z ozadjem in kitaro. Z zlatim embossing prahom sem popestrila osnovo.  Seveda sem uporabila štampiljko z notami. 

Sledil je izrez not za notranjost.
Preko pop-up izreza sem dosegla, da se je ob odprtju voščila zvezdica lepo dvignila in se je tako poudaril namen vabila. Besedilo sem  natisnila.  Malce sem se bala kako bo to sprejel moj printer, a se je dobro izšlo.  Lepo je izpadlo vse skupaj  na »spric« osnovi,  zunanjost sem ponovila tudi v notranjosti. 
Za konec sem si pustila kitaro, ki sem jo tudi senčila preko šablone in da sem poudarila (beri zakomplicirala) sem izrezala še modro ozadje zanjo, za malce 3d učinka.  No, saj je bilo vredno, ko sem fotografirala zaključno fazo 51-ih sem  kaj?  Ja zaplesala….  
 Vse pripomočke sem kupila pri Mihaeli v Artu, kamor kot veste rada zahajam. Tudi letos se veselim Kreativnega tedna. Že šestič se bom prepustila njihovemu ustvarjalnemu razvajanju.  
Sem pa  neizmerno  hvaležna  tudi Tini, da mi ni bilo potrebno posebej lepiti tiste pikice za črko i, v izrezu vabila, saj je njena šablona narejena tako, da se i drži l-ja.

Čez vikend bom pripravila  še voščilnico dobrih želja za Vanči. Vesela sem za to ustvarjalno družinico srčnih punc in hvala Tini za pobudo te lepe geste.
Danes je dan žena in zaključujem z mislijo, ki sem jo prejela od moje srčne prijateljice Suzane.
“Ženska ni lepa zaradi obleke, ki jo nosi, postave ali pričeske… Lepota ženske se odseva v njenih očeh, kajti to so vrata do njenega srca, mesta, v katerem biva ljubezen.”
(Audrey Hepburn)
Vem da sem bila dolga, samo en krasen Dan žena vam še zaželim in vas toplo pozdravljam.
Prijetno praznovanje!

Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
Čudovita vabila! Pri tebi sem že navajena, da se maksimalno potrudiš pri vsakem izdelku. Če si za nekoga drugega izdelala tako čudovita vabila, bodo tista za tvoj jubilej gotovo še 100x lepša. :-))
Hvala za lepo misel in tople želje. Naj bo tudi tvoj dan čudovit! :-)
Oseba Klara sporoča …
To pa verjamem, da si na koncu zaplesala :)! Jaz bi tudi sploh ob tako čudovitih vabilih! Vse lepo tudi tebi ob prazniku :)
Oseba Ne-Ja sporoča …
Res si si dala dela, vendar je končni izdelek "vreden greha" - fantastična vabila so nastala. Tudi tebli želim vse lepo za naš praznik :)
Oseba Valerija sporoča …
Fantastična vabila si naredila. Vsak detajl je tako lepo dodelan. Tudi sama ob večjem številu enakih izdelkov delam po kampanjah od osnove proti "vrhu". Se mi zdi veliko lažje in hitreje. In ja, poznam občutek olajšanja in veselja, ko tak projekt dokončaš in oddaš. Super!
Oseba Helena sporoča …
Ojej, kakšen mega projekt vabil je za tabo. Čeprav si delala zelo načrtno in sistematično, kar ti je delo malo olajšalo, si sploh ne znam predstavljati, koliko časa si porabila, dokler nisi lahko zaplesala :) Fantastična vabila!
Oseba moi sporoča …
Ojojoj, koliko dela si si zadala. Ma, ne vem če bi naredila samo eno tako vabilo, ne pa kar 50! Kapo dol, res, ker kar se lotiš, narediš tako bogato in v svojem stilu. Res je lahko srečen ta Abrahamovec.
Oseba Vladuška sporoča …
To pa dam dve kapi dol za tole. Prekrasen kup čudovitih vabil, ki so tako skrbno in popolno izdelana, da se lahko samo priklonim. Neverjetna si in res si imela s tem dela veliko večerov. Vse dobro in želim ti en čudovit vikend.
Oseba Marjeta sporoča …
Prfektno, u nulo dodelana vabila. Zaplesati ob zvoku 51-ih kitar - neprecenljivo.
Oseba ArtMBR sporoča …
Draga moja sestrična, škoda, da sem jaz že dala tovrstno fešto skozi, ker bi sigurno pri tebi naročila vabila. Takole rečem: jaz vidim tukaj 153 voščilnic, tako bogato si obložila zunanjost in dve plati notranjosti. Da ne grem štet koliko podlag, izrez, de lux papirja si uporabila. Ti si zvezda voščilnic in zato najbrž samo, da je v voščilnici zvezda, zate ni dovolj, mora še ven skočit... srečkoviči, vabljeni na to fešto, saj bodo že z vabilom dobili prekrasno darilo. Sicer sva pa po telefonu že obdelali vsako podrobnost. Bravo, bavo, bravo, tudi sa prečudovito kombinacijo barv in množico tehnik.
Oseba Marija sporoča …
Lahko samo rečem, noro noro lepo. Kako si se pa s temi vabili potrudila. Kapo dol. Mi je pa še posebno všeč prva stran vabila. Sama tudi vedno tako izdelujem masovne zadeve. Vedno naredim en primer, potem pa delam po postopku kot si ga nam predstavila ti. Še enkrat pohvale in se že veselim ogleda tvojih vabil.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Wauuuu
krasna vabila to bo žur in pol
rock and roll
super so
lp Tamara
Oseba Nella sporoča …
Wauuu, to pa je bil projekt! Super si ga izpeljala in krasna vabila so nastala :)
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Metuljčica draga, tole je čudovito! Prekrasna, noro lepa vabila, izdelana s toliko različnimi tehnikami in polna neverjetnih detajlov. Občudujem te, vsa čast, resnično umetniško delo.