OBJEM MISLI


Včeraj sem preživela čudovito popoldne na Kreativnem tednu,  že šestem po vrsti.  V dobri družbi svoje sestrične in prijateljice Martine  smo izdelovale čudovit album, ki ga bom predstavila v naslednji objavi. Danes bom obiskala še eno delavnico in potem se bom vsa navdušena razpisala o obeh.

Danes pa vas še vedno vabim v modrino………..

Najprej vam predstavim voščilnico, ki še ni čisto končana, jo bo pa prejela moja zlata mami za materinski dan. Izdelujem jo na podoben način, kot sem to predstavila v prejšnji objavi v vabilih za Abrahama. 
Starša sta bila cel mesec pri nas, saj si je mami zlomila nogo in  sem ju malo razvajala, z mamico sva tudi skupaj ustvarjali.   Seveda prisega na moje voščilnice.
                     
Ustvarjala sem kot rečeno,  v modri,  tako da še pride kakšen moder val. Se mi zdi, da papirčke obravnavam kot bi bili zlati, pa saj  na  ustvarjalen način tudi so……
S kompletom Altenew blazinic v modri barvi, sem mojo že večkrat videno rožico naredila še v modri izvedbi in objem misli poslala Vanji. Poleg zunanjosti sem izdelala tudi notranjost in ji poslala objem misli.
                

Že lansko leto so me navdušile stencil šablone, sicer za drugo tehniko, saj smo s pomočjo le-teh izdelalovali nakit. Seveda sem  včeraj po delavnici smuknila v trgovino in poleg vsega kupila še nekaj  šablon, saj sem čisto padla v ta Jennifer-in video. 
                                         
Prvi poizkus je prinesel tole. Pravi užitek je rotirati in senčiti. Ko umakneš šablono si vedno presenečen nad efektom in prvič mi je bilo težko sploh kaj naložiti na voščilnico. Ko sem začela nalagati,  je bilo vse preveč, zato sem dokončala samo eno z Vse najboljše, ki jo lahko vidite v uvodni sliki.  Samo napis, samo eno rožico, pa kakšen listek,  ali  pa  metuljček seveda, vse ostalo pa je  preveč,  saj je efektno že ozadje.

Še par uric pa bom spet v Mariboru, če bi bilo po mojem bi se v tem tednu kar preselila tja, a kaj ko vedno pridne nekaj vmes in tišči v ospredje.
Želim vam krasen dan.

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Na posnetku sem videla, da si uživala na delavnici. Še pomahala si mi :) Verjamem, da ste se imele lepo, se mnogo novega naučile ... Komaj čakam, da pokažeš, kaj si ustvarila.
Uh, kakšne krasne voščilnice si nam predstavila za danes. Vse so čudovite v svoji modrini. Tisti video, ki te je navdušil, je tudi mene pritegnil. Bo potrebno v nabavo kakšne stencil šablone :)
Oseba moi sporoča …
O, ti si pa že bila pridna in si uporabila te šablone. Krasen efekt in verjamem, da jih bo nastalo še ogromno s to krasno tehniko. Tvoje voščilnice pa so vedno tako bogate in lepo izdelane.

Še malo, pa se spet vidiva <3
Oseba ArtMBR sporoča …
Najprej hvala za prekrasno včerajšnje popoldne, ko sva skupaj in še z Moi ustvarjale in uživale 100 na uro. Želela bi so biti tudi danes z vama, zato pa vidve ustvarjajte še zame.
Tvoja rapsodija v modrem je pa zaslužna za en bolj podroben ogled, ker je množica, množica lepih izdelkov...... Metuljčica: Go on.....
Oseba leycika sporoča …
Lep kupček modrine :)
Oseba Marija sporoča …
Ponovno en lep moder paket krasotic. Ena stvar lepša od druge. Vidim da vsi navdušeno spremljamo Janifer in ta video je tudi mene navdušil.
Oseba Zvonka sporoča …
Darja, koliko prekrasnih modrih voščilnic. Tvoje podlage so vedno nekaj posebnega in tako si pridna, da je kaj. Le uživaj na delavnicah, to je balzam za našo dušo. Pozdravček.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Prekrasno že na pogled :)
lp Tamara
Oseba Valerija sporoča …
Čudovite so!
Oseba Natasa sporoča …
Čudovite voščilnice polne modrine! In res lepo, da ustvarjamo skupaj z mamami. Hvala Darja za lepe besede na mojem blogu in tudi mene veseli, da sva se srečali na sredini delavnici. Lep pozdrav, Nataša
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
O joj, tole je pa poplava prečudovitih voščilnic. Tvoja ozadja so FANTASTIČNA, da o pobarvanih cvetovih ne govorim. Res lepo.
Oseba suzana sporoča …
"Mati je obdobje ustvarjanja. Mati je obdobje aktualizirajoče se kreativnosti, ki se lahko manifestira bodisi kot materinstvo, bodisi kot kreativnost na drugih področjih: v umetnosti, v delu. Mati si izbere življenjsko pot, ki se ji popolnoma preda in v katero vlaga celo sebe. Mati je odgovorna do svoje poti. Mati uresniči vizijo, ki jo je izoblikovalo Dekle. Močan občutek sebe, ki naj bi ga razvilo Dekle se sedaj uči ponižnosti in nesebičnosti v služenju svojemu življenjskemu poslanstvu." (Sensa)
Vidi se, da je v tebi moč in posebno modrina ustvarjalke, pravi užitek je občudovati tvojo modrost in ustvarjalnost. Vidi se, da si VELIKA...... Hvala ti, da si.Ponovno sem uživala.
Oseba oldpunca sporoča …
Ko bom velika, se vam pridružim na Atrovih dnevih. Do takrat pa bom uživala ob pogledu na izdelke, ki se jih naučite tam izdelovati. :-)
Tokrat sem se pri tebi naužila krasne modrine in prelepih rožic. Fantastična ozadja si ustvarila.
Oseba Vladuška sporoča …
Zelo lepo in povsem v tvojem prepoznavnem stilu.