torek, 12. junij 2018

MIXED MEDIA


Rada prijateljujem, rada sem gostiteljica  in rada se družim s svojimi »cvetkami«.  Po čudovitem vikendu, kjer  se je združilo pozitivno in ustvarjalno, preprosto živim izpolnjeno življenje in ena lepa misel mi odzvanja v ušesih…..;
Prijatelj je naše polje, ki ga posejemo z ljubeznijo in požanjemo s hvaležnostjo. Z mešano tehniko sem ujela mačka v žakelj, ki se ga je razveselila ena izmed  mojih »alpskih cvetk«.


9 komentarjev:

 1. Vvauuuu, koliko vsega in kako lepo. Pogled preskakuje od enega izdelka do drugega in....... saj ne vem kaj naj rečem drugega kot enkratno. Gledam in gledam :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Oooo, fantazija in harmonija, izražena v barvah, dodatkih in postavitvi.

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovite barve, dodatki in vse! Super izgleda!

  OdgovoriIzbriši
 4. Kako je pa to lepo! Zmanjkalo mi je besed. Hvala, da sem si lahko napasla oči na tvojih čudovitih barvno usklajenih in estetskih izdelkih. :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Uauu čudovito; barve dodatki, vse štima . Prelepo!

  OdgovoriIzbriši
 6. Oooh ja takšni vikendi v prijetni družbi nas napolnijo z energijo, hvaležnostjo za cel teden in vse do prihodnjega srečanja. :) Prečudoviti izdelki so nastali na tvoji ustvarjalni mizi. Narejeno res z okusom, vsak detajl nosi svojo zgodbo in spomin ter lepe želje. Izjemno!

  OdgovoriIzbriši
 7. Uau, čudovito! Prava umetnica si!

  OdgovoriIzbriši
 8. Svetovno!!!!! Moj poklon, se šibam slinit najzaj, ker res nimam besed kako mi je to všeč :)

  OdgovoriIzbriši
 9. WAAAAW...saj vem, da si sposobna vse to naredit ampak priznam, da sem šla kar nekajkrat pogledat ali sem še na pravem blogu ali ne. Brez besed...umetnost, da ji ni para...

  OdgovoriIzbriši