KLJUČNE BESEDE ČETRTIČ: PRAZNIČNO POGRNJENA MIZA, DEKORACIJA DOMA, DARILA


KLJUČNE BESEDE ČETRTIČ BI SE GLASILE: PRAZNIČNO POGRNJENA MIZA, DEKORACIJA DOMA, DARILA  
Če spet kaj ne pride vmes, bomo nadoknadile in začele 6-ti veselodecemberski izziv s temi tremi ljučnimi besedami, da nadoknadimo zamujeno, pa bo!
 Okrevam po operaciji, ena pa me še čaka. Saj veste, ženske zadeve, a sem v dobrih rokah in leto 2019 bo super.
 
Kljub vsemu sem s pomočjo mojih ljubih praznovala Novo leto doma in dokončala sem tudi girlando, snežinke, pa tudi mizo smo imeli praznično okrašeno, darilca pa v stilu letošnjih barv.
Spodnji zapis sem sestavila kot uvod v praznično kosilo, ki je bilo nekaj posebnega tudi zato, ker smo prvič gostili starše deklice našega drugega fanta. Vedno več nas je za mizo in to je meni super.....
Je pa zapis namenjen tudi vam drage ustvarjalne prijateljice. Zahvaljujem se vam tudi za letošnje sodelovanje, ki se je žal melce prej zaključilo. 
Brez vas december nebi bil to kar je in iz srca hvala za vse vaše izdelke, ki se bleščijo v galeriji na Metuljčici. Hvala za vse lepe komentarje, voščila in seveda iz srca hvala za čestitke ob rojstvu drugega vnučka. 
Torej z naj z vami delim letošnji govor;
Leto se počasi izteka, prineslo nam je tako kot vedno;  veliko lepega, pa tudi kaj slabega, a to naj nam bo v učenje…….
Letos bom na prvo mesto postavila zdravje, saj veste, če imate zdravje, imate temelj za vse ostalo.  Kar se sreče tiče vam želim, da bi gradili in ustvarjali takšno življenje, da boste z njim zadovoljni. Želim vam, da dosežete zastavljene cilje in se vmes ne ustrašite kakšnega razočaranja ali padca. Predvsem pa vam želim, da bi v današnjem norem svetu znali najti ravnotežje med delom in prostim časom. Da bi bili enostavno vi, čuječi, tudi za tiste normalne vsakdanje trenutke, pa čeprav se nam zdijo  včasih naporni in nepotrebni.  Najbolj od vsega pa želim, da bi se znali imeti radi. Ko bomo imeli radi sebe, bomo lahko to ljubezen delili tudi med ostale. Vesela sem, da kot družina preživimo čas skupaj, oba bi vama rada pokazala, da je to prostor, kjer lahko vedno najdete varnost in zadovoljstvo. Želiva vam dati mogoče tisto malo pozornosti, za katero ob napornem tempu vsakdanjika zmanjka energije ter vam pokazati, kako ste  nama pomembni. 
Tudi ve ste mi pomembne. Upam da se vm je zgodil  čaroben Božič in  srčen vstop v leto 2019.
Za vsak  izdelek posebej in za vse skupaj pa vam dajem čisto petko, kar se za peti izziv tudi spodobi. 
Glede na to, da sem postala babi, je darilo, ki upam da je prispelo do vseh vas, ki ste se odzvale na izziv, v obliki »zdravice«. Saj veste kako pravijo štajerci;  je treba nazdravit za otrokovo zdravje.
Pri oblikovanju nalepke za steklenico in napisa na kozarčku, sem se verjele ali ne prav pošteno naustvarjala. Sicer malce drugeče kot ponavadi, a je bila ena noviteta in super izkušnja.
Upam da se je izšlo kot sem načrtovala, kajti žal nisem morala odgovorjati na vaše zahvale, ki jih pa seveda zdaj prebiram in podoživljam lepe ustvarjalne trenutke leta 2018.
Rada vas imam.
Metuljčica





















Komentarji

Oseba iris-irena sporoča …
wauuuu, prečudovito - vse !!!!
Oseba Vladuška sporoča …
Vse kar si nam pokazala je tako čudovito, čarobno in lepo. Nadvse sem navdušena. Hvala za vse lepe besede in voščilo. Tudi tebi želim vse dobro in predvsem zdravo ter upam, da dobro okrevaš in da ni bilo kaj hujšega. Mislim nate.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Prekrasno, toplo, ljubeče-družinsko
vse dobro
pozdrav Tamara
Oseba *Urška* sporoča …
Vse najlepše v novem letu,predvsem pa veeeliko zdravja.Vse kar si naredila in deliš z nami je naravnost pravljično lepo.
Oseba Helena sporoča …
Darja, si gostiteljica z veliko začetnico. Vaše praznično, družinsko kosilo je zaradi tvojih zlatih rok še bolj praznično. Zelo lepo si se potrudila z vsem in tako še bolj povezala vse družinske člane.
Želim ti hitro okrevanje in vse dobro!
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Uh,še dobro, da si se oglasila....še kakšen dan bi počakala, potem pa mislim da bi poklicala FBI, da poizve kaj je s teboj....sem te pogrešala!!!! Samo da si OK...pa kako ne bi bila, če toliko ljudi misli in diha s teboj.....Za praznike si se spet maksimalno potrudila kljub temu, da bi bilo dobro, da bi najprej pomislila NASE...o svojem zdravju in počitku....Naj se ti vse lepo razplete, pazi nase in LEPA LEPA HVALA za tvoje darilce...na tvoje zdravje!!!!!
Oseba Ne-Ja sporoča …
A veš, da sem tudi jaz razmišljala kaj je "narobe" ker se nič ne oglasiš... Upam, da so te poštimali in da boš sedaj mirne duše uživala s svojima vnukoma :). Hvala z atvoje darilce, si me popolnoma šokiral z darilom - na tovje zdravje babi ;(! Kar pa se tiče praznične dekoracije - popoln azmaga, res ne vem kako ti to vse uspe inupam, da tvoji domači znajo ceniti to :). Vse dobro v 2019!
Oseba Aleksandra sporoča …
Pravljična okrasitev tvojega doma. Hitro okrevaj in uživaj v objemu tvoje družine. Srečno ! Pozdravček Aleksandra
Oseba Klara sporoča …
Tudi jaz sem pogrešala še kakšno objavo! Okrasitev je čudovita! Upam, da pridno počivaš po operaciji in da boš kmalu dobro! Hvala tudi za čudovito darilo, kar nisem mogla verjeti, ko sem odprla paket!:)
Oseba moi sporoča …
Čudovita dekoracija, ki je doživiš kar tako in ki naredi praznovanje še bolj čarobno. ❄️❄️❄️
Tebi pa vse dobro. 😘
Oseba Tina Z. sporoča …
vsaka tvoja objava je paša za oči in srce. pri tebi se večkrat spomnim na knjigo oziroma film "le kako ji to uspe?", res si neverjetna! tako veličastno in tako narejeno s srcem, pa vsi ti detajli.
me je pa skoraj kap, ko sem odprla tvojo pošiljko, res ti zelo hvala za vse, še ovojni papir sem shranila, tako je lep!
pridno počivaj in uspešno okrevaj.
Oseba leycika sporoča …
Kako lepo okrašena hiša, ima vse oblike kar se tiče prazničnega vzdušja. Goste so morali bit zelooo presenečeni. Želim ti, da hitro okrevaš. Se "vidimo" v naslednjih objavah.
Oseba Zvonka sporoča …
Draga Darja, upam, da je najhuje že za tabo. Želim ti hitro okrevanje in še 1x hvala za tako lepo darilo. Hišo si imela pa tako zelo lepo okrašeno, kot vedno vse v stilu in zelo šik. Lepo bodi in pazi nase. Objem. Zvonka
Oseba ArtMBR sporoča …
Kako lepo je bilo spet pri vas in to kljub tvojemu zdravju. Naj se ti vse porihta, kot je treba in se življenje spravi v ustaljene tire. Mi smo vince popili na tvoje zdravje, steklenička in kozarček pa sta med spomini.
Oseba oldpunca sporoča …
Draga Darja, vse dobro ti želim. Sem te pa tudi sama pogrešala. Samo, da se je dobro končalo! Čudovito si pocartala svoje drage. Miza je čudovito in elegantno pogrnjena. Darilca in vsa dekoracija pa so čisto v tvojem stilu: lepo in elegantno in izdelano z ljubeznijo.
Hvala za presenečenje. Zelo si me razveselila. Pa ne samo mene. Sivestrska večerja s kozarcem zelo dobrega vina je bila nepozabna. :-)
Oseba Valerija sporoča …
Moram priznati, da sem te pogrešala in da sem sumila, da ni vse v najlepšem redu, ker se nisi nič oglasila. Vsi tvoji izdelki so osupljivi. Tako pravljično okrašen dom, sem videla samo še v filmih. Kapo dol punca... in vse to še zraven težav z zdravjem. Upam, da je hujše za tabo in da že uspešno okrevaš.
Še tukaj najlepša hvala za tvoje čudovito darilo. Sem si na novega leta dan drznila biti nekaj posebnega in sem se važila s tvojim kozarcem ;)
Oseba suzana sporoča …
Prav vedno se sprašujem, kako zmoreš vse. Poslati darila, HVALA ZANJ, sanirati sebe, pripraviti svečano kosilo in gostiti goste, okrasitev je čudovita. Vedno prekašaš sebe. Jaz pa ti pravim, počivaj, počivaj in počivaj. Prepusti se enkrat drugim, da te razvajajo in poskrbijo zate. Saj veš nikoli ne zmorejo, to kar ti, uči se v potrpežljivosti, da potrebujejo več časa. Čuvaj se draga moja Metuljčica. Pomlad bo kmalu tu in ti boš ponovno razprla krila in nam pokazala vso svojo veličastnost v vsem, ki jo ti vedno znaš in zmoreš. Želim ti veliko ZDRAVJA, SREČE, ljubezni obilo in vse bo bilo fino, če se prepustiš. Vse dobro in lepo želim.