IZŽREBANKE VESELO DECEMBRSKEGA IZZIVA 2019


EN VELIK HVALA IZ SRCA………..


za vseh 84 prijavljenih izdelkov, ki ste jih pokazale v galeriji veselo decembrskega izziva.  Ker se letos družimo šestič, sem razmišljala, da bi podelila 6 nagrad, tako kot moja sestrična, ki  se je odločila, da nas še naprej ustvarjalno vspodbuja s svojimi izzivi. Takoj v tem tednu bom malce zasnežila, pa tudi spekla bom kaj za njen izziv.

Zame ste zmagovalke vse, a sem se odločila za neko zlato sredino. Podelila bom 12 nagrad, saj je moj izziv vsako leto v decembru, ki je 12- ti mesec v letu.
Ker bi bila objava   predolga, če bi prilepila vse okvirčke random-a, bom zapisala le številke in zraven imena;

       13 – ZVONKA               9 – VALERIJA                  16 – MAJDA                   73 – MAGDA
       45 – SONJA                   23 – KLARA                      38 – JERNEJA               47 – VEANA R.
       19 – TINA Z.                 42 – LEA                            11 -  KATARINA              5 - SIMONA


Z žrebom ste si prislužile naslednjo nalepko, ki jo lahko prilepite na svoj blog (priporočam s povezavo na tole objavo):
 
 

Zame ste zmagovalke vse, kajti ročno delo je nekaj kar izhaja iz nas samih. Naj vam bo članek, ki ga lahko preberete tule za en dober občutek, tako kot je takrat, ko se zgodi nekaj lepega, nekaj kar osrečuje.
Martino sem prosila, da mi z njenim lepopisom, ki me vedno znova navduši, naredi tage z napisom Metuljčica ustvarja  in tale fejst punca mi jih je seveda naredila in to »za dva lupčka na lička«.  

Na paketu, ki ga je že na poti k vam je nalepljena kuverta, na njej pa vaš naslov. V njej  imate kratek pozdravček z moje strani in zahvalni tagec.


Deklica, ki mi je izdelala logo na brisačke bo kmalu postala mamica. Novo rojstvo pa je nov izzziv pri veseli hiški, tako da bo res treba sesti za ustvarjalno mizo.

Vsako leto dam vspodbudo nekomu z ustvarjalno žilico. Ko je občutek  nečesa lepega, nekaj kar osrečuje, obojestranski, si jaz rečem da je vredno!  Če pa sva razveselili še vas, pa lahko samo rečem, da je to to in en velik jupiiiiiiiiiiiiii.  Pokažem še paketke in to je to.......

P.s. 
Še nekoga sem zbrala in sicer enega fejst fanta, ki mi bo malce preuredil blog in karkoli zdaj vidite vzemite v zakup, ker na koncu bo to spet to.................

Na snidenje in na en dober polet v leto 2020.
Darja


Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Izziv, kot se šika...letos me ni bilo med ustvarjalkami...ampak nič hudega...pride tako ampak srčno upam, da bom drugo leto to nadomestila.Čestitke VSEM...konec koncev je najbolj važno druženje na takih izzivih. Zmagovalke ste res vse, s tabo vred. Vsa čast tudi Martini za te krasne napise (res je ratala prava mojstrica v kaligrafiji) in pa seveda bodoči mamici za tako lepo okrašene brisačke.
Oseba Metuljčica sporoča …
Hvala za tvoje lepe pohvalne besede, draga Mojca! Res pride tako, lani sem bila tudi sama več mesecev neaktivna na blogu. Ampak glej obe sva nazaj...... Resnično je najbolj važno druženje. Nekaj dni nazaj sem bila v kontaktu z ustvarjalko, ki je tako lepo zapisala, da so izzivi zato, da se ustvarjalke bolje spoznamo in povežemo, da je toliko lepega na domačih tleh, da je pravo veselje prebirati objave in slediti druga drugi..........
Oseba oldpunca sporoča …
Darja, hvala za tvoj izziv in že v naprej hvala za čudovito, unikatno darilce.<3 Vsakič se tako zelo potrudiš, da je vse skupaj res nepozabno. Lepo si vključila v naše druženje tudi Martino in bodočo mamico.
Veselim se našega druženja čez celo leto.:-)
Objem, Sonja
Oseba Ne-Ja sporoča …
Darja, ti si ena takoooo dobra dušica da je joj - hvala v naprej za tvoje darilce in možnost sodelovanja s tabo :). Saj veš da z veseljem pridem k tebi na obisk in z veseljem sem sodelovala tudi tokrat. Čestitke bodoči mamici za tako lepo vezenje in seveda otročička, ki ji raste pod srcem. Martina itaq obvlada kaligrafijo, ti pa si mojstrica pozornosti - hvala ker si :).
Oseba ArtMBR sporoča …
December je vsekakor lepši tudi zaradi tvojega izziva, na katerem tako rada delam gužvo. Če pa dobiš še izvirno nagradico, dobiš dvojno dozo vzpodbude in komaj čakaš, da bo spet. Tale brisačka pa bo lepo dopolnila tvoj lanski kozarec. Brez skrbi, tudi nalepka iz buteljke je arhivirana. Pa vabljena na moj januarski izziv, tudi komaj čakam kakšne tvoje kreacije. Vsaj za eno vem, da je že narejena. Ustvarjalni čao in objemček, pa tri poljubčke, dva na lička in enga na noska.
Oseba Zvonka sporoča …
Draga Darja, saj veš, da se vsako leto rada družim s tabo preko tvojih izzivov in vesela sem, da se nekatere potrudite za domače izzive in se tako lahko družimo. Čudovit napis je izvezla bodoča mamica, vse dobro ji želim in ja, naša Martina je mojstrica pisave, stoj in glej. Ti si pa naša dobra vila in vsako leto se tako lepo potrudiš. Hvala že v naprej, lepo bodi, pozdrav in objem k tebi.
Oseba Valerija sporoča …
Oh Darja, ti si tako dobra dušica. Vsako leto se tako potrudiš za nas. Najprej z izzivom, potem pa še z nagradami. Pravo veselje se je bilo družiti s tabo in z vsemi ostalimi ustvarjalkami. Res sem uživala in se že veselim naslednjega decembra.
Hvala za srečo pri žrebu in čudovito nagradico že vnaprej.
Imej se lepo in se beremo še naprej.
Oseba Majda sporoča …
Ljuba Darja, kako lepo si zaokrožila svoj izziv, v katerem mi je tako lepo sodelovati spet in spet, ker ... se spomnim najinega prvega srečanja, pa vseh naslednjih besed za njim ... tvojih pravljic, toplih, spodbudnih besed ... Ko veš, da si z nekom povezan tako zelo.
Hvala iz srca za tvojo srečno roko - skupaj s tabo bom začenjala svoja jutra :-)
En velik objem na daljavo, Majda
Oseba VEANA R. sporoča …
Draga Darja naj se ti prisrčno zahvalim, da sem med izbrankami in naj čestitam vsem sodelujočim in nagrajenkam. Tvoj blog sem spoznala šele v decembru in z veseljem ga sedaj prebiram ter si ogledujem tvoje ustvarjanje. Kot vidim si res ena posebna metuljčica, ovita v tančico ljubeznivosti in dobrosrčnosti. Pri srcu me toplo pogreje že spoznanje, da so tako dobre osebe v moji bližini. Hvala iz srca in lepo se imej!
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
Kako lepo je brati tvoj blog in vse zaslužene komentarje. Prav res si ena nežna, dobrosrčna vila!
Sama sicer nisem sodelovala pri tvojem izzivu, sem ga pa pridno spremljala:) Bila sem vedno znova vzhičena nad tvojimi izdelki in skrbno izbrano spremno besedo.
Bodi lepo,
Danica

Oseba Helena sporoča …
Ljuba Darja, tako lepo je brati to objavo in vse zgornje komentarje. Čuti se srčnost in toplina.
Navdušena sem - mehke brisače s tvojim "podpisom", prekrasni tagi z imeni (Martina je res mojstrica v tem) ter lepo zapakirana darila. Vrhunsko.
Takšna pa je tudi podoba tvojega novega bloga!
Ostani srčna in topla!
Oseba moi sporoča …
Se mi zdi, da si letos spet prekosila sebe z darili. Po komentarjih sodeč so punce navdušene, pa kaj ne bi bile, ko pa se vedno tako potrudišn ne samo z darilom, pač pa tudi z aranžiranjem le tega. Pravo veselje.
Lepo je sodelovati v tvojem izzivu, se družiti, pokukati v tvoj dom, ki je vedno skrbno okrašen in deliti stamo svoje izdelke. Čestitke vse izžrebanim, sicer pa se tako družimo naprej.
Oseba mimoza sporoča …
Draga Darja, hvala za čudovito nagrado (bo pika na i moji novi kopalnici) ter en velik hvala za tvoje izzive. Res krasno je tole ustvarjalno druženje.
Čestitke tudi vsem ostalim nagrajenkam.
Kapo dol Martini in bodoči mamici!
Hvala ter vse dobro!
Oseba leycika sporoča …
Draga Darja zaradi tebe in tvojega izziva je zame mesec december še lepši. Komaj sem ga čakala in res z veseljem sodelovala. Tvoje objave je tako prijetno brati in opazovati vse mojstrovine. Hvala ti iz srca <3
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Draga Darja, čeprav nimam čisto nič zraven in priznam da tudi kaj dosti ne vem za kaj gre😊, sem vesela za vse punce, ki so bile nagrajene. Tebi pa čestitke in velik poklon za lepa darila, ki si jim jih tako skrbno pripravila. Čestitke Martini, ki je res mojstrica na vseh področjih in mladi mamici za čudovito vezenje
Lep pozdrav prav vsem Andreja
Oseba Vladuška sporoča …
Kako skrbno si znova zaokrožila svoj izziv in verjamem, da bodo prav vsa dekleta navdušena nad poslanim. Lepo si preoblekla tudi svoj blog. POvsem paše k tebi.
Oseba Keti's Projects sporoča …
Hvala za voščilo in se pridružujem vsem ostalim. December brez tvojih objav ne bi bil isti. Tako zelo se potrudiš z vsem in vnaprej hvala za poslano darilo. Tudi tebi želim vse dobro v 2020,baj bo čarobno.
Oseba Klara sporoča …
Draga Darja, res hvala za paketek in za izziv! Pa seveda za vse inspiracije... Bodi lepo!
Oseba suzana sporoča …
Draga Metuljčica,
vedno si pozorna in srčna. V tvoji bližini je, kot bi te obsijal žarek sonca, ki z pridihom sveti nate.Počutim se veliko in srčnost rada delim naprej. Hvala ti za vse božljajče, vse deljena ustvarjanja, ki so pravi navdih. Si pravi SONČEK, ki sveti na vse strni. V letu 2020, tebi in tvojim najdražjim želim vse česar si sami najbolj želite. SREČNO v leto 2020!