NISEM POZABILA NA VAS.........


Najprej bi se vam rada zavalila za lepe komentarje in voščila mojemu vnučku, ki ste jih pustile pod prejšnjo objavo.
Hvala tudi vsem, ki spodbujate naš band Šesti metek. Sem res ponosna nanje in vam še tule posredujem njihov video z njihovo zadnjo uspešnico, v želji da vam polepšam dan. 

Prejšnji teden sem se pošteno nasprehajala, nabirala zelišča, predvsem vijolice, lučnik in mlade koprive.  Pekla sem kruh  in se še drugače zaposlila.  Dobila sem namreč obvestilo, da moram biti do nadaljnega doma na dopustu.  K sreči meni ni nikoli dolgčas.
Danes sem se odločila, da mojim doma spečem pico, malo prej pa sem si naredila razstavo v ustvarjalnici in kot vedno našla marsikaj. 
Med drugim tudi voščilnico, ki je primerna današnjemu dnevu, snežena. Pri nas že od jutra sneži.  Razveselila sem se, da imam še nekaj za marčevskiizziv pri sestrični. Vse bi bilo lepo in prav in sigurno bi naslatal še kakšna, če nebi bilo toliko presnetega pikanja. Vem za pripomoček, ampak te drobne pikice tudi z njim ne gredo ven. Pa isto je pri Tim Holtzovih snežinkah, ki jih vidite na sliki. Sicer pa, zdaj je časa dovolj.....
Bodite zdrave.
Zdaj ko imam končno malo računalnik zase, pa hitro pokukam in pokomentiram vaše ustvarjalne izdelke.
Kavico si še skuham in komaj čakam da se takole varno na daljavo podružim z vami,  vas že prav pogrešam.

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Draga Darja, prijetno je takole na daljavo, da se malo podružimo in kakšno zapišemo.
Uh, tu pa je bilo ogromno dela in te še kako razumem, da je bil potreben čas, da si vse delčke spravila iz luknjic. Prekrasna voščilnica
Prejšnji teden je bil primeren za daljše sprehode, na katerih se tudi kaj najde - pa še celo zdravilno je :)
Ostani pridna, doma in zdrava!
Oseba ArtMBR sporoča …
Waw, pri vas pa malo bolj naletava, kot pri nas. Kako se znamo hitro prilagoditi razmeram, kajne. Tako tistim, da moramo biti doma in prav je tako, kot zimi, ki se na takle način poslavlja za letos. Le boge rožice, ki so nas že tako razveseljevale. Skratka trikrat hura Šestemu metku in tvojim fantom. Bila sem na vaji v živo in res zažigajo, tudi lajkam jih na polno, sploh sta pa tvoja fanta ena taka srčka, da bi jih kar posvojil. Tudi mene tele luknjice spravljajo ob živce, kljub vsem pripomočkom. Včasih pomaga, če pustiš eno plast papirja kar v šabloni, potem pa ene parkrat sem pa tja skozi mašino. Se pa čisto vsaka šablona obnaša drugače. Hvala, da si zasnežila mojo galerijo, tam si zima in pomlad še podajata roke.
Oseba oldpunca sporoča …
Tale voščilnica pa res paše v današnji dan, ki bi moral biti čisto drugačen. Na vseh področjih. Čudovita je. Vse čestitke za pikanje teh drobnih luknjic. Vem, kako mučno je, zato se takim šablonam na daleč izogibam. :-) Ampak zgleda pa svetovno. Posebej v kombinaciji s prekrasnim ozadjem.
Muziko bom poslušala, ko pridem domov. Hvala. :-)
Pazi nase in na svoje. Ostanite zdravi.
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Očitno bomo lahko še nekaj časa prikazovale zimski tematiko, tudi pri nas spet sneži. Še dobr, da si imela prejšni teden pomlad in si se lahko potepala in nabirala pomladne darove. "Neubogljivih" šablon se je pa res dobro izogniti, kar seveda vedno ne gre, ampak ti si to opravila super, sedaj je za tabo in izgleda super. Lep pozdrav, uživaj v tvoji ustvarjalnici, Andreja
Oseba Zvonka sporoča …
Darja, tudi sama sem po sili razmer doma in tudi meni nikoli ni dolgčas, vedno se kaj najde.
Ja, ponavadi so najlepše šablone najbolj "naporne" in te drobne pikice in črtice tudi mene pogosto jezijo, še posebno če se mudi.
A voščilnica je čudovita, prava paša za oči.
Pri nas sicer ne sneži, piha pa že dva dni.
Lepo bodi, bodi in ostani zdrava.
Oseba Hali sporoča …
U te popolnoma razumem, tudi mene to "pikanje" spravlja ob živce. Ne vem, ali bi napisala, da je sreča, da zaenkrat še hodim v službo, čeprav mi tudi doma ni nikoli dolgčas. Če ne drugega moja ustvarjalnica kliče po enem temeljitem pospravljanju, sortiranju, pa da kakšno stvar dam naprej, uživaj in ostani zdrava...
Oseba moi sporoča …
No vsaj tako na daljavo se lahko družimo. Sneg je hvalabogu že skopnel, sem bila pa že prav tečna, ker sem se 3 dni zapored zbujala v belo jutro s sneženjem. Po tisti vročini, ki smo jo že imeli v marcu (saj ne, da je bilo to normalno) in martinčkanju na terasi ob kavi, mi ta sneg ni preveč dišal.
Ti pa si znaš tako lepo popestriti svoj prosti čas, ki smo ga na silo dobili.