ZVONČKI



Ni lahko postati pravi prijatelj, se plača potruditi, prijateljstvo je dragocen dar v življenju. Prijatelji pridejo, le počakati je treba, če še niso prišli. Tisti pravi, seveda. Ob njih mi vedno srce zazvončklja.


Prijavljam se na izziv pri ArtMBR marec 2020-ZIMA in/ ali POMLAD in /ali ženske, mame in na 4. izziv. saj je v veseli hiški pravi razcvet pomladi. Voščilnica je narejena z ustvarjalnim materialom Najlepšega para, zato jo seveda prijavljam še v marčevsko galerijo.

Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
Ti pa res znaš pocrkljati in razvajati prijatelje. :-) Voščilnica z zvončki je čudovita. Všečna barvna kombinacija. Zeleno ozadje je vrhunsko. Tudi oblika mi je všeč. Hvala, ker si "zazvončkljala" tudi v Veseli hiški. :-) Objem.
Oseba Helena sporoča …
Darja, čudovita, sveža in bogata voščilnica za prijateljico. Vrhunsko ozadje in lepa postavitev. Ja, kdor ima prijatelje, ima zaklad.
Oseba Nataša sporoča …
Čudovita je. Res si dobra prijateljica :)
Oseba leycika sporoča …
Oh čudovita je. Kako lepo se zvončki podajo v rdečo kuverto. Lepa kombinacija :)
Oseba Ne-Ja sporoča …
Kako fantastično ozadje si naredila in vse zopet tako lepo zapakirala v celoto - všečkam na polno :)!
Oseba Zvonka sporoča …
Darja, čudovita voščilnica. Zelo mi je všeč zeleno ozadje in rdeča barva čudovito izstopa na ozadju in pa te velike črke (zate), krasne so. Mogoče izdaš katere znamke so. Pozdrav.
Oseba Klara sporoča …
Uau, čudovita je! Predvsem so mi všeč zvončki, ker jih je tako veliko, pa od povsod poganjajo:)
Oseba Valerija sporoča …
Prekrasna voščilnica in čudovite barve. Hvala, da si jo razstavila tudi v Veseli hiški.
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Darja, strinjam se s tabo, da ko pridejo pravi prijatelji jih je treba čuvati in pocrljati. To je dar, ki ni na razpolago vsak dan. Pripravila si čudoviti zgibanki, v super energičnih barvah. Lep pozdrav, Andreja
Oseba moi sporoča …
Spet ena krasna bogata voščilnica s katero boš/si razveselila prijateljico.
Oseba FinArt sporoča …
čudovita pomladna kreacija in res fantastično presenečenje za prijateljico. Hvala, da si s tvojo kreacijo okrasila galerijo Vesele hiške.Pozdrav Janja DT
Oseba Martina sporoča …
Uau, čudovita voščilnica. Kako lepo si jo sestavila. Čudovite barve in krasen zapis.
Oseba Majda sporoča …
Pravega prijatelja resnično ne najdeš kar na hitro in strinjam se tudi, da ti ob tistih ta pravih srce kar zazvončklja :-)
Hvala za tvojo čudovito cvetlično dekoracijo, ki sedaj krasi našo Veselo hiško, eno samo srčno veselje si prinesla z njo.
Lepo, lepo bodi draga Darja in ... bodi zdrava, ti in tvoji, Majda
Oseba iris-irena sporoča …
Darja, čudovita voščilnica. Zvončki so kot pravi!
lp
Oseba Renata sporoča …
Ooo Darja, hvala ti. Hecam se. Krasna voščilnica. Lepo si se potrudila. z izdelavo. Vsi detajli izdelani v nulo.
Oseba Hali sporoča …
u Darja, prava mojstrica si, krasno si ustvarjala z zvončki. Hvala, ker sodeluješ v Veseli hiški.
Oseba ArtMBR sporoča …
Tako dolgo je trajalo, da sem uspela komentirati tvojo objavo. To pa zato, ker nisem želela le površno zahvalo za sodelovanje na mojem izzivu, ampak, ker sem si želela tvojo objavo pogledati tako, kot si zasluži. V poplavi zvončkov, ki me vsak zase navdušuje, je tebi uspelo narediti nekaj čisto posebnega . šopek si položila na čudovito ozadje in dodala toliko elementov, da se zmeša. Take večdimenzionalna voščilnica je osvojena, zato še kar ponavljaj in ponavljaj, saj ti izjemno "ratuje."
Oseba VEANA R. sporoča …
Tvoji izdelki so vedno nekaj posebnega in tudi ta z zvončki je enkratna. Zeleno ozadje je čudovito, rdeči dodatki in beli zvončki ustvarijo lepo kontrast. Hvala za obisk v naši Veseli Hiški in lepo se imej ! Objem, Veana R. DT
Oseba suzana sporoča …
Vsako tvojo voščilnico skrbno shranim. Zame so pravi zaklad, morda zato, ker si ti, tisti zaklad, ki ga želim čuvati. Ja, kot pravim vedno iskreno prijateljstvo je lahko za večno. Če, pustiš svobodo in sprejemaš prijatelja, takega kot je. Tak je najboljši. Če se ob prijatelju naučiš še toliko lepega o sebi samem, pa je ta pravi zaklad. Pomeni, da rasteš ob njem. Draga moja, hvala, ker lahko rastem. RADA TE IMAM!