GOSTJA V VESELI HIŠKI


Ne čakaj, da ti nekdo prinese šopek rož, zasadi svoj vrt in okrasi svojo dušo,  je pisalo na vratih VESELE HIŠKE, ko sem vstopila vanjo.
V teh  dneh je vesela hiška še vedno vsa v cvetju, vsa dehteča, žareča in opojno  diši po pomladi. Tokrat te v svoj ustvarjalni svet vabijo s temo Zakrament.
Kot veste dekleta v veseli hiški izberejo naključno zmagovalko in tokrat je bila sreča naklonjena meni. Hvala punce, hvala Sonja za čudovito nagrado. 
Seveda sem se razveselila povabila v goste in tudi sama odprla vrata svojega skrivnostnega prostora, kamor te  vabim na virtualni obisk, tokrat tudi preko videa, v upanju da ti polepšam dan. S čudovitimi papirji iz kolekcije Secret Place Mintay by Karola sem izdelala album.
 
Torej prijazno vabljenje k ogledu videa in seveda k izzivu VESELE HIŠKE.




https://www.youtube.com/watch?v=lGEdBZenXtc&feature=youtu.be

Komentarji

Oseba leycika sporoča …
WAW pravo mojstrovino si izdelala :) Zelo vesela zate, da si postala gostja Vesele hiške, to si res zaslužiš :) <3
Oseba suzana sporoča …
Wauuuu in še enkrat Wauuuuu.
"Dve dragocenosti sta najpomembnejši lepota in resnica; prvo najdemo v srcu, ki ljubi, druga pa v roki, ki deluje." (Kahlil Gibran)
Tvoje srce je veliko in tvoje roke so zlate. Tole je, saj vem, da se ponavljam. ČAROBNO!
Oseba Helena sporoča …
Ne vem, če sem se že kdaj lotila tako zapletene voščilnice/albuma, zato pa toliko raje pogledam vas, ki ste mojstrice v tem in znate vse delčke lepo skombinirati, da je ravno prav in dovolj.
Darja, to je vrhunsko in si sploh ne znam predstavljati, koliko časa je šlo za to mojstrovino!
Oseba oldpunca sporoča …
Darja, s tole objavo si mi polepšala dan. Hvala ti za podroben prikaz vseh strani albuma. Sem bila kar malo žalostna, da je že konec, ko si zaprla zadnjo stran. :-) Čudovit izdelek, usklajen do zadnjega detajla. Hvala, ker si tale sanjsko lep album prinesla na obisk v Veselo hiško.
Oseba ArtMBR sporoča …
Čudovit album in sploh objavo si pripravila za obisk v Veseli hiški, ki bo spet en najin lep spomin. Vem, koliko časa je potrebnega za tak projekt in ti si še vsako sleherno podrobnost podložila s črno podlago. Toliko lepih sklopov za slike si ustvarila, pa ti magnetki, pa perlice, pa čipke in tako zelo lep papir. Pridem na tečaj. Še posebej pa moram pohvaliti celoten paket, ki ga ponuja predstavitveni video z glasbo tvojih fantov v ozadju. Zelo zelo lepo in profesionalno. Še in še takih naredite.
Oseba Klara sporoča …
Gledam z odprtimi usti! Čudovit album, si kar predstavljam kakšne poročne fotografije v notranjosti... Pa ideja z magnetki! Res hudo dobro!
Oseba Janja sporoča …
Vrhunsko. Dobro načrtovano, lepo barvno usklajeno in čudovito izdelano ♥♥♥. Lp
Oseba Valerija sporoča …
Uau, kaka mojstrovina je pa to. Fantastično. Vsi ti zavihki, pregibi in plasti, vse tako vrhunsko okrašeno, papirji prelepi... Brez besed! Hvala za video, sicer bi ostalo veliko skritega. Hvala tudi za obisk v Veseli hiški.
Oseba Valentina B sporoča …
Odprla si nam vrata v tvoj skrivnosti cvetoč vrt, kjer je mir, spokojnost in toliko čudovitih kotičkov, da si nam ga lahko pokazala tako lepo le z video posnetkom. Prava mojstrovina in črna se tako lepo poda v te albume. Naredi jih še bolj čarobne in popolne. Že brez fotografij je album dih jemajoč, prav tako pa tudi res super glasbeno ozadje. ♥
Oseba Simon Durochefort sporoča …
Ponudba posojila brez protokola
Pomoč je najboljši način, da delite svojo večno ljubezen, zato nas je spodbudilo, da vam zagotovimo posojilo v višini 2.000 EUR pod zelo preprostimi pogoji in ne glede na raso. Prav tako vlagamo in dajemo posojila med posamezniki vseh vrst. Pišite nam po whatsapp ali e-pošta.

E-pošta: simondurochefort@gmail.com
WhatsApp: +33752366330