HVALA

Se sprehajam po dvorišču in se sprašujem, če sem vse skupaj spregledala v tempu, pred "bodi doma", ali pa je bor v skalnjaku samo letos dobil  tako lepe konice svojih iglic. Tudi smreka v njegovi bližini se bohoti v tribarvni kombinaciji, ki se me je dotaknila.
Odločila sem se, da na spodnjih dveh voščilnicah uporabim samo tri barve, sploh ker sem uporabila močno ozadje, ki sem ga poškropila s spreji, ki jih je Vladka predstavila v eni izmed objav  na bead.si blogu.   Že takrat sem izdelala večjo površino in jo izrezala na več delov. Intenzivnost teh barv me je kar malce odbijala, a je v njih neka opaznost in moč, ki jo včasih, mogoče ravno zdaj, še bolj potrebujem. Šopek zvončkov  je mogoče prebogat, ampak zvončki imajo radi družbo drug drugega, kot imam jaz rada vašo.
Ko me inspirira #76;



Tokratni izziv je malce v duhu situacije, v kateri se nahajamo…vsak se z njo spopada na različne načine, a med nami je veliko takšnih, ki se morajo truditi za vse nas in zato je tema tokratnega izziva…
…HVALEŽNOST
Prav hvaležna sem za tole inspiracijo, saj sem se resnično ubadala z mislijo kakšen napis naj dodam. Hvala dragi inspiratorki. Pa tudi čisto zares bom voščilnici poslala dvema že izbranima osebama.
Voščilnici pa prijavljam tudi na aprilski izziv pri ART-MBR, pod rubriko POMLAD.









Komentarji

Oseba Klara sporoča …
Čudoviti sta! Zvončkom pa prav paše družba, še lepše zazvenijo skupaj, če jih je več :) bodi dobro!
Oseba Helena sporoča …
Darja, a ni zanimivo, da sedaj bolj in več opazimo, kar prej nismo :) Hvala Bogu, da sva v veliki doma v veliki občini in lahko greva malo dalje na sprehod :)
Fantastično ozadje: polno energije in moči. Pa še krasne potonike in besede ... Hvala!
Lepo nedeljo!
Oseba Zvonka sporoča …
Darja, dve krasni in bogati zahvalnici si izdelala v prav pomladnih barvah. Bodi dobro, pozdravček.
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
O kako intenzivne barve. Všeč sta mi tvoji zahvalnici. Morda si zdaj res vzamemo malo več časa za opazovanje narave okoli sebe. Ali pa nas narava zaradi manjše onesnaženosti obdaruje z bolj intenzivnimi barvami.
Želim ti lepo 💐 nedeljo.
Oseba moi sporoča …
Mi smo doma, upočasnjeni, ustavljeni, narava pa gre svojo pot. In kako lepo je, ko kar naenkrat opaziš njeno prebujanje.
Krasni sta obe, močnih barv in z močnim sporočilom hvaležnosti.
Oseba Vladuška sporoča …
Lepo narava kaže svoje krasne plati rasti in razcveta. Tvoja ozdaja so čudovita in lepo si jih dodelala s cvetjem.
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Odlični sta in super dodatni navdih si dobila tudi v svoji okolici. Lep pozdrav, Andreja
Oseba ArtMBR sporoča …
Navdušena sem nad tvojimi inspiracijami in odzivom na izzive glede hvaležnosti ljudem, ki so tokrat v prvih bojnih vrstah. Z voščilnico, ki pa že s samo barvo kaže na naravo in s tem zdravje, pa si pri meni zadostila kar dvema temama in sicer pomladi in zahvali v boji proti koroni. Hvala, da si naravo prinesla tudi v mojo galerijo in še vabljena.
Oseba Tina sporoča …
Draga Darja, tako lep je postanek na tvojem blogu...od krasnih iglic do izjemnih voščilnic. Do lune in nazaj si me navdušila s to eksplozijo meni najljubše barve...PREKRASNO! Hvala ti in ostani zdrava.
Oseba oldpunca sporoča …
Vau, kakšne intenzivne barve! Popolnoma si me očarala in začarala s tema cetočima zahvalnicama. Krasni sta! Pazi nase!
Oseba Narobe hiša - Nataša P. sporoča …
Čisto očarana sem nad intezivnostjo barve. Tako dobro si to intezivnos pokombinirala v svojih voščilnicah, da se mi nič ne zdi pretirano ali odveč... super je izpadlo.
Oseba suzana sporoča …
Draga Metuljčica, ti si res ena pravi metuljček. Poletiš vedno v pravo smer in razveseliš nepričakovano. HVALEŽNA sem tudi sama, vsem ki se sedaj še posebno trudijo za druge. En velik HVALA, si zaslužijo. Meni so prav tvoje bogate voščilnice prav srčkane. Ja, to je čas, ki je ustavil naša življenja, do te mere, ko se moramo globoko zazreti vase. Kam smo prišli in kam želimo. Čas, ko smo lahko v MIRU sami s seboj. Ko naredimo nekakšno bilanco pri sebi. Kaj je tisto, kar je najbolj pomembno za naše življenje. Za kaj vse smo lahko ta trenutek HVALEŽNI. Ni čas, za stokanje in kritiziranje. Ampak, ko resnično začutimo sebe in vemo kakšen človek želimo biti. Meni ni nikdar dolgčas, res, da pogrešam objeme in druženja. Nič zato, saj imam sedaj več časa zase. Ti Metuljčica, pa le razpri krila in poleti proti sončku. Rada te imam!
Oseba Tina Z. sporoča …
res, prekrasne barve, tako v živo kot na voščilnicah, mojstrsko!
Oseba Valentina B sporoča …
Narava je zadihala s polnimi pljuči, pravim sama. Prav tako pa tudi mi, ko smo se za trenutek ustavili in začeli spet videti tisto, kar smo v divjem tempu življenja pogosto spregledali. Tudi mene vsakič znova navdušijo vsi odtenki zelene, ki nastanejo v naravi. Zeleno, ki te ljubim zeleno. ♥ Čeprav je tako močno a čarobno ozadje, si krasne pomladne motive ujela na voščilnico s hvaležnostjo in besedo hvala.