BOŽIČ JE...........

 

Smešno, v prejšnji objavi sem pisala o skrivnosti, ampak sta bila Zoobobolček in Binca Minca tako navdušena nad medenjaki ga. Dagmar, da sta to objavila na vseh možnih omrežjih, predno sta se sploh vrnila v Brezov log.

Medenjaki so premamili tudi Božička, čisto  zares je bil pri nas, smo zjutraj videli njegove snežne stopinje.

         

Tudi našo slavnostno pogrnjeno praznično mizo so krasili  medenjaki.

                                    Sem bila seveda tudi sama navdušena,  res so zlati ti medenjaki, izpod zlatih rok. Naši smrečici se prav podajo. Danes   smo skupaj z Nikom in Jakom odpirali darila. Nismo se morali upreti tej medenosti.  Se mi zdi, da smo že pol piškotkov s smrečice pojedli, medenjaki so tako zelo okusni, njami.

Še prej pa smo vsi skupaj zavrteli kolo sreče, saj je Binca Minca skupaj z Božičkom na FB podelila svojo pravljico in z žrebom ga. Ivice smo zaključili nagradno igro.

Zobobolček mi je predlagal, da drobižnice dobijo prav vse blogarke, ki so kupile knjigico in nas tako podprle v tej izdaji pravljic. Glavna nagrado pa sta Zobobolček in Binca Minca namenila Mojci Božič

Navsezadnje je Božič in vsi smo dobre volje, srečni v oblačku svoje družine in naj gre sreča iz našega, tudi v vaš dom.

Takoj ko utegnemo,  pripravimo paketke in vam jih pošljemo, pa še kakšen medenjak dodamo, ker radi vas imamo.

Tako, pa smo spravili pod streho tudi sedmi veselo decembrski izziv.

VESEL BOŽIČ vam voščim.

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Draga Darja, pri vas pa je letošnji božič tako lepo tematsko obarvan in okrašen, da je veselje pogledati, kaj vse se je dogajalo. Vrhunsko si tole izpeljala s pomočjo tistega skrivnostnega gosta, ki je pustil vidne le stopinje.
Toplino, mir, radost ... želim. Tebi in vsem tvojim dragim.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Kako svetovno ste se posladkali pri vas in se razume da je božiček pustil sledi, če si je postregel s temi dobrotami. Čestitke izžrebankama 😃. Tebi pa velik objem na daljavo!
Oseba ArtMBR sporoča …
Tale objava je prava medena poslastica, ki lepo zaokroži in zaključuje tvoj izziv, v katerega si tako lepo vpletla svoji dve pravljici. Knjigici sta dobesedno zaživeli v spremstvu vseh likov, tematskega papirja, medenjakov in še kaj. Knjige so dobile še eno dimenzijo in ti si tukaj odigrala pomembno vlogo. Najprej je najpomembneje, da si v pravljico povabila celo družino. Niku in Jaku si pripravila nepozabno pričakovanje praznikov, ki bo ostalo v njunem spominu za večno, s pravljicama na čelu. Spretno in slikovito si izpeljala tudi vsa žrebanja in obdarovanja, tako, da si razveselila veliko oseb- tako ali drugače. Tudi v moj dom sta prispeli dve knjigi in pa seveda koledarček, ki bo z mano odšteval dneve, do naslednjega leta, ko boš spet kaj presenečala. Praznikov še ni konec, zato uživajte še naprej v lepi okrašeni hišici.
Oseba iris-irena sporoča …
Darja, prečudovito vse! Tako kot iz škatlice
lp
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Iiiiiii spet mi je priimek prinesel srečo!!!!!! Letos že drugič....Kaj naj rečem na to...zdaj se pa resnično počutim kot mati Božičkova!!!!!lepa hvala hvala hvala....Draga Darja....vse dobro želim tebi in vsem tvojim....prijazno in srčno 2021.....
Oseba moi sporoča …
Krasno ste zaključili obdarovanje in prav vsi smo veseli, da smo del tega pravljičnega vzdušja.