VOŠČIMO...

        

"Za otroke  izbiramo  s  pinceto,  ne  z  lopato,"  je  rekla  pisateljica Kristina Brenkova. Otroci si zaslužijo najboljše, ko v naročju svojih staršev rastejo v bralce. 

              

V  tem predprazničnem tednu imamo z mojima knjižnima  junakoma  v načrtu bralni večer za oba vnučka. Ob  razsvetljeni  praznični smrečici seveda.  

Zobobolček in Binca Minca sta prejšnji vikend brskala po mojem FB in za vas spisala vsak svoje voščilo. Najdete ga, če pritisnete na moder gumbek f na desni strani bloga.

Zahvaljujeta se tudi za všečke in komentarje nove naslovne slike.

Jaz pa se ob tej priliki zahvaljujem za vse čudovite voščilnice, ki mi polepšajo praznične dni. Sploh zdaj v teh drugačnih časih ima to poseben pomen. Tudi meni jih je uspelo narediti nekaj za svoje sorodnike in prijatelje. Ostale pa pošljem v paketu, skupaj z nagradami sedmega veselo decembrskega izziva. Na božični dan bosta Binca Minca in Zobobolček spet vrtela kolo sreče. 

Ker so na spodnjih voščilnicah zaplesale snežinke, jih prijavljam na izziv pri ArtMBR.

Tudi pri njej se dogaja pravljica.......

Izbrane voščilnice te objave,  lepim tudi na izziv v Veseli hiški, kjer poteka že 13-ti izziv na temo Praznični čas, v decembrsko galerijo pri Najlepšem paru in v Craftalnico, kjer dekleta na 276-tem  izzivu želijo videti vse kar je povezano s pričakovanjem Božiča. 

No pa naj se vrnem k Binci Minci in Zobobolčku. Precej časa ju ni bilo, saj veste kako je to, ko si enkrat  za računalnikom.  Sem šla pogledat kaj se dogaja. Pa ju ni bilo nikjer. K sreči sta mi poslala sporočilo, sta vedela da bi me drugače skrbelo… Kam  sta mi pobegnila, vam povem naslednjič.... Pripravljamo namreč božično presenečenje....

Vam pa povem, kar že itak veste, zelooooo ju imam rada, ampak res sta mi ves čas za petami.....Prav pasalo je eno luštno popoldne v miru, sploh ker sem izdelovala voščilnice.

       

Namenoma pa sem izbrala modro barvo, saj je všeč Binci Minci, ki pričakuje bratca. Božične zvezde pa so v barvah Zobobolčka, ki prisega na zeleno in rdečo. 

Naj zaključim z eno lepo mislijo, polno ljubezni. In ljubezen je tudi pomen četrte adventne svečke na adventnem koledarčku.

Misli o otrocih : Pozitivne misli




Komentarji

Oseba suzana sporoča …
Človeka osrečijo njegovi lastni napori, brž ko spozna potrebne prvine za srečo: preproste užitke, pogum, nesebičnost, ljubezen do dela predvsem pa čisto vest. – George Sand.

Draga moja, rastem s pravljico in v pričakovanju čakam nadaljevanje...... Kako mi je lepo, da te je popeljalo v pravljični svet in si odprla otroška srca. Kajti otroci znajo tako lepo vračati ljubezen. Ko bi se le večkrat učili njihove iskrenosti in nesebičnosti. Tudi jaz veselo čakam presenečenja.... Kot sem že tolikokrat rekla, to je šele začetek......

Naj zaželim, tebi vsem tvojim dragim in bralcem tvojega bloga, srečno, zdravo in polno ljubezni, otroške igrivosti, ustvarjalnosti...... naj vam prinese novo leto 2021 vse dobro in lepo.
Oseba oldpunca sporoča …
Draga Metuljčica, vesela sem za tvoja pravljična junaka in tvoja vnučka, ki lahko uživata v pravljičnih urah. :-)
Čudovite voščilnice si izdelala. Tako kot vedno. :-) Hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški.
Oseba ArtMBR sporoča …
Kako lepo je spet občutiti tvoj ustvarjalni veter. Čudovito si ustvarjala, tako, kot je bilo že napisano: kot vedno. Vesela sem, da si nam to vse pokazal, še bolj pa sem vesela, da si se s svojo praznično noto pridružila tudi v moji galeriji, kjer je sedaj lepo zasneženo, tako, kot se za ples snežink spodobi.Pridi še, veliko je še prostora.
Oseba leycika sporoča …
Prav vsako leto so tvoje voščilnice tako zelo posebne :)
Oseba *Urška* sporoča …
Naj živijo pravljice in pravljični junaki.Še posebej pa otroci...mali in veliki.Tako prisrčna voščila si naredila,da človeku ogreje srce.
Oseba AndrejaM sporoča …
Čudovito si ustvarja na vseh področjih! Hvala, ker s koščkom svojega ustvarjanja sodeluješ pri CRAFT-alnici
Oseba Ne-Ja sporoča …
Darja, sploh si ne morem predstavljati koliko dela si imela s predstavitvijo in promocijo tvojih pravljic, vendar je važno da si razprostrla svoja krila in zopet pričela ustvarjati. Tvoja vnučka to zagotovo cenita, prav tako pa tudi vsi otroci, ki so prejeli katero od knjigic. Voščilnice pa so dih jemajoče :). Hvala ti, da si nam polepšala letošnje čudne praznike. Vse dobro tebi in tvojim v 2021!
Oseba Majda sporoča …
Draga Darja, sem vesela, da ti je uspelo malce papirčkati, kljub vsem obveznostim, ki ti ju je prinesel tvoj pravljični parček. Čarobne so tvoje voščilnice in z njimi si tako praznično okrasila našo Veselo hiško.
Tvoji pravljici pa sta našli posebno mesto v našem domu, hvala še enkrat zanju.
Čarobne praznike želim tebi in tvojim, Majda
Oseba Aleksandra M sporoča …
Lepe voščilnice! Hvala za sodelovanje pri Craftalnici, kjer sem ta mesec gostja. ❤
Oseba Goga sporoča …
Koliko krasnih idej si realizirala v tem času. Res sem vesela, da ti je kljub obilice obveznosti uspelo zaviti še v Craft-alnico. Hvala, da si nas obiskala. Lp Goga
Oseba Andreja sporoča …
Krasna je tvoja božična voščilnica :-))
Vesela sem, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice!

Želim ti lep skok v novo leto! V letu 2021 pa predvsem sreče, veselja, veliko uspehov in predvsem zdravja!