KAKO (Z)VOZITI SKOZ ČAS, DA ME NE POVOZI.

"Lisička je prav zvita zver, pod skalco ima svoj kvartir"….Takole smo že v rosnih letih prepevali slovensko ljudsko pesem………..

Kljub temu, da v  značaju lisičke  prevladuje ovinkarjenje, je lisica tudi presneto bistra, modra žival.  Prav dober nasvet mi je dala. Me vabi na svojo vožnjo leta. 

                                                  

Upam da nama uspe delati tedenske »fure« v naravi, vse tja do Božiča, kot mi je predlagala.

                     

Pravzaprav  je vožnja skozi 52 ovinkov pravi izziv, če si zastaviš cilj, ki te pripelje do zaloge prazničnih voščilnic.  Prijavljava se na izziv pri 52cct  in upava, da se bo v najinem prtljažniku nabralo za cel paket prazničnih voščilnic. 

Bova pa na vožnji skozi današnji ovinek malo spustili gas in  obiskali Tinino galerijo, in Craftalnico

Aha, pa še tule se bova ustavili scrapping4funchallenges.

Se pa ravno vračava iz Tradicionalnega arhiva, kjer ArtMBR razstavlja prvi del prejetih prazničnih voščilnic 2020, kjer sva našli energijo in navdih za zastavljeno potovanje. Predvsem so nama bili všeč kolaži, ki so letošnja novost.

Toliko o planiranju leta 2021 in o tem, da me ponovno čas ne povozi.  



Komentarji

Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
Kako pravljično si predstavila svoji voščilnici, ki ju prijavljaš na izzive. Očitno ti je ta simpatična lisička res v veliko pomoč.
Opažam, da si si s perla papirjem kar dobro na ti, fantastično ga uporabljaš na svojih voščilnicah. ❤️
Oseba ArtMBR sporoča …
Tako je prav, pogumno je treba začeti že v prvem mesecu, to ustvarjalno potovanje. Vidim, da ti idej ne manjka, časa pa prav gotovo tudi ne bo, če boš tako držala na gas. In če te bo po letošnji poti vozla še kaka zvita živalica, boš lahko vmes naredila še veliko stranpoti in postankov v ostalih temah, ki jih imaš rada in ih tudi obvladaš.

Pav je, da svoje kreacije na svojem potovanju puščaš na raznih izzivih, da jih lahko občudujejo tudi drugi.

Voščilnice, ki si jh tokrat "ven vrgla" pa so itak spet svetovne, povne domišjije in barv.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Darja, pridno si zaštartala in upam, da ti uspe zvoziti vse ovinke :). Tako kot si si zastavila bomo zopet gledali voščilnice na vrhunskem nivoju - super si ujela zahtevane barve :).
Oseba oldpunca sporoča …
Vrhunsko sta skupaj z lisičko zvozili prve ovinke letošnjega leta. :-) Super ideja postaviti jo za volan. Tudi božična voščilnica je krasna in čisto tvoja. Hvala za čudovit zapis. <3
Oseba Helena sporoča …
Darja, krasno in na izviren način si z lisičko nastavila navigacijo skozi letošnje ustvarjalno leto. Naj vama "garmin" ne zataji in prideta na cilj tako, da bosta obiskali veliko zanimivih krajev in spoznali svet ustvarjalnosti.
Voščilnice pa so itak vrhunske!
Oseba Scrapping4funChallenges sporoča …
Gorgeous cards, love the gold and the pretty background!
Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
Rachelle DT
https://scrapping4funchallenges.blogspot.com
Oseba Andreja sporoča …
Krasno praznično voščilnico si naredila in se lepo uporabila moje barve :-))
Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.
Oseba Kim sporoča …
Pretty cards. I love all the sparkle and shine! Thank you for joining the Scrapping 4 Fun Challenge!
Oseba AndrejaM sporoča …
Verjamem, da ti bo tudi z lisičkino pomočjo uspelo zvoziti vse ovinke! krasno ustvarjanje! Hvala, ker si se pridružila CRAFT-alnici
Oseba Valerija sporoča …
Kako čudoviti sta obe, pa še lesk si tako lepo uspela ujeti na fotografijo. Verjamem, da bi bo uspelo zvoziti vse, kar si boš zadala.
Oseba Majda sporoča …
Vauuuu Darja, pravljično lepo je pri tebi. Kako imeniten začetek leta - držim pesti, da se boš uspešno podala mimo vseh 52 ovinkov ter tu in tam obiskala še Veselo hiško, kjer bova lahko pokramljali :-)
Ti pošiljam velik objem, Majda
Oseba Majda sporoča …
In hvala, ker si obiskala Craft-alnico, kjer sem tokratna gostja.
Lepo, lepo bodi, Majda
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudovito si ustvarjala. Vožnja skozi življenje je pa umetnost. Najpomembnejše je, da pelješ zdravje in srečo s sabo, potm pa bo že. Bodi dobro. Tamara
Beautiful cards. Awesome use of techniques. Thank you for sharing it with us at Scrapping4funchallenges.
Oseba Goga sporoča …
Dober plan ti je pripravila lisička. Še dobro, da si v avtu, ker tako ti bo uspelo speljati vse ovinke in se ustaviti na vsaki postaji. Čudovit nabor voščilnic in vesela sem, da si naredila ovinek tudi v Craft-alnici in 52CCT. Se že veselim naslednjih obiskov. Lp Goga
Oseba moi sporoča …
Dobro nalogo si si zadala na začetku leta. Držim pesti, da ti uspe in bom na kocu leta bogatejša za ogromno prazničnih voščilnic.