HORTENZIJE

Pridejo trenutki, ko ustvarjalnost zaide  v slepo ulico in včasih se zdi, da rabimo celo večnost, predem najdemo izhod. No, za moj izhod je poskrbela sodelavka, zanjo sem resnično ustvarjala z velikim veseljem in navdušenjem. Njeno navdušenje in pohvala z njene strani, ja, pravi »balzam za dušo«, vam povem. Kakšen teden pred rojstnim dnem, mi je vsa navdušena pripovedovala o bohotnih grmih hortenzij, kako jo navdajajo z občutkom nostalgije, povezala jih je z babičinim vrtom in  svojim otroštvom, ko se je čudila tem grmom,  ki drug poleg drugega žarijo in se bohotijo s cvetovi modre in rožnate barve.

Jaz pa sem v sebi vriskala. Kot bi vedela za to zgodbo, sem ob večerih izdelovala papirnate hortenzije, ki so popestrile naše party presenečenje zanjo.

V moji zbirki ustvarjalnih pripomočkov je štampiljka in izrez velike hortenzije, obvezno pa moram poiskati še kalup, saj mi je ročno oblikovanje cvetov vzelo kar nekaj časa. Navdušil me je tudi ta predstavitveni video, ki vam ga pripenjam.

Na voščilnico sem ta krasen cvet  embossirala z zlatim prahom, kar se je lepo povezalo z imenom naše slavljenke.

                      

Na brzino pa sem naredila še eno voščilnico s Tinino amerikanko in izrezom vse najboljše.

                        

 

 




  

                     


            


Komentarji

Oseba ArtMBR sporoča …
Polepšala si mi prvomajsko jutranjo kavico. Navdušena sem nad vsemi izdelki. Kot vedno veje iz njih posebna svežina. Pripomočke si resnično lepo izkoristila in odlično nadgradila temo, okrog katere se je vrtelo presenečenje.
Oseba Klara sporoča …
Ooo kako so čudovite, izgledajo kot prave!
Oseba moi sporoča …
Krasno in bogato pridejo. Lepo si ustvarjala za sodelavko.
Oseba Valerija sporoča …
Uau, kako lepo...