KNJIGE SO SANJE, KI JIH DRŽIMO V ROKAH

Letos sva  prvič dopustovala z obema vnučkoma.  Ko sem iskala  kako bi ju »motivirala«, sem naletela na spletno trgovino »Dolgouhec«,  ki ima čudovit nabor vsega kar sodi v otroški svet. Še posebno pa me je razveselila rubrika ustvarjanje, kjer sem našla vse kar sem že dolgo iskala, sploh za izdelavo albumov. Ti pripomočki so čudoviti. Komaj čakam, da obeležim letošnje čudovite spomine, ki bodo preko albuma še dolgo živeli z nami in ljubili dalje……….

Gospa Lea Sladič, ki vodi trgovino me je osebno poklicala in se z menoj posvetovala, me vodila, mi premerila šablono, skratka začutila sem žensko, ki je z dušo in srcem v svojem delu in resnično sem zelo vesela, da sva se našli. 

Ker je tudi sama postala babica, sva bili seveda kar naenkrat pri najinih vnučkih……..Pripovedovala sem ji tudi o tem, da sem izdala dve pravljici, posvečeno vnučkoma. Kot zahvalo za njeno prijaznost sem ji poslala pravljici. Nazaj pa sem dobila še večjo zahvalo, saj sta pravljici pristali na polički spletne trgovine njenega DOLGOUHCA.  

Na blogu sem  si na tem LINKU,  po zaključku lanskega leta in vsakoletnega veselo decembrskega izziva, strnila vse kar se je okrog obeh pravljic dogajalo po izidu. Kljub temu, da sem se prepustila toku "Covid 19" časa, sta mi bila Binca Minca in Zobobolček ves čas za petami.  Uživam ob  prelepih naključjih naše pravljične poti. Ko sem  prebirala sestavek, ki sem si ga pripravila za promocijo, sem uvidela, da se je vse zgodilo z namenom, v učenje meni in drugim……..in kot pravijo, vse se zgodi z namenom in nam v učenje.........

Po strogih »korona« predpisih, pa sem bila povabljena tudi v naš vrtec, kjer sem otrokom predstavila »Binco Minco« in jim podelila Bralno značko. O tem je bil  objavljen tudi članek v našem lokalnem časopisu.



Po vsem kar se je dogajalo, lahko danes rečem, da je vse tako kot mora biti….

Iz srca hvala vsem, ki ste se spomnile name ob rojstnem dnevu in mi poslale voščilnico. Vedno sem jih vesela, tokrat pa še posebno. Vam vrnem božljajček, po svoje.............., ko spet zasedem, letos resnično osamljen ustvarjalni kotiček...

Za konec pa še tale OBJAVA, za nekaj pozitive, na katero prisegam………

Komentarji

Oseba ArtMBR sporoča …
Kako zelo ti privoščim vse te lepe spomine in vnuki so tisti, ki bodo od vaju poželi največ, imeli bodo prekrasne spomine na babi in dedija. Blagor jima, da vaju imata. In blagor vama, da jih imata.

Tvoje pravljice pa tudi lepo burijo pravljično domišljijo pri ostalih otrocih.Lep pečat si jim dala in čestitke za pomembno vlogo na podelitvi.

In na koncu še tvoje ustvrjanje. Naj bodo pripomočki čimvečkrat uporaljeni in naj nastane kak res lep album, v katerega boš zložila vse te prekrasne spomine.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Vidiš, da se dobro z dobrim vrača in hitro najdeš sorodno dušo :). Lepo je brati, kako uživaš v družbi svojih vnučkov in prav je tako. Tvoji knjigi pa sta itaq čudoviti, lahko povem iz prve roke!