ALBUM 30 X 30 CM

 Kar ne morem verjeti, da smo že skoraj pri koncu veselo decembrskega izziva in da bom naslednjo sredo že žrebala med vsemi čudovitimi izdelki, ki ste jih prijavile na izziv. Čas res hitro beži.

Izdelava velikega albuma, torej 30 x 30 je bil eden izmed projektov, ki sem si ga zadala. Včasih me kar srce boli, ko režem te krasne papirje. 

Ni še čisto dokončan, ampak krasila ga bom sproti.  V želji, da bi bil celoten izdelek moje ročno delo, sem se lotila najprej platnic, kar mi je kar uspelo.  Nekaj težav sem imela s sredinsko harmoniko, kamor se potem zalepijo vložni listi, tu moram vajo ponoviti da bom res zadovoljna, ampak o.k, se je nekako izšlo. Kot lahko vidite, letos največ ustvarjam s kolekcijo Time of Wonders. Izdelava naslovnice mi je vzela kar nekaj časa, predvsem,  ko sem to trdo lepenko izrezovala z nožkom in naredila okenca.  Isto kot škatlico sem tudi v album prilepila lučke. 

Letos sem že pogrnila srebrn prt na mizo. Dekoracija bodo seveda izdelki z navedenega papirja. Kadar imam kakšen prost trenutek, rada pogledam kakšen video za izdelavo albuma. Iskala sem takšnega, kjer so slike, torej končni izdelek. Zmotilo me je, da slike in papirji niso usklajeni. Ravno zato sem si zamislila dekoracijo z istim papirjem kot album, da ga bom potem zapolnila, recimo z sliko svoje družine za praznično mizo, ki je dekorirana z setom papirja iz katerega je izdelan tudi album. Imam že škatlico, voščilnice, tagce, še kaj pa bom izdelala še v teh dneh, upam!

Pa naj bo dovolj besed, vas vabim na ogled slik albuma v notranjosti! Nekaj sem jih seveda izpustila, ker je objava že itak precej dolga.

....in ko se odpre

.....in ko se odpre....


Izdelke iz objave lepim v galerijo pri ART MBR in v galerijo Najlepšega para, saj sem ustvarjala s čudovito izrezo Tininih tagov.



Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
Kakšna fantazija je tole. Perfektno.
Oseba Helena sporoča …
Darja, prečudovit album in vse, kar si naredila za svoje drage. Neprecenljivo.
Oseba ArtMBR sporoča …
Že naslovna stran tvojega albuma me je takoj popeljala v pravljico o Hrestaču. Tako bogato okrašena in skozi zaledenela okna se že da slutiti ožarjena čarobnost notranjosti. Že pri tvojih prejšnjih projektih sem se zaljubila v kolekcijo in prav srečna sem, da imam nekaj listov tudi sama in komaj čakam, da pridejo na vrsto. Listanje tvojega albuma je šele pravljica. Če pomislim, da je v velikosti 30x30, koliko je resnično porabljenega materiala in koliko detajlov in slik, ki odsevajo bogastvo sten, dekoracije, bogato okrašene smrečice, pohištva, gugalni konjiček, snežna krogla in drugi okraski in darila in še in še in tu in tam izza vogala pokuka še Hrestač, ki si je v tvoji predstavi nadel res luštno opravo. Neverjetno, kako lepo paše zraven Tinin tagec in čudovita čipkasta izreza. Naj pravljica in čarobnost božiča še traja in traja... Moja galerija pa je bogatejša za neprecenljiv ustvarjalni izdelek.
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
Draga Darja, to je res neprecenljivo delo, ki si ga naredila za svoje najdražje.
Pri izdelavi albuma, te povsem razumem na kaj vse si pozorna, da je vse usklajeno, da se papir in slike skladajo, da je vsak tag, vsak žepek, zavihek tam kjer mora biti, da se slike ne prekrivajo in se ne zatikajo ena ob drugo...in še in še je detajlov, ki bi ji lahko naštevala.
Izbrala si res močne barve in močno okrašen papir za svoj projekt, zato je sama izvedba še toliko bolj zahtevna.
Darja, še enkrat vse pohvale!
Oseba Ne-Ja sporoča …
Draga Darja, sploh ne vem kaj naj rečem... tole je čista perfekcija, dovršeno v nulo, domišljeno do zadnje podrobnosti... moj poklon!
Oseba Valerija sporoča …
Uau, kako je veličasten. Ko bi tudi sama znala kaj takega...