Danes se izjemoma oglašam dan prej, saj lovim 300-ti  izziv pri Craftalnici  – Škatlica presenečanja.
 

Izdelala sem škatlico, oziroma kar škatlo presenečenja. Kako lep je trenutek, ko odpreš škatlico in zaslišiš tisti wauuuu presenečenja!

Najprej sem izdelala zunanjo škatlo, potem pa sem eno izdelala še v notranjosti. Ko se le ta odpre, se prikažejo lučke, ki se lepo vidijo skozi okenca iz paus papirja.  Okrašeni smrečici delata družbo dva  Hrestača. Škatlico lepim tudi v galerijo pri Art MBR.

                        

                

Toliko idej imam, a za vse mi bo manjkalo časa, evo, isto vsako leto…..Jaz res ne razumem ljudi ki jim je dolgčas………..

Leto za leto  si rečem, da bom začela s prazničnim ustvarjanjem tako zgodaj, da bom imela konec novembra vse urejeno, a se mi zdi, da je čar v tem, da mora postati hladno, da sneži,  da zadiši po praznikih…..

Glede na to kaj vse si zamislim, torej; uvodna girlanda, venček, adventni koledar, voščilnice, dekoracija  za praznično pogrnjeno mizo, male pozornosti za vsakega, okraske za smrečico, pa seveda, da izpeljem veselo decembrski izziv -  ko sem ga ravno omenila; seveda ponovno vabim, da se mi pridružite tudi letos in seveda en velik hvala vsem ki pridno polnite galerijo. Torej, če ste na svojem izdelku uporabile potiskan papir, ga nikar ne pozabite pripeti v galerijo tule

Resnično ogromno lepega se da izdelati s potiskanimi papirji, recimo s kolekcijo  Time of Wonders,  ki me je letos še posebno navdušila, saj je v barvah, ki sem si jih zamislila tudi na smrečici. Potem se vse poveže in preprosto paše skupaj.

Se pa učim ne hiteti, ker potem sem površna. Pri izrezovanju moraš biti natančen, pri lepljenju tudi in to pač zahteva svoj čas.

Je pa čas z mojima dvema vnučkoma najbolj dragocen. Skupaj se družimo v ustvarjalnici, zelo rada rišeta in imam že lep kupček njunih risbic. Zdaj ko je zapadel sneg, pa smo zgradili  celo iglu.

Da ne bom predolga, skratka s škatlico presenečenja ali brez, upam, da tudi ve uživate v lepih trenutkih, ki so nam namenjeni, da se vam kaj lepega zgodi in vas prijetno preseneti. 

Kljub vsemu, popolni trenutki so, samo čakajo, da jih opaziš in vzameš. Želim vam, da jih kar se da pogosto opazite in v njih uživate! Da vsak  praznični dan najdete vsaj en mali popolni trenutek!  


Komentarji

Oseba ArtMBR sporoča …
S to prečudovito dvojno škatlo presenečena si me kar dvojno razveselila. Najprej si z njo obogatila Klarino omaro in postavila tja še dva postavna Hrestača in pa veliko motivov, ki sodijo prav tja. pravljic je res zasijala v soju tvojih luči. Tudi izziv pri Craft-alnici, kjer sem gostja tega okroglega izziva in bi rekla tudi kar zahtevnega, saj izdelava škatlice presenečenja zahteva kar nekaj časa in spretnosti. vala, da i si vzela ta čas in da si to prečudovito kolekcijo Mintayevih papirjev uporabila na tako prefinjen način. Mora biti pa pravljično, ko se te lučke svetijo skozi pavs papir. Lepo si opisala tudi trenutni čas, ki bi ga vsi radi zajemali z veliko žlico, a žal en mesec je za vse ideje res premalo. Je pa odlično, da se ustvarjalke takole podružimo in vzpodbujamo.
Oseba Metuljčica sporoča …
O kako lepo. Hvala za prelep komentar, ki mi je polepšal dan.
Oseba leycika sporoča …
Waw waw waw res čudovito:) zadala si si res ogromno nalogo :) jaa v tem času nam ustvarjalkam res ni dolgčas, hehe :) ampak ja tako kot si rekla čar ustvarjanja je ravno v tem mesecu prej nekako ni to-to. Tudi jaz imam veliko ideej, obožujem ta čas. Čas ustvarjanja. Ko ustvarjam sama, ko si oglejujem vse vaše čudovite izdelke. Res kako smo ljudje kreativni, unikatni. Želim ti lep december :)
Oseba suzana sporoča …
Wauuuu in še enkrat WAUUUUU, res je čudovita, čeprav tisto s paus papirjem mi ni čisto jasno, si verjetno delala dvojno. Vedno lepo presenečaš s svojimi idejami. In papirji so res čarobni. Vem pa, da je tukaj vloženega ogromno dela, da nastane čudovita škatlica presenečenja.
December pa mislim, da je res en tak čarobni mesec, ki ga ne more zamenjati noben drugi mesec. Vse malo pisano, osvetljeno, praznično, čarobno, tako da razumem zakaj nas ne potegne v ustvarjanje že prej. Moram sama zase priznati, da ene so bile pridene in so delale voščilnice čez celo leto, toda niso me tako navdušile tam v juniju, oktobru...... saj zimska voščilnica ni imela tistega posebnega čara, kot jih ima v decembru. Želim vam vse dobro in lepo.
Oseba AndrejaM sporoča …
Hvala, ker z zelo lepo škatlico sodeluješ pri CRAFT-alnici

Oseba Ne-Ja sporoča …
Popolnoma v tvojem slogu - en velik WAW :).
Oseba iris-irena sporoča …
Sem ostala odprtih ust. Tako čudovita je ta škatlica. Izdelana do potankosti.
Danes sem prejela čudovito voščilnico, tudi ob odpiranju kuverte sem ostala brez besed.
Najlepša hvala od srca . Žal jaz nimam naslova, da bi se osebno zahvalila in zaželela vse dobro v prihajajočem letu.! Zato tukaj, naj bo vse po željah, predvsem pa, da ostanete vsi zdravi!!

Hvala in še enkrat hvala!

lp
Oseba Andreja sporoča …
Čudovito škatlico presenečenja si naredila :-)) Polna je lepih detajlov!
Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️