sreda, 13. november 2013

ČAROBNI OTROCI

Tako zelo pomembno je, da se otroci zavedajo pomena sreče, da bodo lahko odrasli v srečne in pozitivne osebe, ki lahko naredijo svet boljši.

Zame so čarobni, ob njih sem preprosto srečna.  Rada ustvarjam za otroke, svoje, sestrine, pa tudi za vse svoje male prijateljčke, s katerimi sem vedno obkrožena.

Ko v zahvalo dobim navdušenje, iskreni hvala, tisti sladek nasmeh, ko se zaiskrijo njihove oči, je to zame najlepše poplačilo.
Sanja je v svoj dom povabila prijatelje z vabilom – hiška. Ko sem potipala željene barve, mi je njena mamica dejala, da je njena najljubša barva modra, lahko kombiniram z vsako, le z roza ne. Odločila sem se za rumeno, saj je takšne barve tudi fasada na njihovi hiši.
Samozavestna, prijetna deklica, ni kaj, modra izraža ravno to, rumena pa je najsvetlejša med vsemi barvami, sončna, vedra in vedno daje navdih, optimizem, veselje in srečo.
Da pa  roza slučajno ne bi bila užaljena, pokažem še rozetki in rožice, ki po enem tednu še vedno visijo v pisarni sodelavke, ki je postala babica. Še zdaj sem pod vtisom njenega navdušenja.

  Nisva le sodelavki, sva  tudi dobri prjiateljici.
 Kot sem že zapisala, v novembru razmišljam o prijateljstvu, kot sem poimenovala temo meseca.
Rada imam prijatelje, ki mi dajejo svobodo in na svoj način, tudi preko ustvarjanja, jim želim povedati, da lahko zanje preprosto storim to, da sem  njihova prijateljica.

Želim vam lep dan.

16 komentarjev:

 1. Gleda in gledam, manj vem, kako si naredila tiste čudovite hišice!!! :) Toliko plasti, dodatkov ... Ko se vidiva, mi boš razložila :)
  Prav tako si se zelo potrudila za sodelavko in prijateljico. Rozetke so enkratne!

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovite hiške...zanimive...tudi mene zanima, kako si jih naredila :)

  Všeč mi je tvoja novembrska tema...prijatelji so zelo pomembni in ne smemo pozabiti nanje.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Preprosto, hiško sem izrezala s pomočjo 657378 Sizzix Bigz XL plošče in jo spustila skozi embossing srajčko z motivom opeke. Večplastno izgleda, ker sem v notranjosti dodala izrez modre barve za besedilo vabila, tako da ima hiška še vetrolov, recimo........ Lani sem na roke izrezala ogromno ptičjih hišic in jih sestavila, tako da sem se na kocu že kar malce naveličala, tu pa sem se potem lahko bolj posvetila "krancljanju".

   Izbriši
 3. joj simpatična ideja s hiškami in krasne barve si izbrala. lampijončki pa so tudi prekrasni!!! same lepe stvari so pri tebi. lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Kako lepo,..ja, otroci so res čarobni.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita vabila si ustvarila. Tvoje rozetke pa me vedno znova navdušijo :-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Hiške so prav nekaj posebnega. Tudi rozetke so krasne. :))

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasne hiške vabila,
  ooooo upam, da bom enkrat nona-krasne rozetke :)
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovite misli in krasni izdelki.

  OdgovoriIzbriši
 9. Kako čudoviti izdelki in zelo lepo si napisala o otrocih!

  OdgovoriIzbriši
 10. Čudovito si se lotila tega projekta in vse izgleda fantastično!
  Hišice so carske, rozetke bombastične ...
  Res luštno in lepo :-))

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovita vabila v obliki hišk ♥ in prelepe rozetke si naredila. Vse mi je zelo všeč. Lp

  OdgovoriIzbriši
 12. iiiiiiiii, kaksna super vabila. Cudovito si to naredila. Sem tudi jaz navdusena :) In krasno si se res potrudila za sodelavko, se vidi, da si delala z veliko mero ljubezni in prijateljstva.

  OdgovoriIzbriši
 13. O, krasno si se potrudila za obe. Nič čudnega, da so se očke svetile ;)

  OdgovoriIzbriši
 14. Pridružujem se zgornjim ocenam in dodajam, da je prikazano plod neštetih pozitivnih lastnosti, med drugim tudi delavnosti, vztrajnosti. Velikokrat imamo zamisli, ideje, kako bi prijateljem prižgali iskrico v očeh, pa le tega ne ispeljemo. TI to vedno tudi izpelješ. In hvala Bogu da si, ker s tem vzpodbujaš tudi mene. Ustvarjanje, predvsem za nekoga drugega, je tudi krasen pobeg od sivine tega sveta k iskanju svetlih barv. Teh pa pri tebi niloli ne zmanjka.

  OdgovoriIzbriši
 15. Zagotovo je bilo navdušenje veliko obeh. To kako znaš polepšati z daritvijo, ki jo narediš sama, je resnično nekaj največ. Veselje je veliko še posebno, ko je toliko vloženega dela Zlata si!

  OdgovoriIzbriši