SREČANJE PRIJATELJIC

Leto 2013 je bilo za eno izmed prijateljic naporno leto. Dejala je, da komaj čaka prihod novega leta in se ga veseli, saj čuti, da bo to njeno leto. Če življenje vzameš kot tragedijo, to tudi bo, če pa kot komedijo, se bo vse vrtelo v to-pozitivno smer.  Preprosto je stvar posameznika kako se odloči.


Tam kjer se človek počuti svobodno, cenjeno, zadovoljno, tisto naj išče, s takšnimi osebami naj se druži. Živeti je treba sedanji trenutek, spustiti je potrebno preteklost, ker je ne moreš več spremeniti, le sprejmeš jo lahko in se z njo spraviš.
V  življenju ni nobene gotovosti, vse je minljivo, zato rada izkoristim lepe trenutke. Zavoljo teh rada presenečam in sem srečna, saj čutim vedrino, ki se v družbi prijateljic vedno
oplemeniti.
 
Poimenovale smo se petperesna deteljica prijateljstva.  Vsako leto pripravimo srečanje. Letos nas je povabila Suzi, v družbi novega spremljevalca – Abrahama………
Podarile smo sončnico, ki je bila tudi nota mojega ustvarjalnega navdiha. Pravijo, da so sončnice poklon žareče topline. Podariti sončnico, pomeni upanje. Pomenijo odsev sonca in energije, ki jo le-ta daje s svojo toploto in svetlobo. In tudi, da človeka, ki mu ta cvet podariš, občuduješ in si ponosen nanj.








Komentarji

Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudovite sončnice
lp Tamara
Oseba suzana sporoča …
In vsekakor moram dati temu lepemu pridihu, še svoj komentar. Čudovita si in toliko lepega podariš, da ti želim da se ti vsak dan vračajo lepi dnevi, ko bodo presenečali tudi tebe in ti bo podarjeno samo lepo. Z vsem napisanim se popolnoma strinjam, živeti je potrebno DANES, v sedanjosti in v družbi kjer se res počutimo lepo in pomembne. Toliko lepega si me naučila ravno zaradi tvojega krasnega značaja in tvoje dobrote. Da o čudovitih izdelkih, ki ga prav pričarajo tvoje ročice povem, da si čarobna in večna kot je lahko večen spomin. Sončnice so zažarele v mojem domu in lepšajo mi dneve. Hvala ti, ker si.
Oseba Helena sporoča …
Krasne in globoke besede, ki jim samo pritrjujem.
Lepi, sončni izdelki s sončnicami.
Oseba Klara sporoča …
Prečudovito...in koliko truda vloženega. Krasno... :))
Oseba Ne-Ja sporoča …
Super si se potrudila za prijateljico. Veliko truda in ljubezni si volžila in trud je s fenomenalnim izdelkom poplačan :)
Oseba Martina sporoča …
Odličan tekst i slažem se s njime. Vrlo lijepi radovi.
Lp, Martina
Oseba Vladuška sporoča …
Darja, krasno si pripravila. In to, da si rozetke spremenila v soncnice, se mi zdi fenomenalna ideja. Super izpadejo. Prijateljstva so resnicno zelo pomemben del zivljenja in zato jih je treba gojiti. Ti to znas perfektno.
Oseba Mojca sporoča …
oooo kako lepo! krase sončnice si naredila! lp
Oseba Janja sporoča …
Kako čudovite so te sončnice. Lp
Oseba moi sporoča …
Krasno temo si si izbrala in zelo lepo darilo si ji naredila. Uživajte še naprej v svojem prijateljstvu.