SREČELOV PRI METULJČICI

Dober občutek, ko veš da je konec, ampak še ni……….., praznovanja namreč. Po rakici praznuje Metuljčica…………..(preberi spodnji odstavek).
Prejšnji teden sem organizirala izlet na gorenjsko, kamor sem povabila svoje prijateljice in tako popraznovala še z njimi.
Čudovit dan smo pričele z zajtrkom v naravi. 



  
  All inclusive, s pogledom na Bohinjsko jezero. Maskota letošnjega druženja je bil rakec, ki sem ga v prejšnji objavi prikazala na voščilnici, za pohod pa je pristal na markacijah in priponkah. Da sem poudarila svojo vodniško vlogo sem se še malce okrancljala z nakitom.

  
Ob vsaki znamenitosti sem pripravila kakšno zgodbo ali zanimivost in postavila vprašanje, dekleta pa so vlekle srečke. Plačilo za srečko je bil pravi odgovor, nazadnje pa je zmagal najbolj izviren, celo hudomušen odgovor. Sama črpam iz narave, tudi ustvarjalne ideje in zato rada pripravim kakšno popestritev in tako dodam svoj kamenček v mozaik, ki ga ustvarjamo skupaj in če kdaj, se to seveda spodobi ob moji stoti objavi. Za zveste obiskovalke Metuljčice pripravljam srečelov in tudi ve boste morale srečko »plačati« s pravilnim odgovorom. Idejo za srečelov mi je dal tale »slonček«.



Sigurno ne bo pretežko ugotoviti KJE SE NAHAJA. Bom pa seveda srečna, če boste srečo delile naprej. Za odgovor imate čas ves mesec, sama bom vmes malce planinarila, dobitke pa bom razkrila in podelila 25.8.2014.
Poleg nagrade, ki jo vsak mesec deli Marina preko mesečnih izzivov, pa bom nagrajenski avgustovskega izziva za Mavelu. com podarila ogrlico in štampiljko z metuljčkom.
















Komentarji

Oseba Ne-Ja sporoča …
Oppa šjora - čestitke za 100-to objavo :)! Super domislica je tale rakec in bi bil prav lep simbol za naš biser - Rakov Škocjan. Mislim, da si svojo klapo peljala na izlet k koritom reke Mostnice v Bohinju in tale slonček je ena od znamenitosti. Imam "gasilsko" sliko našega pevskega zbora prav na tem slončku, iz enega od naših zaklučnih izletov... :)
Oseba Metuljčica sporoča …
V trenutku, pravilni odgovor, tega res nisem pričakovala, čestitam, srečka je seveda zadela, pomagala pa si vsem ostalim, ki zdaj "plačajo" srečko s kakšnim dobrim komentarjem. Izlet na Korita Mostnice pa toplo priporočam, morda pa si kdaj ustvarjalke privoščimo kakšen izlet po vzoru pevskega zbora.
Oseba Mojca sporoča …
Oooo kako luštni rakci, tako simpatični! Vedno si polna novih idej. lp
Oseba Vladuška sporoča …
Ti res znas vse vedno organizirat v nulo in sploh ne dvomim, da ste se imele super. Ze sami kraji so krasni.
Oseba oldpunca sporoča …
Verjamem, da ste se imele super. Ob takšnih organizacijskih sposobnostih gostiteljice ni dvoma, da je šlo vse, kot po maslu :-) Ne-ja pa je pravi "špilferderber" s takojšnjim pravilnim odgovorom :-)) Z veseljem delim novičko o srečelovu pri Metuljčici :-)
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čestitke za 100-ko
to pa je bilo doživetje
lp Tamara
Oseba Helena sporoča …
Čestitam za idejo, kako praznovati svoj rojstni dan. Verjamem, da je bilo posebno doživetje in ste se imele super.
Oseba Janja sporoča …
Odlično si vse pripravila. Čestitam. Lp
Oseba suzana sporoča …
Čestitke k 100-objavi, bravo! Če smo sužnji lastnega oklepa, ne moremo biti dobri prijatelji. Zato nikdar niso krivi drugi, ampak mi sami. Kajti skrb in pozornost je dragocen zaklad, ki ga pokažemo le dobrim prijateljem. Zakrpano (ko se ne potrudimo, da bi ga poznali) prijateljstvo le redko postane tisto čisto pravo. Je le mimogrede. Kot je življenje ženske lahko prazno, če ga ne polni ljubezen. Če bi bilo res vse tako slabo, kot je včasih povedano, bi bilo vse blizu dovršenosti. In če lahko otrokom kaj podarimo, naj bo to vedno navdušenje in veselje. Hvala ker nas navdušuješ.
Oseba Martina sporoča …
Vavu, kakšna super ideja za praznovanje. Iskrene čestitke za 100tko še z moje strani. Novico pa z veseljem delim naprej.
Oseba Klara sporoča …
Pridružujem se čestitkam za okroglo število objav. Mora pa biti zanimivo in pestro imeti tebe za prijateljico. Super si, polna pozitivne energije. Nakit z rakci je izreden. Novičko pa tudi jaz z veseljem delim naprej... :))
Oseba ime rože sporoča …
Čestitke! Res zanimiv, prav poseben nakit!
Oseba Mnemosine sporoča …
Čestitke za 100. objavo :D
fuuul cute rakci :)