nedelja, 21. december 2014

ČAKAJOČ NA MLADINO

.........sva, tako kot lanskega decembra popila kavico in čakala na svoje ljube.
 Letos sem se osredotočila predvsem na hrano in pripravila praznični meni.


 
Snega ni in ni, zato sem s *sneženimi možmi* dekorirala  praznično mizo, posula nekaj ledenih kristalčkov, izsekala male * snežinke*, * vrečke*,  ki sem jih prikazala v prejšnji objavi pa sem napolnila s skladkarijami  in so bile mala pozornost vsakemu. 

Pričeli smo z juho, končali s *torto*. 


Ste opazile mojo "rdečo nitko", *zvezdice* seveda. Drznila sem si jih prilepiti kar na steno, kjer drugo leto ne bo nič kaj, saj bomo belili, tako, da sem se letos  kar malce "izživljala".
Preko njih vam zaželim vesele praznike  in vas ponovno vabim k izzivu, zvezdenemu seveda, pri ArtMBR in Metuljčici.

Tako lep dan je bil včeraj, da še zdaj podoživljam naše družinsko praznično druženje in spomini bodo spet živeli in ljubili delje............

13 komentarjev:

 1. To si pa tako vrhunsko naredila, opremila, skuhala, da sploh ne vem, kaj bi komentirala....samo gledam in gledam. Ženska...kapo dol za dekoracijo na suho in na mokro. čao

  OdgovoriIzbriši
 2. Kot vedno, nekaj novega, zažigalnega, toplega, lepega. Ja kapo dol za sve vrline, ki jih imaš, od idej do izvedbe, izvirnosti, oranizacije in vse tisto, kar vem , da je zraven pa ni vse za objavo. Imej se lepo ti in tvoja družina, ki lahko vse gleda in tipa od blizu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Vauuuuu pa saj sploh ne morem do besede, samo gledam in gledam... Kakšna dekoracija, koliko drobnih in večjih pozornosti...koliko vloženega truda in časa. Srečkoti tvoji ta mladi. Tale zadnji napis na steni je fenomenalen, pa meni, pa...skratka KAPO DOL!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Tvoj občutek za dekoriranje je fantastičen. :-) Miza je tako lepo pripravljena, da me je ob gledanju zagrabila lakota. Zvezdice, kot osrednji motiv vašega družinskega druženja, so popolne tako v juhici, kot na steni in povsod vmes. :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Tudi jaz samo strmim in občudujem tvoje delo. Vse si izdelala do potankosti natančno in z veliko mero ljubezni. Se ti globoko klanjam :)
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 6. ooo, kako čudovito in pedantno narejeno. krasno je videti tako lepe izdelke na kupu !
  kapo dol za izvedbo!
  lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Samo gledam in se čudim, kako lepo si vse organizirala,
  pripravila, dekorirala ... Super si in verjamem, da to vedo tudi vajini ta mladi.
  Od A do Ž je popolno!

  OdgovoriIzbriši
 8. Wow, wow, wow. Popolno in dodelano v nulo. Kar hodim še nazaj po fotografijah in gledam kako si naredila snežake iz krožnikov in kako si poskrbela, da je osrednja nit - zvezdice, prisotna povsod. Krasne dekoracije in res si mislila prav na vse. Prečudovito.

  OdgovoriIzbriši
 9. Vau, kako lepo si vse skupaj dekorirala :-))
  Pravo praznično vzdušje si pričarala!

  OdgovoriIzbriši
 10. Fantastična dekoracija - dodelana v nulo in doseldno sledeča tematiki! Sem se tudi jaz poigrala s snežaki, zato jih lepim k vama :).

  OdgovoriIzbriši
 11. Kako lepo si dekorirala mizi, snežaki so tako simpatični! hvala za idejo! lepe praznike ti želim in vsem tvojim! LP

  OdgovoriIzbriši
 12. Veselje podaljšuje življenje in utrjuje zdravje. Ti si veselju z mladimi odprla vrata in okna in tako je prišlo ponovno vse ob pravem času. Tvoje deljenje veselja, pa ni samo dvojno pač pa toliko kot je vzdihov VAUUUUU. Res si čudovito pripravila in nadgradila samo sebe, jaz pa srečna, ker deliš z nami to veselje in ker te poznam. Fantastična dekoracija.

  OdgovoriIzbriši
 13. uAUUU U NULO..VSE OD DEKORACIJE DO MENIJA... VSE LEPO TEBI IN TVOJIM!

  OdgovoriIzbriši