torek, 22. marec 2016

POSTALA SEM BABICA, .......


presrečna babica vnučku Niku. Čakali smo ga od petka zjutraj, dočakali pa v nedeljo, na zadnji zimski dan ob 17.17 uri. Zdaj smo si oddahnili vsi skupaj.  Je pravi korenjak, ob rojstvu je bil težak 3.830 kg in velik 52 cm. Vse je v najlepšem redu kar je največja sreča. Tako so lepi, vsi trije……..boljše da neham, ker ko se zdaj razgovorim……………..

Seveda smo nazdravili, a če bi me kdo videl danes bi si mislil, da sem se ga pošteno napila, pa ni tako, piham balončke,  saj prihaja naša mlada družinica in seveda ji pripravljamo dobrodošlico.

Sem pa potrebna ene kavice in ob njej bom pokukala na vaše bloge, sem slišala da je polno enih pozitivnih odzivov na petkovo srečanje, kar me res veseli. Hvala vsem ki ste povprašale zame Vladko in skupaj z mojimi dragimi prijateljicami stiskale pesti………………… 


27 komentarjev:

 1. Čestitkeeee in uživajte vsi skupaj :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitke tudi tukaj in me veseli, da že prihajajo domov. To pa se je zdaj zelo hitro odvilo. Doma bo vse skupaj še slajše. Lepo se cartajte.

  OdgovoriIzbriši
 3. OOO čestitke tudi iz moje strani, ter želim vam obilo cartanja :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke še tukaj, tako sem vesela za vas, pa da danes že pridejo domov in se boste cartali. Jupijej.
  Da jim boš naredila prekrasno dobrodošlico, pa tako vem ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Darja, pravzaprav se je rodil na prvi pomladni dan ;) V nedeljo je bilo enakonočje ♥

   Izbriši
 5. Sem že včeraj zvedela, da si dočakala svojega prvega vnuka s tako krasnim imenom. Čestitke draga babi in vsem ostalim. Dobrodošla v našem klubu.

  OdgovoriIzbriši
 6. Čestitke! Super novica. Srečamo se pa zagotovo kdaj, na kakšnem od prihodnjih srečanj.

  OdgovoriIzbriši
 7. čestitke in lepo se imejte <3

  OdgovoriIzbriši
 8. Iskrene čestitke. Uživajte vsi skupaj :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Tudi jaz se še tukaj pridružujem čestitkam in željam za vse lepo in da bi ti tale tvoj pomladanski vnuk prinesel veliko veselja, pa tudi ustvarjalene vneme. torej, kot ugotavlja Moi, bi bil dojenček, če bi nosim roza oblekce Vesna. Lahko bi bil tudi Spring. No ampak to je malo za šalo. Vemo namreč, da ime, ki ga je dobil vaš NIK ni naključje. Morda izdaš skrivnost. Saj boš kaj pokazala od tega, kako si se pripravila na njegov sprejm domov, kajne.

  OdgovoriIzbriši
 10. Čestitke babici in mladima staršema. Malčku pa srečno in brezskrbno otroštvo.
  Lepo bodite!

  OdgovoriIzbriši
 11. Darja čestitke in uživaj v novi vlogi babice.

  OdgovoriIzbriši
 12. Čestitke babi in mladi družinici. Malemu Niku pa predvsem zdravja in otroške razigranosti. Smo te res pogrešale na srečanju, ja.

  OdgovoriIzbriši
 13. Cestitke in veliko lepih trenutkov z vnuckom.

  OdgovoriIzbriši
 14. Cestitke in veliko lepih trenutkov z vnuckom.

  OdgovoriIzbriši
 15. Draga Metuljčica Darja, iz srca ti privoščim srečo, ki jo občutiš v teh dneh. Uživaj nepozabne trenutke! Vse lepo tvojemu vnučku in mladi družinici. :-)

  OdgovoriIzbriši
 16. No babi, pa si dočakala tvojega malega princa :) - Č E S T I T K E!!!!!!!! Zanimiva dekoracija in verjamem, da si navdušila mlado družinico. Lepo se cartajte!

  OdgovoriIzbriši
 17. Čestitke babica :-)
  Lp Danii

  OdgovoriIzbriši
 18. Čestitke in obilo užitka z malo kepico!

  OdgovoriIzbriši
 19. Darja, iskrene čestitke. Dobila si najlepšo vlogo v življenju. Lepo je biti mama, poseben čar pa je biti "babi", sploh potem, ko te bo tvoj mali princ poklical.... uživaj v tem!!! Jaz to počnem vsak sleherni dan, ker jo bom pazila še eno leto. Ni lepšega kot gledati vnučko-a, kako odrašča pred tvojimi očmi.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 20. Trikrat hura za novopečeno babico. Iskrene čestitke.

  OdgovoriIzbriši
 21. Draga mlada babica, čestitam za prvega vnučka, ki ima čudovito ime. Radi ga imejte in radi se imejte še naprej.

  OdgovoriIzbriši
 22. Iiii, čestitke tudi z moje strani, lepo, lepo se cartajte, naužijte se mehkobe in nežnosti ter povezanosti, ki jo novorojenček prinese v dom, vse dobro vsem, LP:)

  OdgovoriIzbriši