nedelja, 23. oktober 2016

ROŽNATI OKTOBER

Oktober je svetovni mesec boja proti raku dojk. V rožnatem oktobru potekajo številne dejavnosti, ki jih pripravi slovensko združenje Europa Donna, s katerimi želi povečati ozaveščenost o raku dojk. 
Sem mislila pisati Božičku za tole čudovito Sizzixovo šablono, pa nisem zdržala do decembra. Z rožnato kapo na treh različnih ozadjih v roza tonih, se  pridružujem ustvarjalkam pri dobrodelnem ustvarjanju v  Craftalnici. Ravnokar sem jih  pripravila za pošiljanje, kot lahko vidite na zadnji sliki.
14 komentarjev:

 1. prekrasne so, šablona in ozadja pa prečudoviti!

  OdgovoriIzbriši
 2. Dobrodelnost je ena izmed tvojih lepih lastnosti in da se tudi tu potrudiš v nulo ni nobeno presenečenje zame. Bil pa je tudi zadnji čas, da si dala na ogled te simpatično, simpatičene božičke, izdelane na milijon in en način, ki se zelo dobro počutijo in izgledajo na tvojih različnih ozadjih. In vse te tvoje voščilnice res niso "kr neki".

  OdgovoriIzbriši
 3. Ta šablona je res čudovita in bi bilo škoda, če bi čakala z njo. Božička si dala na krasna ozadja in nastale so prave lepotičke.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovit 3D videz Božička in prekrasne voščilnice. Še z ozadji si se zelo lepo potrudila.

  OdgovoriIzbriši
 5. Ijej, kako so vse tri lepe. :-) Šablona Božička je res nekaj posebnega, ampak ozadja so pa fantastična. Božičku pa piši za kakšno drugo šablono. :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. Še dobro da si jo kupila zdaj...a ti veš kaj se lahko zgodi v dveh mesecih...lahko ti jo razprodajo, lahko se premisliš in ti ni več všeč, in še kup drugih stvari lahko pride vmes. Groza!!! Je kar bolje tako...imaš krasno šablono in zdaj lahko v miru razmišljaš o novem novoletnem darilcu.
  Ozadja na voščilnicah pa so več kot fantastična.

  OdgovoriIzbriši
 7. Prelepe so, tudi božičku paše roza barva :-)

  OdgovoriIzbriši
 8. Res so lepe. In del zdravja vedno predstavlja želja po ozdravljenju. Europa Donna pa se trudi ozaveščati dekleta in žene in zagotovo bodo letos prejeli veliko število narejenih voščilnic za novo leto. Tele tvoje pa so iz srca, kajti ti si res srčna.

  OdgovoriIzbriši
 9. Prekrasne so. Vedno znova si moram od blizu pogledati tvoja lepa ozadja :). Lp

  OdgovoriIzbriši
 10. Na ED bodo zelo vesele tvojih čudovitih voščilnic s tem prekrasnim božičkom :-)) In zelo lepa roza ozadja si ustvrila.
  Hvala ♥ ker si dobrodelna in vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 11. Braz tega božička pa tvoje voščilnice letos ne bi bile popolne. Še dobro, da si prehitela dobre može in si jo kupila sama. Krasne voščilnice so, sploh pa so mi všeč čudovita ozadje.
  Hvala, da si se nam pridružila v dobrodelni Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 12. Lepe voščilnice za dober namen. Tale božiček je prav prikupen. Sem gledala šablono, pa je razum prevladal in ubranil denarnico... no niti ne, ker sem vseeno zapravljala, samo za druge stvari ;-)

  OdgovoriIzbriši
 13. Čudovito...hvala, ker si se pridružila dobrodelni CRAFT-alnici, lepo te pozdravljam, T :)

  OdgovoriIzbriši