ROŽNATI OKTOBER

Oktober je svetovni mesec boja proti raku dojk. V rožnatem oktobru potekajo številne dejavnosti, ki jih pripravi slovensko združenje Europa Donna, s katerimi želi povečati ozaveščenost o raku dojk. 
Sem mislila pisati Božičku za tole čudovito Sizzixovo šablono, pa nisem zdržala do decembra. Z rožnato kapo na treh različnih ozadjih v roza tonih, se  pridružujem ustvarjalkam pri dobrodelnem ustvarjanju v  Craftalnici. Ravnokar sem jih  pripravila za pošiljanje, kot lahko vidite na zadnji sliki.




Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
prekrasne so, šablona in ozadja pa prečudoviti!
Oseba ArtMBR sporoča …
Dobrodelnost je ena izmed tvojih lepih lastnosti in da se tudi tu potrudiš v nulo ni nobeno presenečenje zame. Bil pa je tudi zadnji čas, da si dala na ogled te simpatično, simpatičene božičke, izdelane na milijon in en način, ki se zelo dobro počutijo in izgledajo na tvojih različnih ozadjih. In vse te tvoje voščilnice res niso "kr neki".
Oseba moi sporoča …
Ta šablona je res čudovita in bi bilo škoda, če bi čakala z njo. Božička si dala na krasna ozadja in nastale so prave lepotičke.
Oseba Helena sporoča …
Čudovit 3D videz Božička in prekrasne voščilnice. Še z ozadji si se zelo lepo potrudila.
Oseba oldpunca sporoča …
Ijej, kako so vse tri lepe. :-) Šablona Božička je res nekaj posebnega, ampak ozadja so pa fantastična. Božičku pa piši za kakšno drugo šablono. :-))
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Še dobro da si jo kupila zdaj...a ti veš kaj se lahko zgodi v dveh mesecih...lahko ti jo razprodajo, lahko se premisliš in ti ni več všeč, in še kup drugih stvari lahko pride vmes. Groza!!! Je kar bolje tako...imaš krasno šablono in zdaj lahko v miru razmišljaš o novem novoletnem darilcu.
Ozadja na voščilnicah pa so več kot fantastična.
Oseba Hali sporoča …
Prelepe so, tudi božičku paše roza barva :-)
Oseba suzana sporoča …
Res so lepe. In del zdravja vedno predstavlja želja po ozdravljenju. Europa Donna pa se trudi ozaveščati dekleta in žene in zagotovo bodo letos prejeli veliko število narejenih voščilnic za novo leto. Tele tvoje pa so iz srca, kajti ti si res srčna.
Oseba Janja sporoča …
Prekrasne so. Vedno znova si moram od blizu pogledati tvoja lepa ozadja :). Lp
Oseba iris-irena sporoča …
Čudovite so!
lp
Oseba Andreja sporoča …
Na ED bodo zelo vesele tvojih čudovitih voščilnic s tem prekrasnim božičkom :-)) In zelo lepa roza ozadja si ustvrila.
Hvala ♥ ker si dobrodelna in vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!
Oseba Goga sporoča …
Braz tega božička pa tvoje voščilnice letos ne bi bile popolne. Še dobro, da si prehitela dobre može in si jo kupila sama. Krasne voščilnice so, sploh pa so mi všeč čudovita ozadje.
Hvala, da si se nam pridružila v dobrodelni Craft-alnici. Lp Lili
Oseba Keti's Projects sporoča …
Lepe voščilnice za dober namen. Tale božiček je prav prikupen. Sem gledala šablono, pa je razum prevladal in ubranil denarnico... no niti ne, ker sem vseeno zapravljala, samo za druge stvari ;-)
Oseba Tanja E. sporoča …
Čudovito...hvala, ker si se pridružila dobrodelni CRAFT-alnici, lepo te pozdravljam, T :)