SREČANJE

Drage prijateljice!

V teh časih je prisotnost prava utopija, saj smo tako ali drugače preveč zaposleni, ampak druženja in prijateljstva morajo bit. Vedno rajši sem v krogu svojih ustvarjalnih prijateljic in prav veselila sem se srečanja ki sta ga pripravili Andreja in Maja, ki pa je žal zbolela.
Že zjutraj ko me je prišla iskat Vladka sem vedela da bo en super dan in res je bil, zato hvala vsem in vsaki posebej za prekrasno druženje, ki je bilo zame en čudovit polet v veseli december .
Letos mi je pri obdarovanju za ustvarjalke na pomoč priskočila Irma.  Vrečkicam se je pridružil še moj sivkin liker.  Ko pripravim moja letošnja sivkina darila v kompletu pa kaj več o tem. Nikakor pa ne smete zamuditi objave ARTMBR, sploh tiste ki imate tako rade sivko kot midve. 

 Nekaj daril pa sem zavila, tako sem se zahvalila tudi Andreji in voščila Mojci. Hvala vsem za lepa in izvirna darilca ki sem jih prejela.  
Včeraj je bila prva adventna nedelja.  Preživeli smo jo skupaj s sestrino družino in prižgali prvo adventno svečko. Ob drugem aranžmaju in seveda prižgani svečki za praznični blišč pa bova v najinem kotičku za kofetkanje uživala z možem.
Všeč mi je bila spodnja misel, zato z njo zaključujem objavo.

Ko kupiš unikatni izdelek, kupiš več kot samo stvar.
Kupiš sto in sto ur eksperimentiranja, preizkušanja in včasih tudi razočaranja.
Kupiš dneve, tedne in mesece frustracij in momente čiste sreče in zadovoljstva.
Ne kupiš samo stvar, kupiš majhen košček srca, del duše in delček življenja.
Kar pa je najbolj pomembno;  kupiš ustvarjalcu čas, da dela nekaj kar ga resnično veseli.

Želim vam en lep  veseli december, miren, topel in srečen.


Vsako leto se odločim, da  bom decembra uživala, pa potem vedno zadnji čas hitim in hitim in še vedno nekaj pripravljam. Letos vem da mi bo uspelo, vsaj tistih svojih pet minut si bom privoščila ob prebiranju Tinine in Vladkine knjige............

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Darja, vedno se tako skrbno in lepo pripraviš ter obdariš. Krasno je vse skupaj in verjamem, da so bile vse prejemnice vesele.
Lep in topel venček imate. Naj bo tako tudi pri vas doma!
Oseba Danica sporoča …
Darja, zelo lepo si vse pripravila, elegantno kot znaš le ti.
Tudi meni je tvoj adventni aranžma zelo všeč.
Oseba moi sporoča …
Tvoja darilca so že prava darila. Ti se vedno tako potrudiš in ne samo, da je izdelek všečen na oko, tudi zavito je vedno tako skrbno. Tvoja sivkina darila tako lepo dišijo, hvala ti.
Krasen domek imaš in vem, da bo kmalu zasijal v prazničnem vzdušju.
Oseba Aleksandra sporoča …
Še enkrat hvala za darilce. Vesela sem, da sem te spoznala, pa čeprav v Ljubljani in ne doma v Mariboru. Uživala sem na srečanju in upam, da se bom lahko še kdaj udeležila. Dekleti sta pripravili v "nulo" pri tako velikem številu enako mislečih. Prejmi pozdravček Aleksandra
Oseba Tina Z. sporoča …
o, tole je vse tako lepo in fajn mi je, da sva se spoznali ...
Oseba Hali sporoča …
Prekrasno in me veseli, da sva se spoznali tudi v živo...lepo bodi in uživaj v decembru...
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Sem vesela, da sva se spoznali v živo, sicer pa te je Maja opisala tako živo, da te ni bilo težko prepoznati:). Hvala za lepo darilo in pozdravček, Andreja
Oseba ArtMBR sporoča …
Kot vse tvoje objave, je tudi ta vredna, da se jo gleda in bere vedno znova in znova-od začetka do konca. Tole bi bilo verjetno brati tudi od zadaj, saj jo zaključuješ s prekrasno mislijo. Glede na pripravljena darila pa vidim, da si bila spet v vlogi razdajanja, lahko rečem glede na zgornjo misel sebe. Očitno je šli iz tvojega srca v srca obdarjen in to v celem paketu. Ni dvoma, vse lepo, z okusom in namenom. Ampak ni dvoma, da zopet preveč in še več. Ampak dobro te poznam in vem, da se ob iskricah v očeh obdarjenk tudi ti napajaš. Uživaj v ustvarjanju še naprej, predvsem pa res si vzami kakšno minuto tudi zase s knjigo v roki. Pri tem pa itak vem, da bo nastalo ogromno inspiracij, ki jih deli med nami.
Oseba Zvonka sporoča …
Darja, vedno znova in znova si pozorna in skrbna, vse tako lepo pripraviš in okrasiš, da bi človek gledal in gledal....čudovito, vse v stilu.
Vesela sem, da sva se srečali. Lp
Oseba suzana sporoča …
Draga prijateljica, toliko lepega vedno pripraviš in toliko sebe in svoje srčnosti razdajaš, naj se ti vse povrne 1000x nazaj z lepim in dobrim. Ker pa to ni samo življenje, ljubi sebe in se postavi tudi na prvo mesto. Vzemi si čas zase, kot si ga za vse nas. Nam si podarila toliko božljajčkov in smehljajčkov, da preprosto se učimo dobro deliti naprej in ta velik krog si razširila, in širi se vse bolj in zaradi tega smo vsi bolj srečni in toplina pri srcu se razširi v daljave in kilometre in več in več nas je srečnih, ker te poznamo, ker delimo in preprosto uživamo ena z drugo. HVALA, KER SI! Naj bo tisočerih src tudi zate. Tini in Vladki pa še enkrat čestitke in hvala, ker sta se potrudili, da imamo tudi Slovenci svoje ustvarjalke in njihove knjige. Tudi jaz delim božljajčke vsem vam, želim vam vesel december in prijazne ljudi okoli vas.
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
O, Metuljčica, koliko lepih misli so ti zapisala dekleta, takšne stvari resnično ganejo. Vse do mene, čeprav me ni bilo v soboto, je priplaval tvoj smeh in srčnost. Izredno lepe stvari si pripravila in delček doma, ki si ga pokazala mi je tudi zelo všeč. Misel bom pa skopirala, super je.
Oseba Keti's Projects sporoča …
Čudovita darila si pripravila. In res je bilo super srečanje. Hvala za družbo in se nedvomno vidimo spet.
Oseba Janja sporoča …
Prekrasna darila si pripravila. Uživaj v veselem decembru, še posebej v vajinem kotičku. Lp
Oseba Vladuška sporoča …
Naj ti bo listanje knjig enadvse prijetno :) Čudovita darilca si pripravila in venček je tudi krasen. Res je bilo lepo in za nami je čudovit in nepozaben dan.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Tvoja darila so res čudovita, vsak milimeter je premišljeno narejen in jelenčki na modri podlagi...spet vpijem....MOJI MOJI MOJI.
Hvala ti, ker si...imaš tisto nekaj v sebi, kar je dano le malo ljudem na svetu in vesela sem, da se počutim del tega.
Oseba oldpunca sporoča …
Draga Darja, tvoja darilca so vsakič čisto posebna in čisto osebna. V vsakem darilcu je delček tvojega srca, ki ga s takšnim veseljem razdajaš. :-) Hvala ti za sivkno darilce. Saj veš, da imam sivko, tako kot ti, zelo rada. :-))
Oseba Anonimni sporoča …
Koliko lepega v eni sami objavi - darilca, kotiček za dvojino, pa misel na koncu... same dobrote! Hvala ti zanje! Prosim za recept za sivkin liker - obožujem sivko in iz nje izdelujem čudo stvari, samo pila je še nisem :-))) Tvojega bom odprla v mojem kotičku za dvojino, ko bo ravno pravi trenutek... Se pa že veselim naslednjič - prepričana sem, da nama bo uspelo dobro poklepetati ;-) Sončka pošiljam, Majda