LIP GLOSS IN MAKRONI


MAKRONI
Z enim kupljenim sivkinim makronom za pojest in enim za osvežitev ustnic (lip gloss po receptu moje sestre in z zadnjimi kapljicami etetričnega olja moje lanske sivke) sem včeraj posladkala sodelavke.
Preprosto cenim, ker vsako jutro rada pridem v službo tudi zaradi njih, predvsem zato, ker imamo lep prijateljski  odnos.  To je bil moj "hvala".


Nekatere sem zapakirala po moje, ostale pa sem ponudila kar iz  škatle.
 



Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
To so bile punce v službi vesele, pa vse boste dišale po sivki. Ampak takih makronov pa še nisem videla...pa si sigurna, da je za pojest in da ni iz fimo mase:-))....
Oseba Metuljčica sporoča …
Mojca, embalažo za lip gloss lahko kupiš tule http://www.calendula.si/trgovina/embalaza/embalaza-za-balzame/makron-vijolicen, tiste za pojest pa v čokoladnici v Evroparku. Imajo jih več okusov in takšni iz prve zgornje slike imajo barvo in okus sivke. O kalorijah pa nebi. Sem dala na izbiro, kajti tisti drugi pa čisto nič ne redijo.......
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Hvala.....veš, živim v Novem mestu...ojej, res smo na jugu Balkana:-)). Hvala tudi za link....zanimiva trgovina, marsikatera ideja je s to trgovino lahko uresničena.
Oseba Vladuška sporoča …
Wow, kako lepo si pocrkljala svoje sodelavke. Ta lip gloss v embalaži v obliki makronov pa je svetovn.
Oseba Maja sporoča …
Nekaj najlepšega, če vsak dan z veseljem prideš na delo, saj vsi vemo, da največji del dneva preživimo ravno na delovnem mestu. Lepo si jih pocrkljala.
Oseba Zvonka sporoča …
Tole je pa hudo fajn in suoer pozornost tvojim sodelavkam.
Oseba Helena sporoča …
Ooo, Darja, kakšna sladka in dišeča pozornost s tvoje strani. Oni pravi makroni in oni plastični z negovalno vsebino so enkratni.
Oseba leycika sporoča …
Waw tega pa so se sodelavke res morale razveselit :) kako čarobne barve si na škatlici skombinirala :)
Oseba ArtMBR sporoča …
Čeprav so makroni zelo zelo sladka slaščica, pa bi kakega sivkinega z veseljem zmazala, pol bi pa tvoj glos namazala na ustnice in še tistega celega polizala. Kako kaj tvi+oje sodelavke lepo dišijo. Povšterček škatlica pa je itak spet ena tvoja lepa izdelava, ki ne rabi nobene posebne vsebine. KO pridem k tebi v kreativnem tednu, pa skrij te glosije, ker moj nos bo šel za njimi. Makrone bova pa šli samo pogledat, pol pa na kofe.
Oseba Klara sporoča …
Ooo tole je pa bilo čudovito presenečenje! Uau!
Oseba moi sporoča …
Joj, zakaj nisem tvoja sodelavka :D Kako lepo jih crkljaš, ti si res ena prava dobra dušica. In lila makroni zgledajo svetovno, to moram probat ;) Pa gloss v obliki makrona.
Oseba Majda sporoča …
Krasno presenečenje, razvajanje in ... ustvarjanje! Prava paša za oči in še do mene diši :-) Vsak dan oditi v službo z veseljem in v pričakovanju, kaj se ti bo lepega zgodilo - neprecenljivo, kajne? Vidim, da nas ima več takšno srečo :-) Sivkine makrončke pa je izdelovala moja najstarejša potepinka - hudo nam manjka njenih sladic, še bolj pa njene družbe, od kar se potepa in raziskuje svet tam daleč stran... Si me s svojimi izdelki popeljala v daljnje dežele in ustavila čas... Hvala ti za to, Majda
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
Oooo kako krasno darilo si pripravila za sodelavke. Zelo pohvalno :)
Oseba Tina Z. sporoča …
oo, tole je pa vse ena sama poslastica, vsi ti makroni različnih vsebin, njami ... res je, vse tako dišiiii ...
Oseba oldpunca sporoča …
Blagor tebi, ko vsako jutro z veseljem prideš v službo. Naj vedno ostane tako. Zelo lepo si pocrkljala sodelavke. Ideja je fantastična. Lepo si se potrudila. Škatlice v obliki makronov so svetovne. :-)
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
Oh, navdusena sem nad idejo in tako zelo pozornim darilom za sodelavke! Skatlice v obliki makronov so res svetovne, ce uporabim kar Sonjin izraz!! ;)
Oseba suzana sporoča …
Ja, ti pa res znaš razveseliti vse okrog sebe. Estetsko je tole ne preveč in ne premalo, prav tako, človek človeku. Vse je lepo in čudovita ideja, nenavadno, nekaj kar lahko oblikuje samo umetnik kot si ti. Od barve do izdelave.
Oseba Keti's Projects sporoča …
Krasno presenečenje. Super, da imaš dober kolektiv tudi v službi, je delo precej bolj prijetno.
Oseba Trenutki kreativnosti sporoča …
Kako lepa pozornost in seveda čudovito izdelana in zavita. Navdušena sem.
Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!
Oseba Janja sporoča …
Vav, ti pa znaš presenetiti. Tako usklajeno in lepo je vse. Lp
Oseba Valentina B sporoča …
Mmm kako lepo diši! :) In darilca presenečenja so čudovita! Škatlica je čudovitih barv, škatlica v obliki makrončka pa je tako zelo simpatična in verjamem, da mora vsak preverit, če niso pravi. ;)