četrtek, 11. maj 2017

SPINNER CARD - GLASBENA DRSALNICANajprej bi se vam rada zvahalila za vsa vaša razmišljanja in božljaje, ki sem jih od vas prejela v komentarjih prejšnje objave. Včasih pač malo zdrsne, ampak tudi to je življenje. Samo jaz kar vse na hec obrnem, če se le da.
Torej,  pošteno sem namreč nadrsala, ko sem se lotila drsalnic, s katerimi nas tokrat izzivata Vladka in Tina v njujem »Ko me inspirira«…….
Ni šlo, pri prvi zamisli sploh ne, je bila muhasta kot vreme. Po moji bujni domišljiji naj bi se sonček lepo  odsukal  za oblake in potem bi ga obrnila in bi se prisukal na nebo in bi zažarel kot se šika. Najprej sem mislila kako sem dobra, da bom iz izreza za drsalnico naredila mavrico, pa mi ni bila všeč, jo pa vseeno pokažem na koncu, navsezadnje je to moja  prva draslnica.
Glasba, to je balzam za dušo, se človek zvečer umiri, si prižge svečko na terasi, pošlje lepe misli ljudem, ki so mu dragi in prisluhne lepi melodiji…….Deluje….
 

Glede na to, da nečakinja  v naslednjem tednu praznuje 18-ti rojstni dan, v soboto pa jih bo starejši sin napolnil 27, mi je prišlo na pamet, da bi izdelala dve glasbeni, saj sta to naša super kitarista.
 
 Si ju drznem pokazati, ker vem da ne blogata, pa da spet ne zamudim izziva. Danes mi je useplo narediti eno, zdaj ko imam osnutek bo šlo, vsamo številko spremenim. Sem se pa pri prvi kar nekaj naučila, pa tudi prijateljice so mi priskočile na pomoč; torej; če drsamo kvadratno 3d blaznico, če pa želimo da se motiv suče, pa okroglo, na everčke seveda………..
Želim vam eno lepo nočko, jutri pa naj vam sije sonček. Tudi njemu se včasih vse postavi na  glavo ko pride v moje roke........(šala mala)


12 komentarjev:

 1. Hi, hi, kako posrečeno si napisala o nadrsanju. :-) Nikomur ne povej, da se tudi moja zalivalka vrti - zaradi enake "napake", kot tvoj sonček. Ampak mi je všeč tale sonček. Lepo se je takole učiti. Tudi, če ni vse v nulo. :-) Zato so izzivi. Glasbena voščilnica pa je prav profesionalna. Zelo mi je všeč. Vse, od izbire barv, do motiva kitare. Krasno si vključila številko.

  OdgovoriIzbriši
 2. Veš kaj, obe drsalnici sta krasni, pa čeprav se sončku malo zvrti, pa saj ni čudno, ko pa je tako visoko na nebu :)
  Lepo bodi!

  OdgovoriIzbriši
 3. Jaz sem pa za sonček in mavrico....definitivno....Pa kdo nam lahko garantira, da se sonce ne obrača tako kot tvoj...obrača oči, ko s čim ni zadovoljen...konec koncev se mu pa tudi "zmeša" ob vsem dogajanju na zemlji...le komu pa se ne??????
  Glasbena je poglavje zase.... že zaradi teme me kitarske vedno privlačijo, ker se tudi sama vsako leto maja mučim kakšno noto in kitaro dat na papir (še par dni imam časa)....Vem pa spet nekaj novega...kvadratki, okrogline (saj je logično, ampak šele ko to izveš)...hvala za ta poduk... Vse kar je bilo prvič si kar se mene tiče naredila več kot ODLIČNO.

  OdgovoriIzbriši
 4. Sonce, ki se mu vrti prav simpatično izpade. Tako je voščilnica videti še bolj razigrana in mladostna.
  Z glasbo in vsemi dodatki pri svojem sinu res ne moreš zgrešiti. Zelo lepo si sestavila vse dele in skupaj z barvno shemo sestavlja harmonično celoto.

  OdgovoriIzbriši
 5. Vrtenje sončka gor ali dol, meni sta obe zelo všeč...sonček se pač giblje po taktih kitare :)))
  Obe sta čudoviti.

  OdgovoriIzbriši
 6. Igrivi in veseli sonček, drsi čez mavrico in se postavlja na glavo, kako zabavno. Včasih se samo naredi ravno tisto, na kar ne računamo, pa da to še posebno pikico na i. Ooo, nekako si zapustila svoje barve in tale glasbena drsalnica je res fantastična. Čisto za vesele mlade muzikante. Uživaj še naprej, zagotovo bo sedaj še kakšna drsalnica narejena za vnučka, ki bo prav užival. Te že vidim, koliko novih idej si dobila, da bosta potem vnuček in mamica pisala voščilnice drugim prijateljčkom.

  OdgovoriIzbriši
 7. Kako si me navdušila s tvojima lepoticama. Čudoviti obe...od ideje do fenomenalne izvedbe. Hvala ti, ker si se nama pridružila.

  OdgovoriIzbriši
 8. Kako super si naredila obe. Prav všeč mi je, da se sonček suka in zavija z očkami, pa kako si se dobro spomnila z mavrico. In tudi glasbena je čudovita z vrtečo številko. Vidiš, človek se vsak dan uči.

  OdgovoriIzbriši
 9. Ideja s sončkom je nadvse luštna in sama voščilnica prav simpatična. Glasbena pa dodelana in v krasni barvi. Lp

  OdgovoriIzbriši
 10. Iiii kako lušno!!! Igrivo in polno dobre glasbe - ob tvoji prvi se je v meni zbudila tale pesem - (https://www.youtube.com/watch?v=V2AshX3tfHU), jo delim s tabo, morda zato, ker si tudi ti VSE v enem :-)
  Naj no zaključek vikenda drseč po tvoje, Majda

  OdgovoriIzbriši
 11. Meni se zdita obe dve perfektni. Prva je taka cool rockerska, med tem ko je druga vesela in razigrana in prav pristoji ji, da se sonce obrača. Me veseli, da si se kljub vsem težavam priključila izzivu.

  OdgovoriIzbriši
 12. OK - rokerska mi sede na dušo, vendar mi je sonček tako simpatičen in res huda ideja... Super si se potrudila in verjamem da bodo prejemniki navdušeni :)

  OdgovoriIzbriši