NIK JE UPIHNIL TRETJO SVEČKO


Čas beži in letos je naš ta velik fant dopolnil že tri leta. Lepo je bilo opazovati njegovo mamico, ki se je trudila da bi bil dan popoln. Otroka sta šla spančkat, mami pa v akcijo……..Koliko je bilo balončkov,  izrezovanja, peke in ostalih priprav. Čisto vse je bilo v stilu risanke Tačke na patrulji, kot je želel Nik. Starša sta mu pripravila pravi foto studio, kot vsako leto, piškotki so bili v obliki tačk in kosti, mafini so imeli slikice teh prikupnih kužkov in  tudi tortica je imela figurice iz risank. Bravo za ta projekt.

Seveda se je vključil tudi ati,  naš prvi  ta veliki fant, ki je pravi mojster žara. Bil pa je tudi tako zelo čudovit sončen dan in  ja, dan je bil  več kot popoln. Spet so tu spomini, ki bodo živeli večno in ljubili dalje.......
Njegova ljuba risanka je tudi Pikapolina. Super, da se trampolino, ki je bilo letošnje darilo za Nika, lepo rima na Pikapolino.
V pomoč so mi bile seveda ljubke pikapolonice naše Tine in ob njih se mi je začelo dogajati...........

Ker so Tinine pikapolonice tako ljubke, sem dobila pravi ustvarjalni navdih.  Voščilnico sem izdelala v barvi pinki, ker je pinki sladoled fini, pinki barva pa je supel, pravi Nik.
Nastala pa je tudi kratka pravljica, za katero sem potrebovala zloženko. Govori o marjeticah in pikapolonicah, ki so se našemile. Tudi k tej ideji me je nagovoril vnuček, kajti letošnji pust je bil izjemen. Zato naj izpostavim še risanko o Zak-u Stom-u. Ne vprašajte kakšno sabljo ima. Ima  pa jo tudi  Nik. Že mesec prej smo se sabljali, ko pa je dobil pustno obleko in postal glavni junak iz risanke, pa se je dogajalo in to že teden dni pred in teden dni po pustu. V rdeči škatlici je sestavljanka, ki sem jo dala izdelati k fotografu, na njej pa je Nik, ups Zak Storm. Prav posrečeno je sestavljati samega sebe, kajne….





V tortici so bonbončki, ki so jih nastavili palčki, saj sta stric in teta peljala Nika na pohod in s pomočjo palčkov, saj veste tistih Tininih, je čisto sam prehodil celo pot.  
Nikovo darilo prijavljam v Craftalnico in Tinino galerijo.

Uživajte v sončku, uživajte ob svojih sončkih, radi se imejte in bodite srečni. 

Komentarji

Oseba AndrejaM sporoča …
Uuuuuu, brez besed! Kako lepo se vse povezuje in dopolnjuje! Čudovito darilo. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici.
Oseba Helena sporoča …
Niku vse najboljše! Uh, kakšna mega zgodba ob njegovem rojstnem dnevu. Ne le tista, zapisana v tvoji knjižici, tudi vse dogajanje je bilo skrbno načrtovano in izpeljano. Super ste!
Oseba ArtMBR sporoča …
Če te nebe poznala, bi ne verjela, kako popestreno se je pri vas dogajalo ob spremljavi vašega Nika v četrto leto. Čas tako hitro beži, pa se vendarle v takih ob taki dogodkih malo ustavi in za vedno ostane v obliki spominov, daril dragih in seveda prečudovitih izdelkih, za katera vem, da je v njih zajetih veliko lepih mislih. Da so vse stvaritve perfektne, pa tako ni presenečenje. barvo in čestitke Niku.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Babi vse pohvale za tako čudovito presenečenje za vnuka, res ste se potrudili 100 na uro :)!
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Kako si se potrudila za svojega vnučka. Zares lepo.
Čestitke Niku
lep dan
Tamara
Oseba Zvonka sporoča …
Babo Darja se je ponovno izkazala in pripravila same krasne stvari za Nika. Vse najboljše.
Oseba Zvonka sporoča …
ups, babi sem hotela napisati
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Nisem nič presenečena, ker sem vse skupaj pričakovala....vsako leto imaš tako noro dobre ideje, da preprosto ne vem, kdaj se bo to ustavilo. Čisti perfekcionizem....Bravo!!!
Oseba suzana sporoča …
Pri tebi mi je res všeč, ko tako lepo vse dopolniš in nadgradiš vse kar si načrtuješ. Bravo metuljčica. Nik pa te zagotovo obožuje in vsako leto se bo zavedel, kako čudovito babi ima.
Oseba moi sporoča …
Spet si se max potrudila za svojega vnučka in vsi skupaj ste mu uprizorili nepozaben rojstni dan. Če se ga ne bo spomnil sam, se ga bo po izdelkih, ki si mu jih naredila in jih bo lahko še velikokrat občudoval.
Bravo babi!
Oseba Valerija sporoča …
Kako dovršeno in čudovito je vse pri tebi. Lepo ste se potrudili vsi skupaj za nepozabni rojstni dan vašega velikega Nika. Bravo!
Oseba oldpunca sporoča …
Vem, da si bila ti ob izdelovanju vseh darilc za Nika prav tako srečna, kot tvoj vnuček, ko je darilca prejel. :-)) Čudovito, srčno, toplo in popolno je prav vse pri tebi.
Oseba Andreja sporoča …
WoW, kakšno lepo darilo za vnuka :-)) Vse si tako lepo in pisano izdelala.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno
Oseba Tina Z. sporoča …
tole je pa vse tako lepo in srčno in dovršeno, vau ...
Oseba Hali sporoča …
Kako ljubko in kako lepi trenutki. Uživajte!
Oseba Goga sporoča …
Kako lepo ste se potrudili, da ste fantu ustvarili popolen dan. Bravo babi in vsi ostali.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Goga
Oseba iris-irena sporoča …
Nik je lahko presrečen, da ima tako babi, ki zna pričarati pravo vzdušje v vsakem svojem prečudovitem in unikatnem izdelku .

lp