POSLUŠAJ SVOJE SRCE

 Občutila sem popoln mir in neznansko veselje, da sem med tistimi, ki mi je bila dana možnost ne izgubiti svojega  sopotnika. Letos bova na veliko proslavila najinih 35 skupnih let.

                

Zavedala sem se minljivosti. Prav tako sem spoznala, kako hitro beži čas. Temeljito sem preiskala svoje želje. Oziroma prepoznavala sem, kaj je  v življenju zares pomembno. Zato sedaj živim vsak dan posebej.

                      

Poskušam ga preživeti kar se da lepo. Ne želim izgubljati časa za stvari, ki niso tako pomembne za naju. Uživam v bližini meni dragih ljudi in v prelepi naravi. Želela bi, da bi se vsi ponovno spominjali, kako zelo dragocena so naša življenja. Življenja vsakega posameznika, bolnika, svojca, prijatelja…. Življenje je dragoceno za vsakega izmed nas.

            

Zato izkoristimo vsak podarjeni trenutek življenja. Živimo ga čim bolj polno. Naj nam ne spolzi skozi prste. Živimo s časom. Naj bo čas naš zaveznik, saj je dragocen kakor zlato. Tako hiti. Zato z življenjem ne čakajmo na jutri. Živimo ga danes, tukaj in zdaj. Pa seveda nato jutri, pojutrišnjem……. Življenje in svoj čas izkoristimo čim lepše in boljše. Seveda kolikor v danih okoliščinah zmoremo. Uživajmo v bližini nam ljubih oseb.  Naj bodo zopet pomembne naše želje, sanje…. Ozrimo se okrog sebe. Poglejmo in ustavimo se ob lepotah narave. Vsak letni čas nam ponuja nekaj posebnega, lepega. To nam lahko ponudi toliko zadovoljstva. Vse to še lahko živimo. Pri tem lahko uživamo in se imamo lepo. Še smo živi. Bodimo srečni, veseli in imejmo se radi. Naj bo vsak naš dan poln ljubezni. Ljubezni do nam ljubih  in do dragocenega bisera, to je našega življenja.

Naše srce je črpalka, brez katere se življenje v minutah konča, zato pazite na svoje srce in živite s srcem……….

Prijavljam se na naslednja izziva:

Valentine Love

Galerija Najlepšega para


Komentarji

Oseba Klara sporoča …
Kako sr(e)čna objava! Čestitke za 35 let! Voščilnice so pa res krasne!
Oseba Helena sporoča …
Draga Darja, ganljiv zapis, ki pa ogreje in vliva zaupanje v ljubezen, dobroto, zvestobo. Čestitam za vajinih skupnih 35 let. Vse najboljše že imata, želim pa vama še veliko skupnih let, da bi vse to doživljala, sprejemala in se veselila.
Tako kot sem pri tebi že navajena: pomembne trenutke v življenju znaš obogatiti tudi s svojimi zlatimi rokami.
Oseba Tina Z. sporoča …
jaaa, kako resnično in lepo si tole napisala. se popolnoma strinjam in zavedam tega zadnjih 20 let, ko sem čez noč spoznala, da si danes lahko, jutri te pa ni več in kaj vse to potegne za sabo ... in od takrat, uživajmo življenje!, je pa dosti bolje, če to spoznaš brez bolečih izkušenj.
čestitke za 35 let, tako lepo!
Oseba Ne-Ja sporoča …
Čestitke za obletnico 🥰! 35 let res ni kar tako... Lepo si pocartala tvojega dragega in spisala tako lepo objavo...
Oseba Valerija sporoča …
Najprej čestitke za vajino (kolikor sem razbrala - prihajajočo) obletnico. Želim vama, da bi jih bilo še veliko. Krasno si tudi ustvarjala, še posebej pa se me je dotaknil tvoj zapis. Tako čuten, lep in resničen... bi si ga moral vsak izmed nas večkrat prebrati in se spomniti, kaj je tisto, kar je zares pomembno. Hvala, da si te globoke misli in besede delila z nami.
Objem!
Oseba Aleksandra sporoča …
Čestitke za visoko obletnico! Voščilnice so lepe, ampak danes sem bila pozorna na tvoje razmišljanje o življenju. Vse je prava resnica kar si napisala. Čas zelo hiti in pred nami je vedno krajša vrsta.To je Življenje in zato ga je treba izkoristiti. Pozdravček Aleksandra
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
A vidva tudi!!!! Maja bova tudi midva imela 35 let in jap....to ni tako malo...Čestitke obema in naj traja in traja in traja. Dekoracija in voščilnice pa spet v tvojem stilu....krasne, čudovite in TOP.
Oseba Darlene sporoča …
OH WOW these are fabulous! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Valentine LOVE’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.
Darlene
DOUBLE D Challenge Blog
DAR’S CRAFTY CREATIONS
Please stop in for a visit!

P.S. Remember you must list a link back to our challenge in your post to qualify for our prize. Thanks
Oseba moi sporoča …
💖💖💖
Oseba oldpunca sporoča …
Čudovit zapis! Čestitke za prvih 35 skupnih let. Čudovito si ustvarjala.
Objem, Sonja
Oseba Donna Phelan sporoča …
Congratulations on 35 years, we'll be 33 in July! Pretty Valentine's. Love your Love Birds! Thanks so much for playing along with us at The Double D, Valentine Love Challenge. Donna, DT Member.
Oseba suzana sporoča …
Kako lep in globok zapis. Naj vajina mavrica, bogati vajino ljubezen vedno znova in znova. Pogumna Metuljčica, življenje nam je dano, da iz njega potegnemo največ, kar lahko. Najlepše pa je to, da na teh poteh in izbirah nismo sami. Da je res vredno to, da si življenje z nekom delimo. Čas, ki nam je namenjen, je vreden vseh poti, ki jih lahko skupaj prehodimo. Želim vama, vse naj, naj, naj....lepše...... še dolgo lepih in zdravih let.
Oseba ArtMBR sporoča …
Življenje nas velikokrat preizkuša. Tokrat vaju je pošteno prizemljilo, a izšlo se je dobro. Globoko se te je dotaknilo, kar seveda ni čudno in tvoje razmišljnje je čisto pravilno. Lepo si izrazila vso hvaležnost, da to srce še vedno bije zate, skozi izdelke. Ne dvomim, da boš lepo pazila nanj in da bosta še s posebnim žarom praznovala svojo obletnico in da bosta hvaležna, da vama je bilo dano, da se srečata tistega lepega dne v Rovinju in da bosta uživala v svojem Bohinju.