POMEN ORANŽNE BARVE ROŽ

Oranžna barva cvetja ne pušča dvoma  –  je  simbol  jasnosti in ponosa. V njej sta energija in toplina. Šopek sestavljen s palete oranžnih odtenkov nosi sporočilo zaupanja, zadovoljstva in veselja do življenja.

           

Drage ženske, bodite zadovoljne in veselite se življenja S šopkom rož  grem veselju nasproti v  Veselo hiško., potem pa obiščem še Tino v njeni galeriji.

         


Komentarji

Oseba ArtMBR sporoča …
Včeraj sva imeli obe očitno veselje do življenja in sva ustvarjali s polno energije in ponosom. Izdelek v barvi, ki vse to sporoča ti je uspel v nulo. Všeč mi je glamurozni odtenek oranžne barve. Ti že veš kakšen papir in barve moraš uporabiti, da ti to uspe. Krasne pripomoke si uporabila, izstopa pa cvetoče ozadje,s čudovitim senčenjem. Všeč mi je tudi nova postavitev tvojega bloga. Bodi polna energije tudi danes.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Fantastično si se poigrala z ornažno barvo in hvala za razlago pomena oranžnega cvetja - sedaj bo večkrat uporabljeno :).
Oseba suzana sporoča …
Čudoviti sta. Všeč mi je prelivanje barv.
Pa itak so meni tvoje vedno fantastične.
Oseba oldpunca sporoča …
O, koliko energije je v tej oranžni voščilnici! Čisto me je očarala. Krasno je sestavljena. Rožice so zelo elegantne. Lepo si umestila metuljčka. Hvala, ker sii z nami v oranžni Veseli hiški.
Oseba Renata sporoča …
Krasna voščilnica. Lepe rožice, čisto posebno oranžno ozadje. Za piko na i še metulj v vsej svoji lepoti.
Oseba FinArt sporoča …
Prekrasno napisano in voščilnica tako lepo podrpe vse skupaj. Krasno si ustvarjala v oranžni. Lepo, da si se nam pridružila v Veseli hiški.Pozdrav Janja
DT
Oseba Majda sporoča …
Oooo Darja, kako čarobno si ustvarjala - ob pogledu na tvojo voščilnici me je preplavil val veselja, hvaležnosti in sreče, hvala.
Naj bo poln sonca, znotraj in zunaj, tvoj današnji dan, Majda
Oseba Valerija sporoča …
Darja, kako čudovita in bogata je ta tvoja voščilnica. Ta lesk ji doda prav dodaten čar. Uau!
Hvala, da si se pridružila našemu oranžnemu izzivu v Veseli hiški.
Valerija DT
Oseba VEANA R. sporoča …
Ooo, prava lepotica ! Pogled mi kar bega, gor in dol, gor in dol... Čudovito embossirano cvetlično ozadje in metuljček, ki leta iz cveta na cvet in še ta prekrasen lesk. Popolno! Hvala za obisk v Veseli hiški in veliko lepega ti želim. Objem, Veana R.DT