ponedeljek, 19. november 2012

NEKAJ NOVEGA IN NEKAJ STAREGA!


PETEK:
Bil je pravi ustvarjalni vikend, ki se je začel že v petek, saj sem obiskala Marinino delavnico, ki je bila fenomenalna in sama sem bogatejša za tri voščilnice preko katerih nam je Marina prikazala veliko novih tehnik, tako da deklica obvlada!
SOBOTA:
Kaj je lepšega, kot da te obišče sestra, vsa navdušena, s polno škatlico suhih rožic, ki jih je sušila v ta namen in pravi; zdaj pa akcija. In sva ustvarjali. Izdelali sva spodaj videne obeske in za prvič sva bili prav pozitivno presenečeni.Prav zanimivo se je prepustiti in malce preklopiti iz čestitkanja in fimanja, a vseeno bom pokazala čestitki, ki jih bom poimenovala osnutki. Saj sem želela biti natančna, a ni tako zelo preprosto uskladiti odtis in pripadajočo srajčko.  Potem ko ti ne gre, tudi odtis s katerim se mučiš, ga bleščiš in je fulllllllllll lep, nalepiš malo postrani in se jeziš, a potem na vse skupaj pozabiš, ko ti vse tri nečakinje naenkrat naredijo; vauuuuuuuuuuu, tako lepe voščilnice pa še nisem videla. Od nekje pride energija in vem, da mi ne bo dalo miru, da bom ponovila in takrat bo v nulo. Ravno »ponečedki« so dobra šola iz katere se vedno kaj naučimo.
NEDELJA:
.


Bil je lep vikend in nastalo je še nekaj najinih obeskov;
Upam, da sem bila letos dovolj pridna in da mi bo Božiček uresničil željo o prenovljeni spletni strani Metuljčice, ki bo odprla tudi spletno trgovinico in ravno tisto pikico na i, ki mi je manjkala pri odločitvi je dodala moja ljuba sestrca, a več o tem v veselem decembru.
Lep dan.
 

3 komentarji:

  1. Ooo, vse to je nastalo v tem vikendu??? Neverjetna si in vse ti je krasno uspelo. Zato ne vem, kaj jamraš :)? Posušeni cveti, ujeti na obesek in uhane - super ideja in res vama je šlo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uau kako lepi izdelko tako fimo kot čestitke. Držim pesti, da božiček usliši tvoje želje ;) LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti obeski so vama res super uspeli in lepo sta ujeli cvetlice in listke :) Zakaj pa bi bilo to osnutki? Ravno tako jih lahko uporabiš. Res pa je, da se z vsakim izdelkom naučimo kaj novega.

    OdgovoriIzbriši